Mit kell tudni a Windows 10 tálca testreszabási eszközeiről? Jelenleg a Windows a leggyakrabban használt asztali operációs rendszer. Ha összehasonlítjuk minden más asztali operációs rendszerrel, a Windows sok érdekes funkciót kínál a felhasználóknak. Ebből az útmutatóból megismerheti a különböző szoftvereket, amelyek segítségével testreszabhatja a Windows rendszert a kívánt módon.

Tehát, ha Ön azok közé tartozik, akik a legtöbb időt a számítógép képernyője előtt töltik, akkor ez a cikk segíthet. Ebben a cikkben megosztunk néhány legjobb szoftvert, amelyek segítenek az operációs rendszer testreszabásában a kívánt módon.

Néhány hatékony Windows 10 tálca testreszabási eszköz

Győződjön meg arról, hogy egyes, az útmutatóban szereplő szoftvereket támogatja a Windows 10. Néhány azonban működik a régebbi Windows-modelleken, például a Windows XP-n, a Windows 7-en stb. Tehát nézzünk meg néhány csodálatos eszközt a Windows 10 testreszabásához.

WinAero Tweaker

A Windows 10 tálca testreszabási eszközeinek listájában a WinAero Tweaker a legjobb eszköz a Windows 10 felhasználói élményének testreszabásához. Ezenkívül ez egy ingyenes eszköz, amely tökéletesen működik a Windows 10 rendszerrel. Nos, ez egy hordozható alkalmazás, és nem kell telepíteni. Ez egy univerzális csípőszoftver, amely kompatibilis a Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszerekkel. Számos lehetőséget és finomítást talál, amelyek egyszerűen változnak a használt Windows modelltől függően.

7+ Taskbar Tweaker

Az eszköz alkalmas arra, hogy a tálcát az Ön választása szerint testreszabja. A 7+ Taskbar Tweaker lehetővé teszi a Windows tálca különböző aspektusainak konfigurálását. Egyes konfigurációs beállításokat nem lehet módosítani a beállításjegyzék vagy a tálca tulajdonságaival. A Tweaker Windows 7/8/8.1/10 operációs rendszerhez készült.

Letöltés: 7+ Taskbar Tweaker

Ultimate Windows Tweaker 4

Ultimate Windows Tweaker 4

Az eszköz tökéletes az összes többihez, és pontosan ugyanúgy működik, ahogy a neve is mutatja, hogy ez egy tökéletes eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy tetszés szerint módosítsák a Windows 10 rendszert. Bár ezekhez a Rendszerleíróadatbázis-szerkesztőn, a Windows 10 Beállítások alkalmazásán vagy a Csoportházirend-szerkesztőn keresztül is hozzá lehet férni, az Ultimate Windows Tweaker egyszerűbbé teszi a dolgokat, miután minden lényeges módosítást kínál egyetlen felhasználói felületén.

Letöltés: Ultimate Windows Tweaker 4

Indító

A Windows 10 tálca testreszabási eszközeinek listájában a Launchy egy teljesen ingyenes, többplatformos segédprogram, amelynek célja, hogy segítsen elfelejteni a start menüt, az asztali ikonokat és a fájlkezelőt. Azonban indexeli a programokat a start menüben. Ezenkívül néhány érintéssel elindítja mappáit, dokumentumait, projektfájljait és könyvjelzőit. Az ALT + SPACE lenyomása azonnal elindítja az indítást, ahol beírhatja bármely program vagy mappa nevét.

Letöltés: Indító

Okozo Desktop

Okozo Desktop

Az Okozo egy olyan webhely, amely lehetővé teszi számos élő háttérkép letöltését vagy telepítését. A háttérképek lenyűgözőek, gyönyörűek, és segíthetnek a Windows testreszabásában. Telepíthet vagy letölthet élő háttérképeket is, amelyek időt jelenítenek meg, zenét játszanak, vagy más feladatokat is végezhetnek. Telepítheti vagy letöltheti a kliensét Windows rendszerhez, és magából a szoftverből szerezheti be a legújabb háttérképeket.

Letöltés: Okozo Desktop

Esőmérő

A Rainmeter testreszabható felületeket jelenít meg, például az akkumulátort/memóriát, az RSS-hírcsatornákat és az időjárás-előrejelzést közvetlenül a képernyőn. Sok más skin is működik: rögzíthetik a teendők listáját vagy jegyzeteit, elindíthatják kedvenc alkalmazásait, és vezérelhetik a médialejátszót – mindezt a legjobb, nem feltűnő felületen, amelyet ízlése szerint átrendezhet és testreszabhat.

Letöltés: Esőmérő

MyFolders

A MyFolders Windows Explorer Shell Extension időt takarít meg azzal, hogy bármelyik mappát a keze ügyébe helyezi. Fájlok másolása/átvitele, vagy Nyissa meg bármelyik mappát néhány érintéssel. Ezenkívül kap egy MyFolders opciót, amely a jobb gombos menüben található, számos kényelmes segédprogrammal a mappák eléréséhez. Ezután különböző lehetőségeket kap, például Másolás ide, Áthelyezés ide, Ugrás, Parancsablak megnyitása.

Letöltés: MyFolders

Kerítések

Kerítések

A kerítések teljesen megegyeznek az Android csoport funkciójával, és a legjobb eszköz a Windows 10 tálca testreszabási szoftvereinek listájában. Mint tudjuk, az Android egy olyan funkciót is biztosít, amely mappákat vagy alkalmazásokat csoportosít a kezdőképernyőn a könnyű hozzáférés érdekében. A kerítések ugyanúgy működnek, és segít alkalmazások vagy csoportok és mappák létrehozásában a számítógépen. Különféle ikonokkal testreszabhatja a számítógépén létrehozott csoportokat. Ez az alkalmazás nagyszerű azok számára, akiknek sok szoftver van telepítve a számítógépére.

Letöltés: Kerítések

Aero Glass

Nos, ha szereti élvezni a Windows 7, 8 vagy 8.1 rendszeren elérhető Aero Glass átlátszósági funkciót, akkor imádja ezt az eszközt. Az Aero üveg átlátszósága hiányzik a Windows 10-ből. Ez az eszköz tehát abban is segít, hogy az Aero üveget elmosódási effektusokkal visszahozza az ablak szélére.

Letöltés: Aero Glass

Bejelentkezési képernyő háttér váltó

Bejelentkezési képernyő háttér váltó

Nos, ha nem szeretné az alapértelmezett asztali háttérképet bejelentkezési képernyő háttereként, akkor biztosan szeretni fogja ezt az eszközt. Ezzel az eszközzel egyéni képet állíthat be a bejelentkezési képernyő háttereként. Ez az eszköz teljesen ingyenes, és segít lecserélni az alapértelmezett bejelentkezési képernyő háttérképét egyszínűre.

Letöltés: Bejelentkezési képernyő háttér váltó

CustomizerGod

Ez egy csodálatos eszköz, amely lehetővé teszi a Windows 10 asztal testreszabását. Ezen a minin keresztül is mindent személyre szabhat. Az indítógombot egészen másképp is kinézheti. Ezt az eszközt azonban használhatja képforrások szerkesztésére.

Letöltés: CustomizerGod

TileCreator

TileCreator-Tálca testreszabási eszközök

A Windows 10 tálca testreszabási eszközeinek listájában ez egy másik csodálatos eszköz, amelyet letölthet a Microsoft áruházból. Ez az eszköz nagyon fontos lesz, ha módosítani szeretné a csempék megjelenését a Start menüben. Ezzel az eszközzel testreszabhatja bármely alkalmazás csempéjének háttérszínét, szövegét és képét.

Letöltés: TileCreator

Mappajelölő

A Folder Maker lehetővé teszi, hogy színeket adjon a Windows mappához. A felhasználók telepíteni akarják az eszközt, majd jobb gombbal megérintve bármelyik mappát, hogy az ikonjaik szépnek tűnjenek. Ez az eszköz ICL, ICO, EXE, DLL, CPL vagy BMP fájlformátumok használatával is tud ikonokat rendelni egy mappához.

Letöltés: Mappajelölő

Rakéta dokk

A Rocket Dock valójában egy kilövő. Így lehetővé teszi a parancsikonok rögzítését bárhol az asztalon. Parancsikonokat is hozzáadhat alkalmazásokhoz, programokhoz és mappákhoz egy kis méretű dokkban a Rocket dock eszközzel.

Letöltés: Rakéta dokk

Kezdés 10

Kezdés 10

Ha valóban szeretné testre szabni a Windows 10 Start menüjét, akkor a Start10 lesz a legjobb választás. Ez az eszköz módosítja az alapértelmezett Start menü megjelenését, és lehetővé teszi a háttér és a szín kiválasztását, valamint egészen más Start menütémák használatát.

Letöltés: Kezdés 10

TweakNow PowerPack

Nos, a TweakNow Powerpack valami egészen más, mint a fent említett összes többi, ez a mini eszköz arra készült, hogy segítsen megváltoztatni a számítógépe működését a külső megjelenés mellett. Az eszköz valójában lehetővé teszi a felhasználó számára a Windows 10 minden részletének vagy információjának finomhangolását. Az alkalmazás használata után módosíthatja a Windows 10 rendszerű számítógép grafikus funkcióját is.

Letöltés: TweakNow PowerPack

Ablakredőnyök

WindowBlinds-Tálca testreszabási eszközök

A WindowsBlinds a Start10 alkotóitól származik. Ezzel a mini eszközzel egyéni skineket állíthat be a Windows 10 operációs rendszerhez. Az eszköz valójában lehetővé teszi egyéni skinek beállítását a Windows 10 PC-hez, és kitalálja, mit? Ezek a felszínek annyira lenyűgözőek, hogy teljesen megváltoztathatják a Windows megjelenését, az ikonokat, gombokat, alkalmazásokat, betűtípusokat és egyebeket.

Letöltés: Ablakredőnyök

NTLite

Az NTLite egy érdekes és az egyik legjobb Windows-eszköz, amellyel módosíthatja és testreszabhatja a Windows 10 telepítését. Az alkalmazás azonban nem segít a Windows 10 közvetlen testreszabásában, hanem segít a felhasználóknak a Windows 20 fájltelepítésének módosításában. Az NTLite segítségével felügyelet nélkül is létrehozhat Windows 10 ISO-t. Több Windows 10 tálca testreszabási eszközt szeretne? Görgess lejjebb!

Letöltés: NTLite

Windows 10 színszabályozás

Windows 10 színszabályozás

A Windows 10 Color Control a legjobb Windows-eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különböző színeket állítsanak be a tálcán vagy az ablakszegélyeken. Nos, Windows 10 rendszeren nem lehet egészen más színt beállítani a tálcához, azonban a Windows 10 Color vezérlője színeket is visz a tálcára. Tehát ez egy másik csodálatos hatékony eszköz, amellyel könnyedén testreszabhatja Windows 10-ét.

Letöltés: Windows 10 színszabályozás

Klasszikus Shell

A Classic shell alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára a Windows 10 Start menüjének testreszabását minden módon. Valójában a Classic Shell számos beállítást kínál a Windows 10 testreszabásához és módosításához.

Letöltés: Klasszikus Shell

Dinamikus téma

A Dynamic Theme egy zárképernyő-váltó szoftver vagy háttérkép, amely elérhető a Windows operációs rendszerhez. A Dynamic Theme jó tulajdonsága, hogy HD minőségű háttérképeket hoz a Windows Spotlight Pictures vagy a Bing alkalmazásból. Ezenkívül minden nap automatikusan módosíthatja a háttérképet. Tehát a Dynamic Theme egy másik legjobb választás a Windows 10 testreszabási eszköze, amelyet most is használhat. Több Windows 10 tálca testreszabási eszközt szeretne? Görgess lejjebb!

Letöltés: Dinamikus téma

HackBGRT

HackBGRT

Nos, ha egy ideig Windows operációs rendszert használ, akkor tudhatja, hogy az operációs rendszer lehetővé teszi a felhasználók számára a lezárási képernyő hátterének, háttérképének stb. módosítását. Az UEFI rendszerindítási logó módosítására azonban nincs lehetőség. Tehát a HackBGRT egy teljesen ingyenes segédprogram, amelyet a Windows 10 UEFI rendszerindítási logójának módosítására terveztek.

Letöltés: HackBGRT

Windows OEM információs szerkesztő

Nos, a Windows OEM Info Editor nem csak a Windows 10 testreszabási eszköze, hanem mindent módosíthat a számítógépén. Például a Windows OEM Info Editor módosíthatja a verzió nevét, elérhetőségeit és a Windows verzióját. Ehelyett módosíthatja a Windows 10 OEM logóját és a verzió nevét is.

Letöltés: Windows OEM információs szerkesztő

Ablakredőnyök

WindowBlinds-Tálca testreszabási eszközök

A WindowBlinds egy másik csodálatos és legnépszerűbb szoftver, amelyet a Windows asztali felületének burkolatára használnak. A WindowBlinds használatával egyszerűen alkalmazhat egyéni skineket a képernyőn. Nem csak ez, hanem a felhasználók háttereket is alkalmazhatnak. A Windows testreszabási szoftvere rengeteg skin-betűtípust és tervezési lehetőséget kínál, amelyek közül választhat.

Letöltés: Ablakredőnyök

Deskscapes

Nos, ha Windows 10-es eszközt keres a háttér testreszabásához vagy animálásához, akkor érdemes kipróbálnia a Deskscapes alkalmazást. Ez egy olyan szoftver, amely képes testreszabni vagy animálni a Windows asztal hátterét. Ha szeretné személyre szabni az asztal hátterét, a Deskscapes hatalmas, integrált kép- és videofájltárat használ. Tehát a Deskscapes egy másik legjobb lehetőség a Windows 10 testreszabásához.

Letöltés: Deskscapes

Következtetés:

Tehát ezek voltak a legjobb eszközök a Windows 10 testreszabásához. Ezekkel az eszközökkel testreszabhatja a Windows 10-et is, és csodálatos grafikus felhasználói felülettel rendelkezhet. Remélem, tetszenek ezek az eszközök, ossza meg másokkal, és ossza meg velünk lent.

Olvassa el még: