Ei bine, timp de mulți ani, fabricat în Canada a fost una dintre cele mai bune resurse Kodi pentru TV în direct, sporturi în direct și, de asemenea, fluxuri IPTV de pe tot globul. Utilizatorii au apelat la el pentru orice, de la filme noi la cele mai recente jocuri de hochei, totul datorită interfeței sale ușor de utilizat și a colecției fiabile de fluxuri. Cu toate acestea, la începutul lui 2018, suplimentul s-a oprit brusc. Nu s-a dat nicio explicație, doar că Made in Canada a murit și, de asemenea, creatorul său nu ar mai susține suplimentul și în viitorul apropiat. În acest articol, vom vorbi despre cea mai bună alternativă pentru suplimentul Kodi Made in Canada. Sa incepem!

Înainte de a începe să căutăm o alternativă bună la Made in Canada. Va trebui să facem câteva sarcini de întreținere instantanee pe Kodi, doar pentru a ne asigura că totul este gata de funcționare.

Ce ar trebui să facă?

Ei bine, Made in Canada a avut puțin din toate. Cea mai faimoasă caracteristică a fost, fără îndoială, selecția sa de fluxuri IPTV. Utilizatorii ar putea accesa o mare varietate de conținut live direct din Kodi interfata. Aceasta include fluxurile de știri și canalele IPTV din SUA, Marea Britanie și Canada, de asemenea, Canadian Broadcasting Corporation (CBC).

Sportul a fost o altă funcție celebră a Made in Canada. Jocurile live și fluxurile de evenimente au inclus și o selecție uriașă de sporturi și surse. Fiecare și totul, de la hochei la fotbal, fotbal, baschet și baseball. Tot ce trebuia să faci a fost să sari pe MiC, să alegi un flux de înaltă calitate și apoi să înceapă divertismentul.

Eliminați suplimentul Kodi fabricat în Canada?

Ori de câte ori un supliment Kodi este oprit, atunci este întotdeauna o idee bună să eliminați fișierele de pe dispozitivele dvs. Există foarte puține șanse ca majoritatea acestor suplimente să revină spontan la viață. Dacă creatorul original reia dezvoltarea, atunci veți auzi un anunț oficial și veți găsi linkuri către noul său depozit. Vechiul repo și sursele ar putea fi deturnate printr-o altă echipă de codificatori, ceea ce ar putea pune dispozitivul în pericol. Este mai bine să îl dezinstalați complet și să căutați și o alternativă.

Permite surse externe

Kodi poate gestiona și, de asemenea, descărca depozite singur. Pentru a face acest lucru, băieți, trebuie să comutați o setare rapidă pentru a permite accesarea surselor externe. Acest lucru este foarte important pentru instalarea oricărui tip de conținut terță parte. Aceasta include și alternative la Made in Canada. Urmați acești pași de mai jos pentru a modifica setarea.

 • Mai întâi, deschideți Kodi și atingeți pictograma roată pentru a intrați în meniul System.
 • Mergi spre SSetări de sistem > Suplimente.
 • Comutați glisorul de lângă Surse necunoscute opțiune.
 • Atunci acceptați mesajul de avertizare care apare.

Utilizați un VPN | supliment Kodi fabricat în Canada

Ei bine, nu putem sublinia suficient importanța rulării unui VPN cu Kodi. Nu numai că vă păstrează informațiile în siguranță, dar evită și ca furnizorii de servicii de internet să vă semnaleze contul ca o potențială sursă de piraterie. VPN-urile sunt cruciale pentru navigarea de zi cu zi și absolut importante pentru fluxurile Kodi.

Cele mai bune alternative pentru suplimentul Kodi Made in Canada

Pluto.TV

Suplimentul oficial Pluto.TV Kodi se conectează practic cu site-ul web Pluto.tv și serviciul de streaming. Acest lucru atrage același conținut live direct pe dispozitivul dvs. compatibil Kodi. Pluto însuși este un serviciu de streaming gratuit de televiziune și filme care se concentrează de fapt pe furnizarea unei varietăți de conținut legal lumii. Veți găsi, de asemenea, o selecție bună de canale live, de înaltă calitate, care difuzează toate, de la știri la vreme, sport la comedie. Totul este disponibil de pe site-ul web și de supliment și totul este cu adevărat fantastic.

Pluto.TV și site-ul web Pluto sunt ambele gratuite. Serviciul este destinat spectatorilor din SUA, deoarece majoritatea drepturilor de streaming sunt securizate pentru acea regiune. Puteți accesa cu ușurință Pluto de oriunde din lume folosind un VPN bun, dar nu este prea pretențios în acest sens.

Cum puteți instala suplimentul Pluto.TV

Pluto.TV este de fapt un supliment oficial aprobat de echipa Kodi, ceea ce înseamnă că este atât sigur, cât și legal de utilizat. Este inclus cu depozitul oficial Kodi care este disponibil implicit împreună cu fiecare instalare Kodi. Deci nu va trebui nici măcar să adăugați un nou repo pentru a-l accesa. Urmați acești pași de mai jos pentru a începe.

 • Mai întâi, deschideți Kodi pe dispozitivul local și mergeți la meniu principal.
 • Alege Suplimente, apoi apăsați butonul deschis pictograma casetei în partea de sus a barei de meniu.
 • Selectați Instalați din depozit și apăsați pe Depozitul de suplimente Kodi.
 • Selectează Suplimente video pliant.
 • Apoi derulați în jos și alegeți Pluto.TV.
 • apasă pe Instalare butonul din colțul din dreapta jos al ferestrei.
 • Când instalarea se termină, puteți accesa oricând Pluto.TV și din meniul principal de suplimente.

Ce este pe Pluto.TV? | produs în Canada kodi addon

Ei bine, Pluto.TV este un serviciu de streaming TV gratuit subestimat. Cu toate acestea, nume mai mari, cum ar fi Hulu, fură lumina reflectoarelor, Pluto fredonează în liniște împreună cu o selecție unică și, de asemenea, plăcută de conținut, care este întotdeauna activ și ușor de accesat.

Pluto.TV își organizează de fapt conținutul pe canal. Există mai mult de 100 din care să alegeți, fiecare difuzând propria selecție de conținut toată ziua, de fapt în fiecare zi. Veți avea chiar acces la mii de filme și conținut exclusiv de la Pro Wrestling Channel, Anime All Day, Food TV și, de asemenea, sporturi în direct la colegiu. De asemenea, puteți să răsfoiți și să porniți aceste fluxuri cu doar câteva atingeri.

 • Bloomberg Television – Știri, interviuri și articole.
 • Pluto Sports – Caracteristici și streamuri live pentru o varietate de sporturi.
 • The Onion – Videoclipuri de pe site-ul de parodie de știri online.
 • MST3K – Scurtmetraje și filme din serialul clasic de comedie.
 • Tocilar – știri și caracteristici tehnice, gadget, jocuri și tocilari.
 • NatureVision TV – Fluxuri live de conținut pe tema naturii.
 • NASA TV – Aruncă o privire în spațiu din fluxurile live ale NASA 24/7.
 • Canale sportive – Canale individuale pentru o varietate de sporturi.

Fantoma Neagră

Black Ghost este un supliment mai nou care se concentrează pe streamuri live de pe tot globul. Cu acesta, puteți accesa și filme, emisiuni TV, evenimente sportive în direct și canale IPTV dintr-o varietate de surse, toate disponibile și cu doar câteva atingeri. Black Ghost vine, de asemenea, împreună cu o selecție de conținut celebru la cerere, astfel încât să puteți prinde din urmă emisiunile de mare renume după convenție.

Cu toate acestea, cea mai importantă secțiune de pe Black Ghost va fi folderul marcat IPTV. Derulați în jos și apoi selectați acest lucru, apoi veți vedea o a doua listă de surse și fluxuri IPTV. Aici puteți consulta, de asemenea, atât liste manuale, cât și nesortate, automate de surse pentru tot felul de conținut ciudat și unic de pe tot globul.

Dacă sportul îți place mai mult, atunci mergi în DailyPlaylist SPORTS. Veți fi direcționat către o colecție de liste de redare premium și IPTV care sunt sortate după dată, apoi canal. Acest lucru ar trebui să vă permită să găsiți totul, de la conținutul sportiv BeIN HD la ESPN, Sky și multe altele.

fabricat în Canada kodi addon

Cum poți instala Black Ghost? | produs în Canada kodi addon

Black Ghost este prezentat în principal în depozitul Canal Nereo, o colecție mare de repoziții și suplimente de streaming. Va trebui să instalați mai întâi Nereo, urmat și de suplimentul însuși Black Ghost. Instrucțiunile de mai jos vă vor ghida și pe parcursul procesului de la început până la sfârșit.

 • Mai întâi, deschideți Kodi, mergeți la meniul principal, apoi faceți clic pe pictograma roții.
 • Mergi la Manager de fișiere apoi apăsați pe Adăugați sursa link din partea de jos.
 • Atingeți unde scrie , apoi trebuie să adăugați următoarea adresă URL exact când apare: http://canalnereo.com/canalnereo/REPOS
 • Apoi atingeți OK. În fereastra următoare, introduceți un nume ușor de reținut pentru repo, cum ar fi canalnereo, apoi apăsați OK. Kodi va adăuga automat repo-ul și la lista de surse.
 • Reveniți la meniul principal Kodi și alegeți Suplimente.
 • apasă pe pictograma casetei în partea de sus, apoi selectați Instalați din fișierul Zip.
 • Alegeți repo pe care l-ați adăugat mai sus din listă.
 • Selectați fișierul numit depozit.CanalNereo-1.0.2.zip. Rețineți că numerele se pot schimba din când în când atunci când depozitul este actualizat.
 • Când depozitul este adăugat, apoi selectați Instalați din Repository.
 • Derulați prin listă și apoi alegeți intrarea marcată Repo Canal Nereo.
 • Trebuie să introduceți folderul numit Suplimente video.
 • Acum selectați Fantoma Neagră din listă și apoi instalați-l.
 • Când instalarea este completă, atunci puteți accesați Black Ghost din meniul principal de suplimente în orice moment.

Concluzie

Bine, asta a fost tot oameni buni! Sper că vă place acest articol și vă va fi de ajutor. Dă-ne feedback-ul tău despre el. De asemenea, dacă aveți întrebări suplimentare și probleme legate de acest articol. Apoi anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos. Vă vom reveni în curând.

O zi bună!

Vezi și: Cel mai bun tracker Invitați forumuri pe care ar trebui să le cunoașteți