Dacă deschideți folderul Program Files de pe unitatea C, atunci este posibil să observați că există un folder numit rempl. Când îl deschideți, veți găsi că există niște executabile în interiorul acestui folder, cum ar fi disktoast.exe, rempl.exe, remsh.exe, WaaSMedic.exe, Sedlauncher.exe, Sedsvc.exe și, de asemenea, osrrsb etc. În acest articol , vom vorbi despre Ce este Rempl în Windows și îl puteți șterge? Sa incepem!

Trebuie să știi de ce există atât de multe fișiere executabile? Sunt un virus sau nu? Folderul rempl este sigur sau nu? Trebuie să aveți atât de multe întrebări de adresat despre acest folder rempl. Ei bine, dacă doriți să aflați informații mai detaliate despre acest folder, vă rugăm să continuați să citiți acest articol.

Ce este de fapt Rempl Folder?

Dosarul Rempl se află practic în C:Program Filesrempl. Dosarul conține multe executabile care se pot îmbunătăți Windows Actualizați componentele Serviciului din mașina dvs. și, de asemenea, asigurați-vă că Windows Update funcționează fără probleme.

Executabilul Remsh.exe este, de obicei, o actualizare Windows specială, care include și îmbunătățiri ale fiabilității componentelor Windows Update Service și în versiunile mai vechi de Windows 10.

Există doar pe unele sisteme Windows 10. Dosarul include un instrument automat de depanare care este implementat numai pe acele PC-uri care raportează probleme de actualizare la cea mai recentă și cea mai recentă versiune de Windows 10. Când se întâmplă acest lucru, acest pachet special este descărcat automat prin Windows 10 și încearcă, de asemenea, să determine motivele eșecului și apoi încearcă să le remedieze.

Nu este un malware sau un virus, ci de fapt o parte a unei actualizări de fiabilitate lansată de Microsoft. De asemenea, poate fi văzut ca un instrument automat de depanare, implementat pentru a determina și, de asemenea, pentru a raporta motivul (motivele) eșecului (descărcarea actualizărilor) și apoi încercarea de a le remedia.

Rempl este un virus

După ce ați citit cele de mai sus, ar trebui să știți acum că rempla nu este un malware sau un virus. De fapt, face parte dintr-o actualizare de fiabilitate de la Microsoft și este, de asemenea, un instrument automat de depanare care este implementat pentru a determina și, de asemenea, pentru a raporta problemele de actualizare Windows.

De fapt nu este un virus. Dacă nu credeți și bănuiți că computerul dvs. este infectat cu un virus, atunci puteți efectua o scanare antivirus.

Ștergeți folderul REMPL

Puteți șterge folderul rempl dacă vă place, deoarece ștergerea folderului nu va cauza niciun rău sistemului de operare Windows. Dacă doriți să eliminați folderul rempl, puteți urma instrucțiunile detaliate de mai jos pentru a-l șterge.

repl

Va trebui să dezactivați această sarcină din Task Scheduler și să eliminați sau să redenumiți și folderul.

  • Deschideți „Programator de activități”. Apoi, atingeți „Bibliotecă Task Scheduler” în bara laterală din stânga și mergeți la „Microsoft‘.
  • Sub „Microsoft”, extindeți „Windows‘ pentru a localiza folderul ‘REMPL’. Când sunteți acolo, căutați „coajă‘ sarcină din panoul din dreapta
  • Selectați-l și atingeți „Șterge‘ pentru a-l șterge din listă. Când vi se solicită, faceți clic pe „dabutonul ‘ pentru a confirma acţiunea.
  • De asemenea, puteți elimina sau redenumi folderul „REMPL” de sub C:Program Files astfel încât Windows nu reușește să localizeze și să lanseze fișierele executabile. Dar, s-ar putea să fie nevoie să preluați proprietatea și controlul deplin asupra folderului REMPL.

Concluzie

Bine, asta a fost tot oameni buni! Sper că vă place acest articol și vă va fi de ajutor. Dă-ne feedback-ul tău despre el. De asemenea, dacă aveți întrebări suplimentare legate de acest articol. Atunci anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos. Vă vom reveni în curând.

O zi bună!

Vezi și: Soluție pentru a rezolva utilizarea ridicată a procesorului a gazdei furnizorului WMI în Windows 10