iMovie este, fără îndoială, cel mai popular și faimos software de editare video pe Mac. Pe de o parte, este ușor de utilizat chiar și pentru începători cu interfața intuitivă și, de asemenea, meniul ușor de utilizat. Utilizatorii iMovie pot găsi cu ușurință ceea ce își doresc și apoi își pot da seama de ceea ce au nevoie de fapt. Pe de altă parte, utilizatorii avansați pot detalia funcțiile iMovie și își pot personaliza videoclipurile împreună cu atât de multe opțiuni. Pe Mac, este foarte greu să găsești un regizor mai bun decât iMovie. În acest articol, vom vorbi despre Cea mai bună alternativă pentru Windows iMovie. Sa incepem!

Sper că sunt cele mai bune alternative la iMovie pentru tine. Înainte de a continua, rețineți că iMovie nu funcționează în Windows. De fapt, nu se va întâmpla. De asemenea, acest articol nu acoperă nicio metodă care vă învață să instalați un Mac în Windows, astfel încât să puteți utiliza iMovie și în sistemul de operare Mac găzduit.

De fapt, este limitat doar la utilizatorii de Mac OS le aduce dificultăți utilizatorilor de Windows să folosească o aplicație de asemenea calibru. Prin urmare, am primit o remediere pentru astfel de utilizatori și iată cele mai bune 8 alternative pentru Windows când vine vorba de iMovie.

Movavi

iMovie este practic centrul tău de creație multimedia. Materialul este videoclipul tău, fotografiile, muzica, vocea off și, de asemenea, ideea ta. iMovie împletește toate lucrurile în scene frumoase, astfel încât publicul dvs. să poată simți ceea ce doriți de fapt să transmiteți.
Movavi Video Editor face un lucru similar în Windows. Vă permite să importați aproape orice conținut media, să le aranjați pe cronologie, să vă sincronizați sunetul și apoi vă permite să partajați creația oriunde doriți.

Cu toate acestea, singura diferență este interfața software-ului. S-ar putea să vă ia mult timp să vă obișnuiți cu această alternativă iMovie pentru Windows. Windows 10 este pe deplin acceptat pentru dvs.

Movavi este un lounge pentru creatori, împreună cu tot ceea ce este necesar pentru a deveni un centru de creație multimedia. Platforma poate suporta orice format video și vă va permite să vă arătați talentele creative pe ea.

Puneți imagini și videoclipuri împreună cu sunetul și pur și simplu aranjați-le pe o cronologie și sincronizați sunetul în consecință. Puteți folosi, de asemenea, numeroasele efecte secundare pe care le puteți pune în clip. Asta îl va face să pară mai atractiv. Interfața va fi puțin diferită de cea a iMovie, dar este o potrivire demnă și cu omologul său Apple.

Wondershare Filmora

Wondershare Filmora este un titlu excelent de software de editare video pentru Windows și, de asemenea, Mac. Este chiar mai ușor decât Windows 10 Movie Maker, dar mai puternic. Vă ghidează pas cu pas prin realizarea de filme. La fiecare pas, aveți suficiente opțiuni de editare video pentru a vă îmbunătăți rapid videoclipul. De exemplu, include sute de efecte de filtru. Puteți, de asemenea, să alegeți un efect, să îl previzualizați și apoi să îl aplicați videoclipului dvs. dacă sunteți mulțumit. Vă oferă aproape orice modalitate de a vă partaja videoclipul.
Singurul dezavantaj este stabilitatea acestuia. Această alternativă iMovie pentru Windows se blochează uneori. Ar trebui să vă salvați proiectul video din când în când. Sincer vorbind, acesta este un obicei bun chiar dacă utilizați un software stabil la fel ca Microsoft Word, nu?

alternativa imovie windows

Această aplicație este disponibilă și pentru Mac și este o opțiune foarte bună dacă doriți să utilizați o platformă de editare simplă, dar puternică, pentru a vă arăta puterile creative. Ghidul pas cu pas care există pe această platformă vă va ajuta, de asemenea, să rezolvați lucrurile într-o metodă mai simplă.

Puteți face videoclipul un deliciu de vizionat cu tone de efecte de filtru care sunt disponibile în el. Cu toate acestea, există unele probleme când vine vorba de stabilitatea aplicației.

Pad video NCH

Sony Vegas este de fapt un software de editare video lider în industrie. Nu cred că este o alternativă ideală la iMovie. Dar dacă mă întrebați care este cea mai apropiată alternativă de Sony Vegas, atunci cu siguranță este NCH VideoPad. Sunt foarte asemănătoare între ele, ceea ce include și o interfață de utilizator și funcții.

VideoPad este un editor video complet, la fel ca iMovie. A face filme este mai ușor ca niciodată. Personalizarea videoclipului este la fel de simplă. Videoclipuri de înaltă calitate realizate în câteva minute. Acesta este motivul principal pentru care vă recomandăm VideoPad ca alternativă la iMovie pentru Windows.

Acceptă multe formate de clipuri și poate fi comparat cu ușurință cu iMovie pentru nivelul de precizie și nivelul spectrului creativ pe care îți oferă să operezi. Această platformă produce și încărcare directă pe YouTube și Facebook. De asemenea, puteți alege versiunea plătită pentru opțiuni mai avansate și opțiuni de editare.

Lucrări de lumină

Lightworks este un software profesional de editare video. Vă oferă două versiuni: Free și Pro. Avem Lightworks Free este recomandat ca alternativă iMovie pentru utilizatorii de Windows.

alternativa imovie windows

Lightworks este compatibil cu toate platformele principale ale sistemului de operare, care includ Windows, Mac și Linux. Deci, dacă sunteți foarte familiarizat cu Mac OS, atunci Lightworks ar putea fi cea mai bună alternativă iMovie pentru dvs., deoarece vă oferă și cele mai bune operațiuni și interfețe în stil Mac. Oriunde, merită încercarea dvs., dar versiunea Pro nu este o alternativă bună la iMovie din cauza prețului său.

Acest software de editare video multi-platformă își menține propriul teren oricând vine vorba de editare video profesională. Este un sistem de editare neliniar (NLE) pentru editarea și perfecționarea videoclipurilor digitale în multe formate, cum ar fi în rezoluție 2K și 4K. Și, de asemenea, pentru calitatea video care putea fi văzută la televizoare. Utilizați efecte avansate multi-cam și a doua ieșire pentru monitor, printre alte caracteristici, pentru a obține o ieșire uimitoare.

Windows 10 Movie Maker

Sistemul de operare Microsoft Windows 10 a fost lansat în sfârșit în 2015. Împreună cu acesta, este inclus și Windows 10 Movie Maker. Windows 10 Movie Maker este alternativa „oficială” la iMovie din punctul de vedere al sistemului de operare. Dar, în comparație cu iMovie, Windows Movie Maker este într-adevăr o prostie.

Dacă nu ați găsit Windows 10 Movie Maker? Ei bine, iată cum îl puteți găsi de fapt pe sistemul dvs. Windows. Dacă doriți doar funcții de editare video de bază, este alegerea dvs.

Tastați direct „filme maker” în bara de căutare a Windows 10, iar dacă îl vedeți, apoi Atingeți-l pentru a merge sau nu, instalați Windows Essentials pentru a-l obține. Rețineți că Windows Movie Maker și Windows Photo Gallery trebuie instalate împreună, deoarece împărtășesc atât de multe funcții împreună.

Acceptă aproape toate formatele majore de fișiere video și este similar cu orice alt software de mai sus. Veți pierde unele dintre funcții când sunteți în versiunea gratuită și, de asemenea, puteți face upgrade cu ușurință la versiunea plătită pentru a vă bucura de funcțiile avansate.

Windows Movie Maker poate descărca în consecință și pentru versiunile inferioare de Windows.

Concluzie

Bine, asta a fost tot oameni buni! Sper că vă place acest articol alternativ imovie Windows și că vă este de asemenea util. Dă-ne feedback-ul tău despre el. De asemenea, dacă aveți întrebări suplimentare legate de acest articol. Atunci anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos. Vă vom reveni în curând.

O zi bună!

Vezi și: Soluții pentru codul de eroare NVIDIA GeForce Experience 0x0001