Există o problemă cunoscută pe unele laptop-uri că camera lor Lenovo nu funcționează corect. Când încercați să utilizați camera încorporată pe un laptop Lenovo, camera nu funcționează. În loc să vedeți imaginea de la cameră, vedeți o imagine cu un fundal gri și o cameră albă cu o cruce prin ea.

Afișez aceeași imagine care apare în camera Lenovo care nu funcționează.

Ei bine, dacă camera dvs. Lenovo nu funcționează, aceasta este o problemă enervantă, nu-i așa? Aceasta este o problemă foarte comună în camerele Lenovo, dar se poate întâmpla oricărui laptop. Vă voi arăta cum să remediați această cameră Lenovo, nu problema de funcționare. De asemenea, vă poate ajuta cu probleme similare cu alte mărci de camere web.

Principala cauză a acestei probleme este că în laptopurile Lenovo dezactivează camera din setările pentru confidențialitatea utilizatorilor de laptop. Acesta este un pas foarte bun pe care Lenovo dorește să protejeze confidențialitatea utilizatorului de laptop. Dar, în același timp, există un efect secundar care poate face camera un pic mai greu să funcționeze corect.

Nu trebuie să vă faceți griji pentru că vă voi arăta ce trebuie să faceți pentru a remedia această problemă. Unele probleme obișnuite s-ar putea confrunta dacă camera dvs. Lenovo nu funcționează. Această mică problemă ciudată pare a fi o eroare cu software-ul Lenovo – fără nicio intervenție din partea utilizatorului. Camera a fost dezactivată prin intermediul privacy setare și trebuie reactivată.

Camera Web Lenovo nu funcționează?

Lenovo camera web este de fapt foarte bună dacă funcționează corect. Este bun în toate, cum culorile și detaliile sunt solide, răspunsul este excelent și va funcționa și în majoritatea condițiilor de lumină. Oferă o descriere a pașilor pe care i-ați încercat. Rezultatele lor și orice alte observații pe care le aveți vă vor fi utile în procesul de depanare.

Am și un Lenovo Ideapad pe care îl folosesc zilnic pentru uzul meu și cred că este excelent.

hai să încercăm doar primul pas pentru a rezolva acest lucru dacă camera web Lenovo nu funcționează cu aplicația Lenovo în sine. apăsați doar tasta F8 de pe tastatura laptopului. Această tastă este folosită pentru a activa sau dezactiva Easycamera.

Dacă nu funcționează, încercați acești pași următori pentru a remedia dacă camera dvs. Lenovo nu funcționează:

 • Mai întâi, tastați Lenovo în dvs Caseta de căutare Windows și selectați Setări Lenovo.
 • Selectați aparat foto și apoi derulați la Modul de confidențialitate și rețineți că setarea este ON sau OFF.
 • Dacă este ON, atunci comutați modul de confidențialitate la OFF.
 • Dacă glisorul Mod confidențialitate continuă să revină la PE de la sine, verificați pentru o opțiune de pe laptopul dvs manual activați-l.
 • Resetați-vă aparat foto.

Detaliu:

Este relativ foarte ușor să spargi camera web a cuiva dacă intri într-un computer. de aceea Lenovo a conceput această confidențialitate pentru protecția dumneavoastră. și există de fapt o mulțime de incidente despre acest lucru.

Hackerii vă pot folosi și camera pentru a vă spiona. chiar pot folosi camera pentru a cauza alte tipuri de probleme. de exemplu, înregistrându-vă într-un atac DDoS și multe altele, dacă camera dvs. este compromisă.

Deși nu camerele Lenovo au fost implicate. Atacul Distributed Denial of Services (DDoS) din 2016 aproape că a dus internetul în jos. De fapt, a fost cauzat de un program malware care a înrolat în esență o armată de camere zombie. Toți trimiteau datele către ținte în același timp. Ideea la care mă aflu este că camerele sunt foarte populare în rândul hackerilor din tot felul de motive nefaste. Deci, acesta este motivul, Lenovo s-a gândit că setarea confidențialității la un nivel ridicat ar împiedica acest lucru să vi se întâmple și vouă.

Dacă tot nu funcționează, încercați unele dintre aceste remedieri generice, pe care le pregătim pentru dvs. Va funcționa pe orice computer și Windows care se confruntă cu o problemă cu camera lor.

Manager de dispozitiv dacă camera Lenovo nu funcționează:

Camera web este activată în Manager dispozitive? Această problemă poate apărea dacă utilizați driverul de cameră greșit sau este învechit. Așa că ar trebui să actualizați driverul camerei pentru a vedea dacă vă rezolvă problema. Înainte de a merge la fluxul de depanare de mai jos, vă rugăm să faceți o verificare rapidă. Încercați diferite aplicații pentru a identifica dacă este o problemă hardware. Diferitele aplicații includ Youcam, Skype, Line, Facebook messenger etc., dacă încă, camera Lenovo nu funcționează.

Ei bine, există o singură modalitate de a afla. trebuie să urmați acești pași pentru a verifica:

 • Faceți clic pe butonul de pornire Windows din stânga și selectați Manager de dispozitiv.
 • Apoi selectați Dispozitive de imagistică. După aceea, selectați Lenovo EasyCamera. dacă există un triunghi galben de avertizare lângă pictogramă, înseamnă că există o problemă cu acesta.
 • Dacă există o săgeată mică în jos, înseamnă că camera este dezactivată.
 • Faceți clic dreapta pe Lenovo EasyCamera și asigurați-vă că nu există nicio opțiune de activat. Dacă camera este deja activată, opțiunea trebuie să fie dezactivată.

Dacă camera este deja activată, puteți actualiza și driverul, trebuie doar să urmați acești pași simpli:

 • Faceți clic dreapta pe Lenovo EasyCamera din nou și selectați Actualizați driver-ul.
 • Apoi selectați opțiunea automată pentru a vedea dacă Windows poate găsi un driver nou.
 • Permiteți-i să se instaleze și să retesteze.

Dacă o actualizare a driverului nu funcționează și încă camera Lenovo nu funcționează atunci, merită să încercați o reîmprospătare completă. Aceasta înseamnă că dezinstalați driverul, reporniți laptopul și instalați noul driver.

Setările vechi pot rămâne în joc chiar și atunci când sunt suprascrise de un driver mai nou. Recomand asta foarte mult cu hardware-ul care se comportă prost pe computerele Windows.

Camera Lenovo

Verifica programul:

Dacă camera web funcționează în unele programe și nu în altele, atunci poate că problema este din cauza programului și nu a setării camerei care cauzează această problemă. Dacă este așa, atunci trebuie doar să urmați acești doi pași:

 • Deschideți programul în cauză și găsiți Setări opțiunea de meniu.
 • The Lenovo EasyCamera ar trebui setat la Mod implicit camera în acele setări.

Eliminați aplicația Lenovo Settings:

Dacă niciuna dintre setările menționate mai sus nu funcționează, atunci trebuie să eliminați cu totul aplicația Lenovo Settings în cazul în care interferează. Majoritatea setărilor din aplicație sunt oricum controlabile din Windows, așa că nu deteriorați laptopul în niciun fel.

Deci, pentru a elimina aplicația de setare Lenovo, urmați acești pași:

 • Mai întâi, navigați la Panou de control în ferestre.
 • Selectați Programe si caracteristici și Dezinstalează.
 • Apoi Selectați Pachetul de dependență pentru setări Lenovo din listă și selectați Dezinstalează.
 • în cele din urmă, reporniți laptopul și retestați.

Gânduri finale:

Lenovo este cunoscut pentru realizarea de produse de înaltă calitate, dar unii utilizatori raportează probleme cu camerele web care nu funcționează. Dacă ai experimentat asta, știi că poate fi extrem de frustrant.

Una peste alta, când vine vorba de remedierea Lenovo care nu funcționează pe Windows 7, 8, 10, aceste moduri de deasupra camei câștigă camera Lenovo înapoi. Dacă nu, este, de asemenea, privilegiul dumneavoastră să consultați site-ul Lenovo pentru ajutor profesional. În mod normal, site-ul oficial Lenovo vă poate oferi unul pentru a instala software-ul camerei pe computer.

Sperăm că, prin următoarele sfaturi, ați remediat cu succes camera laptopului Lenovo, care nu este o problemă până acum. Dacă aveți idei, sugestii sau întrebări, vă rugăm să ne lăsați un comentariu mai jos. Multumesc pentru lectura!

Dacă vă place acest articol, ar trebui să vedeți și: Vizualizați numărul de melodii pe iPhone