Doriți să înregistrați un apel video FaceTime pe iPhone, iPad sau Mac? Posesorii de dispozitive Apple nu mai „cheamă” pe nimeni, ei FaceTime them in schimb.

Apelurile Facetime sunt o modalitate excelentă de a rămâne în contact cu persoanele la care îți pasă, fie pe un dispozitiv iOS sau pe un Mac. Totuși, ce faci dacă vrei să salvezi acele momente speciale? Din fericire, folosind Mac-ul tău, poți înregistra acele apeluri pentru a le vizualiza mai târziu. Pot exista momente în care veți găsi că este benefic să înregistrați un apel Facetime. Am să vă arăt cum. Este important să ceri întotdeauna permisiunea înainte de a înregistra un apel Facetime cu cineva.

Puteți să vă înregistrați ecranul iPhone și iPad începând cu iOS 11, dar numai videoclipul, nu partea audio a apelului. În plus, o poți face fără a alerta pe cealaltă persoană pe care o înregistrezi. Acesta a fost un apel de trezire pentru orice utilizator Apple căruia îi plăcea să aibă apeluri FaceTime „adulte” cu partenerul lor semnificativ sau oricine altcineva care ar fi îngrozit să fie înregistrat! Ei bine, asta e o regulă bună. trebuie să fii atent la ceea ce spui și faci în timp ce ești pe Facetime!

Există modalități de a evita lipsa sunetului, deoarece există câteva aplicații care vor înregistra un apel video FaceTime împreună cu sunetul. Vă puteți înregistra apelurile Facebook pe Mac, precum și pe dispozitivele iOS.

De ce Facetime Record?

Aceasta este o opțiune utilă pentru freelanceri cel mai mult pentru a înregistra proiecte. Sau este posibil să discutați despre o problemă tehnică cu care se confruntă clientul. Și doriți să vă asigurați că aveți detaliile disponibile mai târziu, în cazul în care există lacune în notele dvs. Din motive mai personale, poate doriți să înregistrați audio și video ale unui apel cu un prieten apropiat sau un membru al familiei.

Peste ani, s-ar putea să te bucuri că ai salvat apelurile video cu cei dragi. Cum ar fi mama, tata, bunicii, mătușile și unchii dvs. și așa mai departe. Explicați rudei dvs. de ce doriți să înregistrați apelul. Oamenii tind să înțeleagă ideea de a înregistra videoclipuri în același mod în care oamenii salvează fotografiile pentru posteritate. Deci probabil că vor reacționa favorabil la ideea ta.

Indiferent dacă este un client, un membru al familiei, un asociat de afaceri sau un prieten. Este important să obțineți consimțământul înainte de a înregistra apelul. Poate fi chiar legea. Verificați legile de stat și locale aplicabile.

Cum să înregistrezi Facetime

Cum să înregistrezi un apel Facetime pe iPhone:

Puteți înregistra un apel FaceTime pe iPhone sau iPad fără sunet din iOS. Dar pentru asta, veți avea nevoie de o aplicație terță parte pentru ao adăuga.

Trebuie să utilizați un înregistrator de ecran încorporat. Urmați aceste instrucțiuni simple:

 • Glisați în sus din partea de jos a ecranului telefonului pentru a accesa Centrul de control
 • Apoi căutați pictograma de înregistrare a ecranului, care arată ca o pereche de cercuri albe cu cel central completat
 • Atingeți pictograma de înregistrare a ecranului
 • Apoi aveți trei secunde până când începe înregistrarea

Va conta timp de trei secunde. După cele trei secunde, ecranul va fi apoi înregistrat orice faci pe telefon, dar nu înregistrează sunetul. În cazul în care, dacă nu vedeți pictograma de înregistrare a ecranului în Centrul de control, poate fi necesar să activați înregistrarea ecranului:

 • Deschide Setări și Centru de control
 • Selectați Personalizare comenzi
 • Derulați la Înregistrare ecran și selectați pictograma verde Adăugați

atunci când faceți acest lucru, repetați pașii de mai sus pentru a iniția înregistrarea ecranului.

Și dacă doriți și să înregistrați audio împreună cu video, atunci, desigur, există o aplicație pentru asta. De fapt, sunt zeci. De exemplu, Inregistrează-l, DU Recorder, Web Recorder, iar alții își vor face treaba.

Cum să înregistrezi un apel Facetime pe Mac:

Majoritatea oamenilor își vor folosi iPhone-ul pentru FaceTime, dar o poți face și pe Mac. Dacă doriți să înregistrați un apel FaceTime pe Mac, puteți utiliza funcția de înregistrare a ecranului QuickTime în avantajul dvs. Acesta este cel mai simplu mod de a-ți înregistra fața.

 • Deschis Timp rapid pe Mac din dock sau din dosarul Aplicații.
 • Clic Fişier în bara de meniu.
 • Clic Noua înregistrare a ecranului.
 • Selectați săgeata mică în jos de lângă butonul de înregistrare din QuickTime și selectați Microfon intern.
 • Deschideți FaceTime pentru a vă configura apelul.
 • Apasă pe butonul de înregistrare în QuickTime.
 • Apasă pe ecran pentru a vă înregistra întregul ecran sau faceți clic și trageți peste Fereastra FaceTime pentru a înregistra doar FaceTime.
 • Începeți apelul FaceTime.
 • Selectați pictograma de oprire a înregistrării odată ce ați terminat.
 • Selectați Fișier în QuickTime și Salvați.
 • Dați înregistrarea dvs. a Nume.
 • Alege Unde doriți să salvați înregistrarea.
 • Clic salva.

Înregistrează atât audio, cât și video odată ce configurați microfonul, astfel încât să ofere mai multe funcții inerente decât iPhone și iPad.

În timp ce QuickTime este destul de bun la înregistrarea ecranului, există și alte aplicații care se pot descurca mai bine, cum ar fi Fluxul de ecran, Snagit și Camtasia

Înregistrarea apelurilor Facetime:

În funcție de locul în care locuiți, poate fi ilegal să înregistrați un apel video sau vocal fără a alerta cealaltă parte. Pentru că în unele țări nu a însemnat nimic. Dar în unele țări, ar putea fi ilegal.

Multe state din SUA au legi privind consimțământul pentru două părți, ceea ce înseamnă că puteți înregistra liber apelurile dacă ambele părți sunt de acord. Unele state nu necesită consimțământ pentru a înregistra apelurile, așa că ar trebui să verificați pentru a vă asigura că sunteți pe partea dreaptă a legii pentru locul în care vă aflați. Alte țări au legi diferite cu privire la înregistrarea conversațiilor, așa că verificați pentru a vă asigura că respectați oriunde v-ați afla în acel moment.

Legea este aplicabilă unde vă aflați în momentul în care înregistrați apelul, nu unde locuiți. Locația dvs. în momentul în care înregistrați apelul este o distincție juridică minoră, dar importantă.

Este o bună manieră să avertizați cealaltă parte că înregistrați apelul, chiar dacă legea nu cere să informați cealaltă parte despre planurile dvs. de a înregistra apelul.

Deci, acestea sunt diferitele moduri de a înregistra apelurile Facetime pe iPhone sau Mac. Sperăm că acest articol vă va fi de ajutor

Vezi și:Cum să ridici nivelul rapid în Steam – Pași în detaliu