Snapchat, la fel ca majoritatea altor aplicații de social media, are și un limbaj propriu. Pentru a stăpâni aplicația, trebuie să înțelegeți dezavantajele ei. Printre lista sa exhaustivă de indicatori, săgeata gri este puțin mai puțin cunoscută de fapt. În acest articol, vom vorbi despre Ce este Grey Arrow Check pe Snapchat și Ce putem face. Sa incepem!

Ei bine, știm cu toții despre indicatorii roșu, albastru și violet din aplicația de socializare. Cu toate acestea, în această postare, vom acoperi de fapt săgeata gri de pe Snapchat. Ce este și ce puteți face în privința asta. De asemenea, ce dracu este de fapt o verificare cu săgeată gri?

Ce sunt indicatorii de mesaje Snapchat?

Deci, dacă vorbim despre indicatorii de mesaje, atunci știm cu toții despre roșu, albastru și violet indicatori de mesaj pe Snapchat. Ași care sunt utilizate în mod obișnuit și în alte aplicații. Dar în această postare, vă voi anunța numai despre săgeți gri pe Snapchat cum ar fi ceea ce bifa săgeată gri este și ce puteți face în privința asta. Vă va clarifica îndoiala de bază cu privire la această căpușă gri, de exemplu, ce este aceasta și ce înseamnă în mesaje.

Înainte de a trece direct la bifa gri de pe Snapchat, permiteți-mi să vă spun mai întâi care sunt indicatorii din Snapchat ceea ce trebuie să fie.

Indicatorii Snapchat sunt practic mijloace de a arăta starea reală a mesajelor și media trimise. Nu contează ce fel de media este acesta, practic este legat de fotografii, videoclipuri sau mesaje de testare. Fiecare dintre aceste formate media are de fapt propriul său indicator separat. Acești indicatori sunt cu adevărat utili pentru expeditorul și receptorul media.

bifa săgeată gri

Ca dacă cineva a trimis un mesaj sau media, atunci expeditorul poate, de asemenea, să dea seama și mesajul sau media trimis sau nu. Livrat sau nu la fel de bine precum receptorul l-a deschis sau nu prea. Acești indicatori ajută, de asemenea, receptorul să identifice mesajele primite și să-și dea seama de tipul său media. Cum ar fi imagine, video fără măcar să-l deschid. Dacă doriți, puteți șterge toate conversațiile de pe Snapchat deodată?

De asemenea, puteți găsi acești indicatori chiar sub numele utilizatorului și practic se va schimba în funcție de starea conținutului trimis.

Ce este Grey Arrow Check pe Snapchat și ce putem face

Săgeata gri este de fapt un astfel de indicator pe Snapchat. Acest indicator este văzut mult mai puțin în comparație cu omologii săi colorați. Asta pentru că indicatorul apare numai atunci când conținutul nu este livrat efectiv.

Spre deosebire de notificarea „Trimitere”, care este menită să indice că rețeaua dvs. nu poate trimite snap-through-ul. Săgeata gri indică practic că utilizatorul nu poate accepta comunicări de la tine.

Acest lucru ar putea fi fie pentru că nu v-au acceptat încă cererea de prietenie, fie pentru că v-au anulat de fapt în aplicație. De asemenea, nu există nicio modalitate de a izola cauza săgeții gri, din motive de confidențialitate. Cu toate acestea, indică în mod clar că utilizatorul nu poate fi contactat prin intermediul dvs. Dacă băieți v-ați anulat prietenia printr-un utilizator. Apoi va apărea săgeata gri, indiferent dacă încercați să trimiteți și un mesaj instantaneu, video sau text.

Ce este o verificare cu săgeată gri?

Ei bine, acum că știm ce înseamnă de fapt o săgeată gri pe Snapchat, verificarea săgeții gri nu este prea departe. Termenul este folosit practic pentru a descrie acțiunea de a verifica dacă cineva din lista de prieteni s-a dezamăgit și de tine. Snapchat nu vă anunță de fapt atunci când cineva își anulează prietenia sau vă blochează și în aplicație.

Verificarea săgeții gri trimite practic un snap către o grămadă de oameni pentru a vedea al cui nume va avea săgeata gri dedesubt. Deoarece săgeata gri indică faptul că nu poți comunica împreună cu persoana respectivă, numele oricui apare împreună cu o săgeată gri înseamnă că ți-a anulat prietenia sau că încă nu a acceptat cererea ta de prietenie.

Ce se întâmplă dacă persoana respectivă se reîmprietenește cu tine?

După cum s-a subliniat mai sus, săgeata gri este de fapt o indicație a unui utilizator care vă anulează prietenia. Săgeata va rămâne gri pe contul dvs. și, de asemenea, conținutul nu va fi livrat nici celeilalte persoane. Dacă la un moment dat persoana te adaugă înapoi ca prieten, atunci se vor întâmpla practic două lucruri:

  1. Va trimite o notificare că v-au adăugat ca prieten. Acesta este un mesaj imediat că persoana respectivă te-a dezamăgit și la un moment dat.
  2. Săgeata gri se va schimba într-una colorată (bazându-se pe media pe care o trimiteți). Aceasta înseamnă că snap-ul tău va trece și, de asemenea, persoana va putea să-l vadă.

Ce poți face cu săgeata gri?

Din păcate, de fapt, nu există nicio modalitate de a forța un snap dacă persoana respectivă te-a dezamăgit. Dacă credeți că este o greșeală, atunci puteți contacta persoana respectivă și îi spuneți. Ca să te poată reîmprieteni. Dar, nu veți putea face asta în aplicația Snapchat, așa că va trebui să-i contactați printr-o altă aplicație.

Concluzie

Bine, asta a fost tot oameni buni! Sper că vă place acest articol și vă va fi de ajutor. Dă-ne feedback-ul tău despre el. De asemenea, dacă aveți întrebări suplimentare și probleme legate de acest articol. Atunci anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos. Vă vom reveni în curând.

O zi bună!

Vezi și: Cum să creșteți sensibilitatea la atingere pe Galaxy S8