WBU și HBU pot fi și sunt folosite interschimbabil în chat-uri, mesaje text și, de asemenea, forumuri. Ei urmează în mare parte un răspuns sau o opinie și au nevoie de un răspuns din partea persoanei către care sunt direcționați. Dar ce înseamnă de fapt WBU (și HBU)? În acest articol, vom vorbi despre Ce reprezintă WBU și de ce îl folosim? Sa incepem!

Utilizarea site-urilor și a aplicațiilor de rețele sociale de către oameni crește pe zi ce trece. În fiecare zi se dezvoltă un nou site de social media sau o aplicație, iar numărul utilizatorilor de pe astfel de site-uri crește pe zi ce trece. WBU este o expresie obișnuită din argou pe internet, în zilele noastre vă confruntați cu mulți termeni scurti ciudați, cum ar fi LMK, OFC, OTW, WYM etc. pe site-urile de rețele de socializare, cum ar fi Facebook, Stare de nervozitate, și Snapchat. Majoritatea oamenilor nu știu semnificația WBU, așa că aici voi discuta acest cuvânt argo în detaliu.

Ce înseamnă WBU?

UMB practic reprezintă What About You. Now I hope you will be familiar with this term online chatting with your friends as well.

HBU este un alt termen scurt care reprezintă de fapt How about you care este folosit și ca alternativă a cuvântului WBU de asemenea. Aceste tipuri de termene scurte devin foarte populare în zilele noastre pe site-urile de socializare în timpul conversației. Există multe motive pentru a folosi cuvintele argou, dar principalele motive pentru a folosi cuvintele din argou într-o conversație, pentru a economisi timp și un răspuns instantaneu este unul dintre ele.

WBU Sens

Acum să vedem ce înseamnă de fapt textul WBU? Ei bine, știm deja WBU înseamnă What About You. În mod normal, WBU obișnuia să obțină părerea cuiva. Ca și cum prima persoană îi spune celei de-a doua we are going on a trip. What about You? . Apoi a doua persoană răspunde că voi merge și eu.

Folosim acest tip de termen atunci când vrem să cunoaștem părerea, sentimentul și gândurile cuiva. Asemenea termeni pot avea semnificații diferite în multe domenii și astfel de termeni pot fi utilizați numai în conversații informale.

Cum este utilizată WBU

WBU sau HBU sunt folosite în același mod în care oamenii folosesc expresiile în conversațiile vorbite. Acesta este de fapt un acronim pentru a întreba, How about you, do you agree? sau What about you, do you have a suggestion?

De asemenea, îl putem folosi pentru a afla mai multe despre cineva. Oamenii împărtășesc adesea ceva despre ei înșiși pe rețelele sociale și apoi pun întrebarea. În speranța de a afla ceva similar despre hobby-urile sau personalitatea persoanei cu care conversa.

Oamenii îl folosesc și pentru a cere idei sau contribuții. De asemenea, este folosit mai ales în discuții mici pentru a menține o conversație politicoasă.

Exemple de WBU în utilizare

EXEMPLUL 1

Prietenul 1: Mi-e foame de mâncare vietnameză. UMB?

Prietenul 2: SGTM! 18:00 la Pho House?

În acest exemplu, primul prieten folosește WBU pentru a întreba dacă al doilea prieten ar dori să se întâlnească pentru mâncare sau nu.

EXEMPLUL 2

Prietenul 1: chiar vrei să mergi la petrecerea în apartament a lui Karen 2 nopți?

Prietenul 2: sigur, va fi distractiv. wbu? nu vrei sa mergi?

În acest exemplu, al doilea prieten folosește WBU pentru a clarifica dacă primul prieten dorește sau nu să meargă la o petrecere.

EXEMPLUL 3

Prietenul 1: Pung, să nu ne întâlnim cu Colin în această seară. Trebuie să mă gândesc mai întâi la asta.

Prietenul 2: OK, probabil că e cel mai bine să te răcori înainte să aducem asta în discuție. Pot face vineri, WBU?

Prietenul 1: Vinerea după prânz este bună. Îmi voi scrie gândurile în seara asta, așa că fac o treabă bună explicându-i problemele.

În acest exemplu, al doilea prieten folosește WBU pentru a afla dacă vineri este un moment bun pentru a se întâlni primul prieten.

Exemple de HBU în utilizare

EXEMPLUL 1

Prietenul 1: omg, mi-e atât de foame.

Prietenul 2: Mhm! Aș putea să mă duc la o farfurie de sushi chiar acum, HBU?

Prietenul 1: sushi suna bine! Ne întâlnim în fața bibliotecii în 10 minute!

În acest exemplu, al doilea prieten folosește HBU pentru a-l întreba dacă primul prieten ar dori sau nu să bea sushi.

EXEMPLUL 2

Prietenul 1: Îmi place să fac drumeții, să înot și să mă apuc de pictura în acuarelă. HBU?

Prietenul 2: Iubește să înoți. Mare fan al roller derby-ului, de asemenea.

În acest exemplu, primul prieten împărtășește detalii personale și, de asemenea, folosește HBU pentru a-și arăta interesul față de hobby-urile celui de-al doilea prieten.

Expresiile WBU și HBU, cum ar fi multe alte expresii online și jargon web. Faceți parte din cultura conversației online și construiți identitatea culturală prin limbaj și conversații jucăușe.

Putem folosi WBU în mesajele formale?

UMB

Nu poți folosi niciodată cuvinte din argo în conversația formală. WBU este folosită în conversațiile informale, mai ales atunci când vorbim cu prietenii noștri.

Conversația oficială înseamnă practic atunci când trimiți mesaje sau e-mail șefului tău sau unei persoane cu o autoritate mai mare decât tine. Ar trebui să evitați să folosiți cuvinte din argo în conversația cu șeful dvs. sau cu cineva cu autoritate. Așa că aveți grijă când utilizați acest argou de internet, deoarece depinde de nivelul de sinceritate cu următoarea persoană.

Alte expresii web comune

Pe măsură ce răsfoiți site-urile de rețele sociale sau citiți mesaje de la prieteni, este posibil să întâlniți alte expresii care nu sunt clare la prima vedere. De exemplu, o postare lungă pe Reddit poate include un paragraf separat, mai mic, împreună cu titlul TLDR.. În timp ce acest acronim poate fi cu adevărat util atunci când aveți puțin timp sau atenție, altele sunt puțin mai aspre. Cum ar fi RTFM când cineva pune o întrebare cu un răspuns aparent evident, sau EPEEN pentru a-și bate joc de cineva care de fapt pare puțin egoist.

WBU înseamnă altceva

Acest argo are semnificații diferite și într-o zonă diferită. Cuvintele argou pot deruta dacă sunt folosite în conversația dintre doi oameni dintr-un domeniu diferit, deoarece are sens diferit în multe domenii. Așadar, este recomandat să preveniți folosirea oricărui cuvânt argotic într-o astfel de situație.

Lista semnificațiilor argoului WBU în alte domenii pe care le puteți vedea mai jos, aruncați o privire:

  • Uniunea Mondială a Nevăzătorilor
  • Sindicatele Mondiale de Radiodifuziune
  • Unitate de blocare a lungimii de undă
  • Uniunea Welsh Badminton
  • Unitatea de afaceri de Vest

Concluzie

Bine, asta a fost tot oameni buni! Sper că vă place acest articol și vă va fi de ajutor. Dă-ne feedback-ul tău despre el. De asemenea, dacă aveți întrebări suplimentare și probleme legate de acest articol. Apoi anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos. Vă vom reveni în curând.

O zi bună!

Vezi și: Ce înseamnă IIRC și cum este utilizat