Discordie este o aplicație populară de chat și comunicare care este de fapt concepută pentru jucătorii de jocuri. Este folosit frecvent de jucători pentru eficiența sa ridicată în comunicare. Discord este de fapt un program ușor, care nu va ocupa mult spațiu pe computere. În acest articol, vom vorbi despre Cum să înregistrezi Discord Audio – Tutorial. Sa incepem!

Discord nu oferă o opțiune de înregistrare a acestor conversații, dar este posibil să utilizați soluții terțe. Să vedem cum.

Înainte de a începe, ar trebui să știți că, în multe locații de pe glob, este de fapt ilegal să înregistrați alte persoane fără permisiunea lor. Vă rugăm să vă asigurați că aveți permisiunea tuturor părților implicate într-o conversație înainte de a utiliza oricare dintre metodele enumerate aici.

De asemenea, va trebui să vă asigurați că ați configurat corect setările microfonului în Discord pentru a vă permite să discutați cu alții. Dacă nu o faceți, nu veți putea vorbi pe serverul dvs. Discord (sau nu veți putea să vă înregistrați, de asemenea, discutând cu alți utilizatori).

Utilizați Craig Chat Bot pentru a înregistra audio Discord | cum să înregistrezi sunetul discord

Dacă sunteți responsabil de propriul dvs. server Discord, atunci puteți utiliza botul de chat Craig pentru a înregistra cu ușurință sunetul Discord. Acest bot se află pe serverul dvs., gata să fie invitat în camerele de chat vocal pentru a înregistra conversații folosind câteva comenzi text.

Nicio problemă legată de înregistrările imorale — Craig nu va înregistra fără nici măcar o etichetă vizibilă care să indice când înregistrează sau nu. Nu numai că vă înregistrează conversația cu ceilalți, dar înregistrează și fiecare utilizator ca piese audio separate. Acest lucru face mult mai ușor să editați sau să decupați anumite difuzoare, dacă aveți nevoie.

Pentru a utiliza Craig, mai întâi va trebui să invitați bot-ul pe serverul dvs. Accesați site-ul Craig și faceți clic pe Invite Craig To Your Discord Server link pentru a începe.

Acest lucru vă va duce apoi la pagina de autorizare a serverului Discord. Va trebui să-i dai lui Craig permisiunea de a se alătura serverului tău înainte de a putea chiar să-l folosești. Pentru a face acest lucru, selectați serverul dvs. din Add Bot To listă și apoi faceți clic Authorize pentru a permite botului să se alăture.

Dacă procesul are succes, atunci ar trebui să vedeți un mesaj de alăturare pentru Craig pe serverul dvs. Nicio altă configurație nu este importantă în acest moment. De asemenea, puteți începe să utilizați Craig imediat pentru a începe înregistrarea canalelor audio. dacă doriți să faceți acest lucru, introduceți un canal audio și apoi tastați :craig:, join a incepe.

Mai departe | cum să înregistrezi sunetul discord

Craig va intra apoi pe canal și va începe imediat înregistrarea — numele de utilizator al botului ar trebui să se schimbe pentru a reflecta acest lucru. Veți auzi, de asemenea, o alertă audio de la bot care spune now recording a confirma.

Dacă doriți să opriți o înregistrare Craig, tastați :craig:, leave. Acest lucru îl va forța pe Craig să părăsească canalul în care vă aflați în prezent și, de asemenea, să oprească înregistrarea, deși înregistrările pe alte canale vor continua și ele.

Dacă doriți să îl opriți pe Craig de la toate înregistrările de canal, introduceți :craig:, stop pentru a-l obliga pe Craig să încheie toate înregistrările.

Puteți folosi acest lucru și ca alternativă la comanda leave pentru a încheia o înregistrare Craig. Dacă în cazul în care înregistrați doar pe un singur canal.

Când începeți înregistrarea, veți primi un mesaj privat de la botul Craig însuși. Aceasta vă oferă linkuri pentru a descărca sau a șterge conversațiile.

Craig va înregistra apoi până la șase ore o dată. Dacă doriți să verificați starea unei înregistrări, atunci puteți descărca o copie a audio, până în momentul în care descărcați efectiv fișierul.

O listă completă de comenzi Craig este disponibilă pe site-ul web Craig, pe care o puteți accesa rapid prin tastare :craig:, help pe un canal Discord. Acest lucru va afișa un link rapid către site-ul web, unde puteți afla mai multe despre cum funcționează de fapt botul.

Utilizați OBS pentru a înregistra audio Discord | cum să înregistrezi sunetul discord

Dacă nu sunteți proprietar sau moderator de server Discord, atunci puteți înregistra sunetul Discord pe propriul computer folosind Open Broadcaster Software (OBS). OBS este folosit în mare parte de către streamerii de pe Twitch și YouTube pentru a reda jocuri și alt conținut. Și este disponibil gratuit pentru utilizare și pe Windows, Linux și Mac.

OBS face acest lucru prin captarea multor canale audio și vizuale. Aceasta include sunetul și afișajul de pe desktop, precum și microfonul. Puteți utiliza aceeași funcție pentru a înregistra sunetul de pe un canal Discord (împreună cu intrarea microfonului). Asta vă permite să salvați conversația.

Pentru a înregistra sunetul Discord în OBS, atingeți pictograma plus (+) din Sources zona ferestrei OBS. Din meniu, trebuie să selectați Audio Output Capture pentru a selecta ieșirea audio de pe desktop pentru înregistrare.

În Create or Select Source fereastra, dați un nume sursei audio de pe desktop și apoi atingețiOK a confirma. Va trebui să alegeți dispozitivul de ieșire (de exemplu, difuzoarele sau căștile) din Properties meniul. Alegeți dispozitivul potrivit din Device meniul derulant și apoi atingeți OK a confirma.

Dacă aveți doar un singur dispozitiv de ieșire, atunci Default opțiunea ar trebui să fie bine de utilizat aici. Puteți verifica dacă sunetul este capturat corect prin redarea unui sunet pe computer sau nu. Sub Audio Mixer secțiunea din OBS, glisoarele audio pentru Audio Output Capture ar trebui să se mute pentru a arăta că audio este preluat, acum gata pentru înregistrare.

cum să înregistrezi sunetul discord

Mai departe

De asemenea, puteți utiliza glisorul albastru de dedesubt pentru a reduce volumul de înregistrare, dacă trebuie să faceți acest lucru. În mod implicit, Mic/Aux ar trebui să fie enumerate sub Audio Mixer sectiune de fapt. Acest lucru vă va asigura că propriul discurs este înregistrat împreună cu alți participanți la chat.

Dacă opțiunea nu este disponibilă, faceți clic pe pictograma plus (+) din Sources sunt. Și apoi alege Audio Input Capture pentru a adăuga intrarea pentru microfon la înregistrare. Dacă preferați să opriți înregistrarea microfonului, selectați pictograma difuzor de lângă Mic/Aux sau Audio Input Capture glisor.

Pentru a începe înregistrarea, faceți clic pe Start Recording butonul de sub Controls secțiunea din zona din dreapta jos a ferestrei OBS.

În mod implicit, OBS va înregistra apoi sunetul ca fișier video gol în formatul de fișier MKV (cu excepția cazului în care vă înregistrați desktopul ca flux de captură suplimentar). Fiecare înregistrare va fi salvată cu un nume de fișier care arată ora și data înregistrării.

Pentru a vedea fișierele înregistrate, selectați Fișier > Afișare înregistrări din meniul OBS.

Dacă doriți să înregistrați într-un alt format de fișier, apoi atingeți Setări > Ieșire și apoi alegeți o alternativă la MKV din Recording Format meniul derulant.

În timp ce OBS va salva ca fișiere video, atunci puteți, de asemenea, converti videoclipuri în MP3 folosind VLC. Eliminarea conținutului video redundant și oferirea unui fișier numai audio pe care îl puteți exporta și, de asemenea, să îl utilizați în altă parte.

Concluzie

Bine, asta a fost tot oameni buni! Sper că vă place acest lucru cum să înregistrați un articol audio Discord și, de asemenea, să vă fie de ajutor. Dă-ne feedback-ul tău despre el. De asemenea, dacă aveți întrebări suplimentare și probleme legate de acest articol. Atunci anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos. Vă vom reveni în curând.

O zi bună!

Vezi și: Cum să activați Discord Overlay în jocuri