Doriți să instalați suplimentele LazyMan Kodi? LazyMan este cel mai bun supliment pentru iubitorii de hochei pe gheață sau baseball. De asemenea, oferă utilizatorilor fluxuri HD sau de înaltă calitate a tuturor jocurilor live din MLB sau NHL. Suplimentul care apare LazyMan este unul destul de simplu. De asemenea, se deschide în meniul principal cu doar două opțiuni, adică MLB.tv sau NHL.tv. Tot ce trebuie să faceți este să atingeți oricare și apoi veți vedea o listă de jocuri live disponibile pentru ziua respectivă. De asemenea, există un submeniu care trimite la conținutul evidențiat și la jocurile live anterioare.

Cu toate acestea, după configurarea suplimentului (LazyMan) pentru a juca jocuri este destul de dificil sau complicat. Pentru toți utilizatorii Kodi, procesul este destul de similar cu cel necesar în timpul modificării fișierului gazdă pentru a face fluxuri să funcționeze pe suplimente anterioare, cum ar fi Phoenix. De asemenea, există pași pe ecran și ghiduri online pentru a finaliza procesul.

Cu toate acestea, pentru cei care pot gestiona cu ușurință procesul, recompensele sunt semnificative. Toate cele mai importante MLB sau NHL sunt disponibile gratuit pe addonul LazyMan. Calitatea fluxului este înaltă, multe fiind disponibile în înaltă definiție. În timpul testării, am constatat că toate legăturile funcționează bine și nu am întâmpinat probleme cu salvarea sau încărcarea.

De asemenea, există o gamă cuprinzătoare de momente care sunt destul de suficiente pentru a-i distra pe cei mai dedicați fani de baseball sau hochei pe gheață ore întregi.

Utilizați VPN în timp ce transmiteți în flux

Vă recomandăm întotdeauna să utilizați un VPN în timp ce transmiteți conținut Kodi, mai ales când suplimentul oferă conținut sportiv live. Acest lucru se datorează faptului că unele suplimente neoficiale vă pot permite să accesați conținut care încalcă legile drepturilor de autor în unele părți ale lumii. De asemenea, Kodi este open-source, astfel încât utilizatorii se pot găsi vulnerabili la actori rău intenționați sau hackeri ocazional.

O rețea privată virtuală (sau VPN) vă traduce datele. Apoi îl poate transmite unui server proxy privat, unde este decodat și apoi trimis înapoi la destinația inițială etichetată cu o nouă adresă IP. Folosind o conexiune privată și IP-ul mascat, nimeni nu spune despre identitatea ta.

A rămâne în siguranță pe Wi-Fi este ca și cum mulți oameni devin îngrijorați. În timp ce furnizorii de servicii de internet urmăresc și vând informații despre utilizatori, guvernele observă cetățenii și hackerii care caută orice slăbiciune pe care o pot exploata. Aceasta este, de asemenea, o problemă când vine vorba de transmiterea în flux a videoclipurilor folosind Kodi. Software-ul a declanșat semnale roșii în întreaga industrie datorită numeroaselor sale suplimente terțe care generează conținut piratat. ISP-urile reacționează prin monitorizarea traficului utilizatorilor Kodi și, de asemenea, strângând vitezele de descărcare.

Cel mai bun VPN vă ajută să vă mențineți în siguranță față de toate amenințările de mai sus. VPN-urile criptează, de asemenea, bucăți de date înainte de a vă părăsi dispozitivul. Cu toate acestea, este imposibil ca cineva să vă ia identitatea sau să vadă ceea ce instalați. Acest nivel de bază de securitate este uimitor de puternic pentru o mulțime de sarcini. Include spargerea firewall-urilor de cenzură, accesarea conținutului geo-restricționat și asigurarea dispozitivelor portabile în siguranță pe Wi-Fi public.

VPN IPVanish pentru Kodi

IPVanish știe foarte bine ce funcții își doresc cel mai mult utilizatorii Kodi. Viteza este prima prioritate. De asemenea, serviciul oferă descărcări rapide către o rețea largă de peste 850 de servere în diferite țări. Indiferent unde locuiți, vă veți putea conecta la un server cu latență scăzută pentru viteze uimitoare. Securitatea este, de asemenea, cheia, că IPVanish le adresează prin blocarea tuturor datelor cu criptare AES pe 256 de biți. De asemenea, vă păstrează identitatea în siguranță utilizând securitatea scurgerilor DNS și un comutator de oprire automat. IPVanish vă poate face în siguranță!

IPVanish include cele mai bune caracteristici:

  • Este o aplicație ușor de utilizat pentru Windows, Linux, Mac, Android și iOS.
  • Politica de zero-logging pentru tot traficul pentru confidențialitate.
  • Oferă acces complet la toate suplimentele Kodi.
  • Descărcări infinite și fără restricții de viteză.

IPVanish oferă, de asemenea, o garanție de rambursare a numerarului de 7 zile. Înseamnă că aveți o săptămână pentru a o analiza fără riscuri.

Pași pentru a instala suplimentele LazyMan Kodi

Suplimente LazyMan Kodi

Dacă doriți să instalați suplimentele LazyMan Kodi, urmați pașii de mai jos!

Pasul 1:

Atingeți Aici pentru a descărca și instala depozitul LazyMan pe dispozitivul dvs. mobil.

Pasul 2:

Reveniți la ecranul de pornire.

  • Pentru Kodi 17 Krypton sau o versiune anterioară: Alege Suplimente > Browser de suplimente (pictograma casetă deschisă)
  • Pentru Kodi 16 sau o versiune ulterioară: Selectați SISTEM > Suplimente
Pasul 3:

Alege Instalați din fișierul Zip și mutați-vă în locul în care ați stocat fișierul zip al depozitului LazyMan. Alegeți-l și apoi apăsați pe repository.lazyman-xxxzip > și așteptați ca suplimentul să fie activat pentru notificare.

Pasul 4:

Alegeți Instalare din Repository > Repository LazyMan > Suplimente video > LazyMan NHL.tv > Instalare

Pasul 5:

Așteptați puțin pentru Notificare activată pentru suplimente

Concluzie:

Este nevoie de puțină muncă pentru ca suplimentul LazyMan Kodi să funcționeze corect. Acest proces nu este recomandat pentru un începător, dar pentru mulți utilizatori experimentați, nu ar trebui să prezinte multe probleme. Suplimentul oferă o gamă masivă de conținut HD. Include momente importante sau transmisii live, care îi vor distra ore întregi chiar și pe fanii ligilor MLB sau NHL. Pentru întrebări și întrebări suplimentare, anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Citește și: