Ei bine, în lumea tăioasă a dispozitivelor Android, Samsung a reușit de fapt să-și creeze propriul său refugiu sigur. Pentru milioane de utilizatori din întreaga lume, Samsung nu este doar un alt producător de smartphone-uri. Samsung este practic o declarație de fiabilitate, stil și inovație. Și nici unul dintre ele nu a fost ușor pentru producătorii de smartphone-uri din Coreea de Sud. În acest articol, vom vorbi despre Ce este aplicația Samsung Members și Cum să o obțineți. Sa incepem!

Nu numai că au adus noi tehnologii pe piață, de fapt, în mod constant. Cu toate acestea, s-au concentrat și pe crearea unei comunități înfloritoare de utilizatori de smartphone-uri Galaxy. Este posibil ca compania să fi scos și o pagină din cartea OnePlus aici, dar cu siguranță le servește foarte bine.

Astăzi, vom arunca o privire detaliată asupra comunității Samsung Galaxy și vă vom ajuta să vă cunoașteți cât mai ușor posibil.

Ce este aplicația Samsung Members și cum se obține?

Așa cum sugerează și numele, Membrii Samsung este aplicația comunitară atotputernică a Samsung și pentru posesorii de smartphone-uri Galaxy. Indiferent dacă dețineți un dispozitiv emblematic sau un dispozitiv Galaxy entry-level, atunci vi se permite să intrați în comunitate și să vă bucurați de gloria ei.

Spațiul Samsung Members este încă un spațiu exclusiv, iar voi băieți veți avea nevoie de un cont Samsung pentru a intra în aplicație. După ce ați făcut asta, puteți să răsfoiți în siguranță comunitatea, să participați la discuții, să obțineți reduceri exclusive, să testați ROM-urile beta. Dacă este disponibil – și multe altele. Membrii Samsung este, de asemenea, o comunitate înfloritoare pentru fanaticii Samsung și întotdeauna există multe de explorat.

Cum să obțineți aplicația

Dacă nu era deja clar, Samsung Members este de fapt o aplicație Android. Această mică bijuterie de aplicație vine practic preinstalată pe cele mai recente smartphone-uri Samsung. Și îl puteți accesa prin deschiderea sertarului aplicației și făcând clic pe folderul numit Samsung.

Dar, chiar dacă nu folosiți unul dintre cele mai recente smartphone-uri Samsung. Apoi puteți obține aceeași aplicație încercată și testată din Magazinul Google Play gratuit.

Cum vă puteți conecta la aplicația Samsung Members?

Acum că ați descărcat aplicația Samsung Members, atunci este timpul să vă conectați la aplicație și să începeți să explorați toate aspectele interesante ale aplicației. Înainte ca voi să puteți explora totul din meniu, va trebui să vă creați un cont Samsung. Dacă nu ați creat încă un cont Samsung, acum este momentul să o faceți de fapt.

Pentru a crea un cont Samsung de pe smartphone-ul tău Samsung. Mai întâi, accesați Setări, apoi atingeți miniatura fotografiei de profil – care ar trebui să fie goală – în colțul din dreapta sus.

Acum, puteți selecta să creați un cont nou de la zero sau puteți alege să luați ajutorul Google și să îl folosiți pentru a crea un cont nou. Odată ce ați terminat, veți putea să valsați în aplicația Samsung Members, deoarece vă va detecta automat contul Samsung și vă va conecta.

Cum vă puteți actualiza profilul în Membrii Samsung

Samsung Members are, de asemenea, o secțiune de profil dedicată pentru toți utilizatorii săi. Este aproape locul în care veniți să vedeți cum v-ați descurcat în aplicația Samsung Members. Arată câte persoane au apreciat răspunsurile tale, câți urmăritori ai și, de asemenea, ține evidența postărilor tale.

Ori de câte ori sunteți la început, și atunci veți vedea o pagină goală, goală în fața dvs., de fapt. Nu va exista o poză de profil și nici numele tău nu va fi afișat. Dacă doriți să vă personalizați profilul și, eventual, să ieși în evidență, va trebui să adăugați informațiile de bază. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să atingeți opțiunea „Editați” din partea dreaptă, care se află lângă bannerul „Setați profilul”.

Pe acest ecran, veți putea adăuga o nouă fotografie de profil și, de asemenea, să vă introduceți numele. După ce v-ați ales numele și fotografia de profil, faceți clic pe „Salvați”. În momentul în care o faceți, pagina dvs. de profil va fi actualizată și veți vedea și membrii dvs. Samsung clasați. Rangul începe la Beginner Level 1.

Cum să obțineți asistență din aplicație

Cea mai bună parte despre a fi membru al comunității Samsung Members este, practic, multitudinea de soluții diferite pe care le obțineți la o problemă pe care o puteți avea. Comunitatea este una dintre cele mai utile pe care probabil le vei întâlni. Acest lucru este de bun augur pentru toți utilizatorii de acolo – noi și vechi, de asemenea. Samsung Members face de fapt foarte ușor să obțineți asistență de la alți utilizatori Galaxy. Și vom enumera toate opțiunile oferite de aplicație.

Pentru a obține asistență, va trebui să faceți clic pe butonul „+” din partea stângă jos a ecranului. Aceasta ar aduce următoarele opțiuni: „Text chat”, „Îngrijirea telefonului”, „Rapoarte de eroare”, „Pune întrebări” și apoi „Scrie postare în comunitate”.

Chat text

Prima opțiune care este utilă atunci când doriți să treceți peste o problemă împreună cu inginerii Samsung certificați prin text. Băieți, va trebui să selectați categoria problemei dvs., să o descrieți și, eventual, să vă conectați împreună cu un director de asistență clienți Samsung prin chat.

Îngrijirea telefonului

Îngrijirea telefonului este practic un spațiu de autodiagnosticare special amenajat pentru utilizatorii de smartphone-uri Galaxy. Așa cum sugerează și numele, veți putea efectua „Verificări automate”, „Verificări interactive”, „Curățați memoria” și, de asemenea, „Optimizați setările”. Prin efectuarea acțiunilor menționate, vă puteți ajuta să profitați la maximum de telefonul dvs.

Rapoarte de eroare

În momentul în care faceți clic pe opțiune, Samsung Members începe să creeze un raport de sistem al telefonului dvs. După ce verificările sunt finalizate, raportul este apoi trimis la Samsung și este investigat amănunțit.

Cere întrebare

Ca orice alt forum comunitar, membrii Samsung își încurajează utilizatorii să pună întrebări. Pentru ușurință în utilizare, întrebările rezolvate recent sunt afișate în partea de sus. Cu toate acestea, partea de jos a ecranului este completată cu categoriile în care s-ar putea încadra problema dvs. Faceți clic pe oricare dintre categorii și începeți să descrieți.

Ultima opțiune de aici este, de fapt, alternativa la „Pune o întrebare”. Dacă problema dvs. nu aderă la nici una dintre categoriile menționate sau doriți să începeți un nou subiect de discuție. Apoi puteți selecta pur și simplu „Scrieți o postare în comunitate”.

Cum poți accesa și deplasa în jurul comunității?

Aplicația Samsung Members este un loc grozav pentru a obține ajutor de la unele dintre cele mai ascuțite minți din afaceri. Dar asta nu înseamnă de fapt că asta este tot ceea ce există și pentru comunitatea Samsung Members. Există o multitudine de discuții în afara subiectului și la subiect și există diferite forumuri pe care le-ați putea consulta.

De la smartphone-uri și purtabile până la promoții și, de asemenea, magazinul online Samsung. Sunt multe de vorbit aici. În plus, ai putea chiar să fii remarcat în comunitate, răspunzând la întrebările altor persoane. Pentru a accesa Comunitatea Membrilor Samsung, pur și simplu atingeți fila „Comunitate din partea de sus a paginii.

Mai departe
 • Când vă aflați pe pagina comunității, veți observa și o pictogramă plus în partea dreaptă sus. Faceți clic pe el pentru a obține o listă de subiecte.
 • De asemenea, puteți adăuga forumurile preferate pentru a le accesa instantaneu, fără a fi nevoie măcar să parcurgeți întreaga listă.
 • Ori de câte ori alegeți un forum preferat, acesta este adăugat și ca subtipic chiar sub bannerul „Comunitate”.

ce este membrii Samsung

 • Pur și simplu faceți clic pe el pentru a filtra celelalte subiecte și citiți doar despre forumul care vă interesează.

Cum să vă înregistrați pentru cel mai recent program beta

Bazându-ne pe marca și modelul smartphone-ului tău Samsung Galaxy, poți fi eligibil să încerci și cele mai recente versiuni One UI înainte de lansările publice mari. Aceste lansări sunt practic numite programe beta și sunt disponibile în general o lună. Sau așa înainte de lansarea oficială și stabilă a sistemului de operare.

Deoarece acestea sunt evenimente sensibile la timp, aveți o fereastră foarte îngustă pentru a vă înregistra pentru ele. Și după ce voi, băieți, primiți cele mai recente actualizări beta direct de pe canalul oficial, fără nici măcar nicio intervenție manuală.

Samsung Members este de fapt singura poartă către actualizări beta, desigur. Cu toate acestea, nu veți putea vedea anunțurile beta pe tot parcursul anului. Dar, când va fi difuzat, veți vedea un banner de anunț chiar pe pagina de pornire. Dacă nu, atunci puteți pur și simplu să atingeți pictograma clopoțel din colțul din dreapta sus al paginii de destinație și apoi să mergeți la „Notificări”.

Toate anunțurile legate de beta One UI sunt în mare parte ascunse aici, de obicei sub numele Registration for One UI Beta Program. Faceți clic pe el și urmați instrucțiunile pentru a rula versiunea beta.

Cum să obțineți reduceri prin aplicația Membrii

Aplicația Samsung Members este practic un hub pentru toate lucrurile legate de dispozitivele Galaxy. Nu numai că vă permite să participați la discuții, dar vă oferă și un stimulent pentru a deveni parte a comunității în continuă creștere. Programul „Avantaje” al aplicației Samsung Members are ca scop practic să facă afacerea mai dulce ca niciodată. Tat oferă reduceri grozave prin coduri de recomandare.

 • Fiecare utilizator Samsung Members poate crea, de asemenea, un ID unic de recomandare. Pe care le pot împărtăși cu prietenii lor. Pentru a-l crea, mai întâi, atingeți fila „Beneficii” din interiorul aplicației.
 • Veți fi direcționat către pagina „Beneficii”, unde este posibil ca voi să întâlniți câteva bannere. Faceți clic pe „Samsung Referral Advantage”.
 • Acum, mergeți la „Explorați acum” și conectați-vă.
 • De asemenea, va trebui să introduceți numărul dvs. de mobil pentru a obține codul de recomandare.
 • Veți avea, de asemenea, opțiunea de a vă partaja codul imediat.
 • De fiecare dată când cineva folosește codul dvs., Samsung le-ar oferi și un preț redus special și vă va oferi un bonus în numerar pentru recomandare.

Cum puteți obține cele mai recente trucuri și sfaturi pentru Galaxy dvs

Aplicația Samsung Members are, de asemenea, o secțiune cu adevărat îngrijită pentru a vă ține la curent cu toate cele mai recente știri din lumea dispozitivelor Samsung. Și dacă știrile despre tehnologie nu sunt treaba ta, atunci ai putea să te răsfeți și cu câteva sfaturi și trucuri. Aflați câteva metode pentru a vă îmbunătăți experiența cu smartphone-ul Galaxy.

ce este membrii Samsung

Pentru a primi cele mai recente știri și, de asemenea, o mână de sfaturi grozave. Tot ce trebuie să faci este să pornești aplicația Samsung Members și să dai clic pe fila „Știri și sfaturi”. Când sunteți pe pagină, apoi derulați în jos până când găsiți un favorit pe care să îl mâncați. De asemenea, băieți, puteți să vedeți un articol pentru a-l adăuga la „Preferate”, precum și pentru a citi după bunul plac.

Cum să participi la un concurs

Nicio comunitate nu este de fapt completă fără o serie de concursuri greu luptate și, de asemenea, comunitatea Samsung Members nu este, cu siguranță, o excepție. Cele mai multe dintre aceste concursuri sunt create pentru shutterbugs și implică și teme. Va trebui să atingeți o imagine bazată pe tema menționată și apoi să o distribuiți comunității. Dacă obțineți maximul de voturi. Atunci vei fi numit câștigătorul concursului menționat și s-ar putea chiar să câștigi și premii interesante.

 • Pentru a accesa concursurile care se desfășoară în prezent, va trebui să faceți clic pe fila „Concursuri” de pe pagina de destinație Samsung Members.
 • Acum, trebuie să alegeți un concurs pentru a participa.
 • Apoi, faceți clic pe butonul „Intră în concurs” din colțul din dreapta jos al ecranului.
 • Apoi, alegeți o legendă pentru fotografia dvs., apăsați butonul „Galerie” pentru a o încărca.

ce este membrii Samsung

 • În cele din urmă, atingeți „Postează”.

Concluzie

Bine, asta a fost tot oameni buni! Sper că vă place acest articol și vă va fi de ajutor. Dă-ne feedback-ul tău despre el. De asemenea, dacă aveți întrebări suplimentare și probleme legate de acest articol. Atunci anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos. Vă vom reveni în curând.

O zi bună!

Vezi și: Faceți sătenii să dispară în Minecraft – Lucruri de știut