Sunteți cel care caută o soluție pentru a repara „articolul nu poate fi copiat deoarece este prea mare pentru formatul volumului”? Dacă da, atunci ești în locul potrivit. O mulțime de utilizatori folosesc Flash, USB-uri sau alte dispozitive de stocare pentru a-și muta datele între computere. În zilele noastre, sunt folosite flash Storage deoarece oferă viteze de transfer mai mari decât unele conexiuni la internet. Cu toate acestea, mulți utilizatori au susținut că eroarea The item can’t be copied because it is too large for the volume’s format apar în timpul transferului de date USB depozitare.

În acest ghid, vom discuta câteva dintre motivele sau cauzele pentru care acest element de eroare nu poate fi copiat.. a apărut și vă vom oferi o soluție esențială pentru a o rezolva cu ușurință. Rețineți că implementați pașii în aceeași ordine în care sunt furnizați pentru a evita orice conflicte.

Vezi și: Cum să remediați eroarea de instalare Windows – Windows Couldn’t Prepare The PC To Boot Into The Next Phase Of Installation

Cauzele erorii:

Motivul din spatele apariției elementului de eroare nu poate fi copiat… este:

  • Format invalid: Unii utilizatori, după ce s-au confruntat cu această eroare, cred că nu există suficient spațiu pe USB sau a fost deteriorat/corupt. Cu toate acestea, nu aceasta este situația. Această eroare apare din cauza limitărilor formatului utilizat de unitatea USB. Rețineți că toate unitățile USB sunt formatate în FAT32 stare implicit. În această stare, doar 4GB de date pot fi salvate pe disc. Deci, când fișierul este mai mare decât 4GB nu poate fi salvat.

Sper că înțelegeți natura problemei, acum vom merge mai departe către metode.

Vezi și: Cum să remediați Windows nu s-a putut conecta la problema serviciului ProfSvc

Cum se remediază The item can not be copied because it is too large for the volume’s format Problema:

remediați eroarea

Urmați metodele pentru a remedia elementul nu poate fi copiat… problemă:

Remedierea 1: Formatarea USB

Când dispozitivul USB a fost formatat în FAT32 utilizatorii de format se confruntă cu eroarea în timp ce mută date mai mari decât 4GB. Prin urmare, în această secțiune, vom reformata dispozitivul într-un alt format care acceptă mai mult spațiu de stocare decât 4GB. Pentru asta:

  • Conectați cel USB dispozitiv la un computer Windows.
  • Îndreptați-vă spre File Explorer și apoi apăsați pe This PC opțiunea din panoul din stânga.
    Notă: Îndreptați-vă spre My Computer pentru Windows 7 și sistemul de operare mai vechi
  • Atingeți dreapta pe numele USB Conduce și atunci alege Format.
  • Atingeți pe File System meniu derulant și alege NTFS sau exFAT din meniul derulant.

Notă: Dacă alegi NTFS va trebui să instalați un driver suplimentar pentru suport MAC OS.

  • Atingeți pe Start butonul fără a modifica alte opțiuni.
  • Aștepta până când formatul este completat, atunci copie fișierul pe USB și Verifica pentru a vedea dacă problema a fost rezolvată.

Notă: Dacă niciuna dintre soluțiile nu a funcționat pentru a remedia problema nu poate fi copiată…, atunci încercați să utilizați Instrumentul de reparare Restoro, care poate scana arhivele pentru a înlocui fișierele lipsă sau corupte. Deoarece funcționează în unele cazuri, în care problema provine din cauza corupției sistemului. Deoarece vă va optimiza computerul pentru performanță maximă. Puteți descărca sau instala Restoro atingând Aici.

Concluzie:

Deci, acestea au fost unele dintre cele mai bune soluții pentru a repara problema „Elementul nu poate fi copiat…” Sper că rezolvați cu succes problema cu ajutorul conținutului nostru. Dacă aveți întrebări cu privire la acest ghid sau orice altă soluție pentru a scăpa de amenințare, nu ezitați și anunțați-ne mai jos. Dacă cunoașteți vreo altă metodă alternativă de remediere, anunțați-ne mai jos.

Citește și: