Doriți să remediați problema Atingeți pentru a încărca pe Snapchat? Dacă da, atunci ești în locul potrivit. Snapchat este o rețea socială cu adevărat faimoasă în cea mai mare parte a țării. Această aplicație vă oferă toate caracteristicile grozave de mesagerie și, de asemenea, de a fi social. De cele mai multe ori, băieți, nu găsiți niciun bug pe această aplicație. Cu toate acestea, de cele mai multe ori vă confruntați cu Snapchat atingeți pentru a încărca probleme pe dispozitivul Android și iOS. Oamenii sunt atât de deranjați când este urgent să trimiți mesaje cuiva sau niște date și s-au blocat Snapchat problema de incarcare. În acest ghid, vom vorbi despre Cum să remediați problema atingerii pentru încărcare pe Snapchat. Sa incepem!

Câteva lucruri pot fi de fapt motivul acestei erori și astăzi vom vorbi despre ele. Veți putea remedia această eroare după ce veți termina de citit acest articol. Aplicația are peste 170 de milioane de utilizatori din întreaga lume, cu 200 de milioane de imagini partajate în mod regulat folosind-o. Le permite utilizatorilor să partajeze imagini și videoclipuri cu cele cunoscute. Principala cauză din spatele creșterii uriașe a Snapchat constă în conceptul că textele multimedia nu pot fi accesibile după o limită de timp. Snapchat este foarte popular pe iOS sau Android.

Aceasta poate fi o problemă enervantă, deoarece, de obicei, doriți doar să faceți clic pe cap pentru a o vizualiza, nu să așteptați să se încarce. În acest ghid, vom acoperi posibile soluții pentru problema atingerii pentru încărcare pe Snapchat.

Vezi și: Cum se schimbă expresia Bitmoji în Snapchat

Cauze:

În mod implicit, Snapchat descarcă automat imaginile atunci când sunt primite, astfel încât tot ce trebuie să faceți este să atingeți ele pentru a le vizualiza. Cu toate acestea, mulți utilizatori raportează că fotografiile lor nu se descarcă automat. Înseamnă că trebuie să le descarce manual și apoi să le vadă.

Există unele probleme care pot cauza această problemă. Cauza principală este conexiunea la rețea. Cu toate acestea, dacă problema continuă, atunci probabil că este ceva în afară de rețeaua dvs. Consultați soluțiile posibile de mai jos pentru a afla mai multe.

Soluții pentru problema „apăsați pentru a încărca” pe Snapchat

Soluții pentru problema „apăsați pentru a încărca”.

Iată câteva posibile soluții pentru problema „apăsați pentru a încărca” pe care utilizatorii o au pe Snapchat. Ar trebui să le încercați pe toate dacă unul nu caută să facă truc.

Dezactivați Economizorul de date pe Snapchat

Snapchat oferă propria funcție de economisire a datelor încorporată, cunoscută sub numele de „modul de călătorie”. Această funcție limitează utilizarea datelor de către aplicație pentru a vă ajuta să economisiți date prețioase. De asemenea, puteți decide cât timp să activați modul de economisire a datelor (3 zile, 1 săptămână sau până la dezactivare). Dacă doriți să utilizați opțiunea „Până la dezactivat”, Snapchat va activa modul Călătorie, până când îl dezactivați.

Încercați să dezactivați modul Călătorie al Snapchat, după ce ați lansat aplicația și ați trecut la Setări. Păstrați-vă în jos și faceți clic pe „Data Saver”. Faceți clic pe „Data Saver” pe pagina următoare pentru a dezactiva setarea. (Semnul de bifare situat lângă setare va dispărea). Dacă încă te confrunți cu atingerea pentru a încărca problema pe Snapchat, atunci mergi mai jos!

Dezactivați optimizarea pe Snapchat

Dispozitivele mobile au opțiunea de a optimiza aplicația din sistem. Deoarece practic va pune aplicațiile în stare de repaus pentru a elibera memoria sistemului de operare pentru a rula fără probleme. Dar vechea zicală este că o aplicație în stare de adormire nu poate accesa date (asta nu este chiar o vorbă.) Deci, dacă doriți să permiteți Snapchat să vă descarce automat instantaneele în fundal, încercați să dezactivați optimizarea pentru aplicație.

  • Pentru a dezactiva optimizarea pentru Snapchat, accesați Setări > Aplicații > Snapchat > ​​Baterie > Optimizează utilizarea bateriei.
  • Aici alegeți „Toate” din meniul drop-down, apoi specificați aplicația Snapchat.
  • Puteți apoi să dezactivați glisorul pentru a opri Android-ul să optimizeze aplicația.

Dacă încă vă confruntați cu atingerea pentru a încărca problema pe Snapchat, atunci aruncați-vă mai jos!

Dezactivați modul de economisire a bateriei

Mulți dintre noi folosim telefoanele mobile în mod constant în „Modul de economisire a bateriei”, pentru a ajuta la creșterea duratei de viață a bateriei dispozitivelor noastre mobile. Unele moduri de economisire a bateriei limitează utilizarea datelor de fundal. Cu toate acestea, înseamnă că aplicațiile care nu sunt deschise corect nu pot folosi date. De asemenea, modul de economisire a bateriei limitează numărul total de aplicații în fundal care au voie să ruleze.

Încercați să dezactivați modul de economisire a bateriei pe dispozitiv pentru a permite Snapchat să vă descarce automat imaginile în fundal. Căutați opțiunea în setările dispozitivului dvs. sub Îngrijirea dispozitivului > Baterie > Modul de alimentare. Dacă încă vă confruntați cu atingerea pentru a încărca problema pe Snapchat, atunci aruncați-vă mai jos!

Notă: Puteți utiliza diferite nume pentru economisirea bateriei, cum ar fi „Optimizare”, „Modul de alimentare”, etc., în funcție de dispozitivul mobil pe care îl utilizați.

Dezactivați Economizorul de date

Dacă ați activat o funcție de economisire a datelor pe dispozitivul dvs. mobil. Apoi, acest lucru poate face ca aplicațiile dvs. de fundal să aibă acces restricționat sau limitat la date. La fel ca în cazul de mai sus, acest lucru ar putea duce la imposibilitatea de a descărca automat instantaneele dvs. în fundal.

Dezactivați funcția de economisire a datelor de pe dispozitivul dvs. mobil, trecând la setările dispozitivului > Conexiuni > Utilizare date > Economizor de date.

Notă: Android 10 vă oferă o opțiune de a permite unei aplicații de fundal să acceseze date chiar și în modul de economisire a datelor. Pentru a activa această setare, accesați Setările dispozitivului > Aplicații > Snapchat > ​​Date mobile > Permiteți aplicația cu Economizorul de date activat.

Concluzie:

Sper că aceste remedieri v-au ajutat să rezolvați problema „apăsați pentru a încărca” pe Snapchat. Încercați întotdeauna să reporniți aplicația după aplicarea remedierii pentru a vă asigura că setările sunt aplicate. Care soluție a funcționat cel mai bine pentru tine? Spune-ne părerea ta în secțiunea de comentarii de mai jos!

Citește și: