Nu-l urăști? A nu se confunda cu carnea la ghiveci cu același nume. Ei bine, în acest caz, spam-ul este un bombardament neîncetat de text trollish. Asta consumă fiecare centimetru din canalul tău de chat de text Discord. Când activați modul lent pe canalul dvs. Apoi va limita numărul de mesaje pe care utilizatorul le poate trimite într-un canal pe baza unui timp de răcire. veți afla ce este modul lent Discord în acest articol.

De asemenea, este posibil să considerați interesant să aveți atât de mulți utilizatori implicați activ într-o conversație matură și constructivă. Acesta este exact ceea ce ați așteptat când ați creat serverul Discord în primul rând. O comunitate care este dispusă să comunice între ele în legătură cu jocuri, anime, seriale TV sau orice alt subiect care le gâdilă fantezia.

Dar ce zici când conversația ia o întorsătură în rău? Totul mergea atât de bine și apoi cineva spune ceva pe care altul îl poate găsi jignitor sau jignitor. Acum îi aveți pe toți implicați unul cu celălalt despre cum se simt despre ultimul sezon al Urzeala tronurilor. Canalul dvs. de text a explodat acum oficial într-un loc de insulte aruncate și vitriol.

So what we can do about this?

Ei bine, poți interzice vinovatul, sau vinovații, să facă fapta SAU să folosești una dintre funcțiile pe care ți le-a oferit Discord. Acea caracteristică fiind Modul lent.

Modul lent Discord:

Uneori ai dorința de a încetini lucrurile într-un canal de chat activat Discordie. Când cantitatea de text care trece pe ecran începe să vă rănească ochii și să vă provoace dureri de cap. Modul lent Discord poate fi răspunsul la rugăciunile tale. Este și mai important să renunți la Slow Hammer când conversația începe să semene mai degrabă cu o dezordine decât cu ceva mai cordial.

Modul lent Discord

Pentru a oferi canalului dvs. de text Discord o pastilă, veți dori să utilizați funcția Slow Mode care a fost integrată în Discord. Modul lent pe discord este probabil cel mai convenabil mod de a transforma un canal zbuciumat în ceva mai relaxant. Modul în care funcționează este că va limita numărul de mesaje pe care un utilizator poate să le trimită într-un canal pe baza unui timp de răcire. Timpul de răcire este personalizabil. Astfel încât să puteți seta limita de timp de la cinci secunde până la șase ore. Orice activare a modului lent pe un canal sau pe discord nu va afecta conversațiile care au loc pe altul.

Configurarea modului lent:

  • Navigați la Editați setările canalului dând clic pe pictograma Cog situată în dreapta canalului în care vă aflați sau când treceți cu mouse-ul peste canal.
  • De la Overview din meniul din stânga, Modul lent poate fi găsit în fereastra din dreapta.
    • The Overview fila este aleasă în mod implicit când faceți clic pe Editați canalul, astfel încât nu ar trebui să faceți schimb.
    • Opțiunea Mod lent conține un glisor care vă permite să ajustați intervalele la setările specificate.
    • Modul lent este dezactivat din setarea implicită. Pentru a-l activa, tot ce trebuie să faceți este să setați intervalul la o egalitate la alegerea dvs.
  • Odată ce intervalul s-a stabilit, faceți clic Salvează modificările din fereastra pop-up care apare. Numai cei cu permisiuni Gestionare canal, Gestionare mesaje, Administrator sau Proprietar server pot ajusta această setare. De asemenea, vei fi scutit de orice încetinire, ceea ce înseamnă că poți înnebuni cu orice conversație dorești. Dacă sunteți doar un membru care are o problemă cu un alt membru care trimite spam pe canalul în care vă aflați. Atunci va trebui să obțineți o persoană din Discord cu una (sau toate) dintre aceste permisiuni.

Cum să știți dacă modul lent a fost setat pe Discord:

Discord ne-a oferit un serviciu care permite tuturor să știe imediat dacă Modul lent a fost într-adevăr setat în vigoare. Dacă canalul în care vă aflați are modul lent activat. Apoi veți primi o notificare împreună cu o mișcare a ecranului. Când încercați să trimiteți un alt mesaj.

Atât aplicațiile desktop, cât și cele mobile vor avea acești indicatori pentru a vă asigura că sunteți conștient că este timpul să luați mai ușor mesajele de ieșire. Acum vă puteți permite timp să vă gândiți înainte de a vorbi (sau a tasta). Pentru ca conversația să revină la ceva mai prietenos și mai puțin zbuciumat.

Modul lent Discord

Dacă vedeți asta, atunci știți că privilegiile dvs. de chat sunt blocate. Fă-ți acest timp pentru a reflecta la viață, viitorul tău, strategiile de joc, orice. Doar frâna la răspunsuri. Odată ce restricția se ridică, puteți reveni la discuții până la mulțumirea inimii.

Vezi și: Cum să ștergeți chatul în Discord [Delete All Messages]