Vrei să-ți transformi smartphone-ul într-un termometru? În toată India, după ce Chikungunya sau febra asemănătoare dengue a avut un mare impact, multe cazuri de febră virală s-au răspândit pe scară largă. Ce zici de mobilul care te ajută să iei măsuri de precauție pentru a combate această febră virală?

Mulți medici au susținut că febra virală pe scară largă poate afecta grupul și copiii. Cu toate acestea, mobilul nostru poate juca un rol esențial în controlul acestora și în salvarea noastră vieți.

De ce smartphone-urile nu au termometre?

Desigur, Androidii sunt foarte dificili și capabili decât un termometru digital de bază. Problema aici nu este că producătorii nu pot monta încă un alt senzor. De asemenea, telefoanele mobile au deja diverși termosenzori. Ei pot măsura temperaturile cipurilor sau bateriei, asigurând dezastrul în cazul în care ceva nu merge bine.

După măsurarea temperaturii de la un dispozitiv care se deplasează prin perioade de încălzire și răcire este o afacere complexă. Este aproape imposibil de făcut cu exactitate.

Transformă-ți smartphone-ul în termometru

În prezent, telefoanele mobile oferă diverse aplicații pentru a verifica vremea, a găsi cele mai recente prognoze sau, de asemenea, pentru a primi o notificare când este pe cale să ningă sau plouă. Dar nicio aplicație nu vă poate explica exact care este temperatura exact acolo unde vă aflați.

Folosind aplicația potrivită, tableta sau smartphone-ul dvs. poate funcționa ca termometru prin senzorul de temperatură încorporat al dispozitivului dvs. Cu toate acestea, dacă dispozitivul dvs. mobil nu este echipat cu un senzor de temperatură, există încă o modalitate de a obține o citire bună a temperaturii pentru aerul din jur.

Telefoanele mobile devin cu adevărat mai inteligente

Având cea mai bună aplicație pe mobil, vă poate salva de a fi afectat de febra virală. Apoi îl puteți face să funcționeze ca un termometru.

Termometru inteligent

Termometru Samrt

Această aplicație folosește și senzorii de temperatură ai telefonului mobil pentru a afișa temperatura pe smartphone. Aplicația Smart Thermometer oferă, de asemenea, un pachet uimitor care adaugă diagrame cu date istorice ale telefonului mobil, împreună cu citirile de pe smartphone și widget-uri mai bune.

Este aplicația proiectată full HD care funcționează cel mai bine în dispozitivele care au un GPS bun și o conexiune wifi.

Descarca: Termometru inteligent

Termometru gratuit

Termometru gratuit

A avea un senzor de mediu instalat pe un mobil este un avantaj. De asemenea, dispozitivul trebuie lăsat timp de o oră în modul de așteptare pentru a obține date adecvate. Cu toate acestea, datele citite de aplicație sunt afișate în Celsius, cu unele modificări în opțiunea de setări care le pot modifica și în Fahrenheit.

Descarca: Termometru gratuit

Termometru cu amprentă digitală

Termometru cu amprentă

Fingerprint Thermometer este o aplicație mobilă Android care măsoară aplicația exactă de monitorizare a ratei temperaturii pentru orice dispozitiv mobil. După utilizarea aplicației, vă puteți optimiza sănătatea și vă puteți urmări febra.

Dacă doriți să obțineți o citire precisă, țineți constant degetul arătător pe scanerul de amprentă până când întregul proces de măsurare este efectuat. Dacă nu utilizați corect aplicația, atunci aceasta ar putea produce o citire falsă.

Descarca: Termometru cu amprentă digitală

iTriage Health

itriage

iTriage oferă utilizatorului acces rapid atât la bazele de date medicale, cât și de asistență medicală din mobilul tău.

Folosind aplicația, utilizatorul poate găsi semne legate de sănătate, poate obține o perspectivă asupra motivelor potențiale și, de asemenea, îl poate ajuta cu cel mai bun tratament, medic sau unitate de sănătate.

iTriage permite utilizatorului să verifice dacă există medici, să facă programări și să obțină informații clare despre îngrijirea sănătății pentru a duce o viață bună.

Termometru modern

termometrul modern

Termometrul modern este, de asemenea, disponibil în magazinul de jocuri, este un instrument profesional pentru măsurarea temperaturii. Aplicația are senzori încorporați și vă permite să afișați temperatura exactă atât în ​​Fahrenheit, cât și în Celsius.

Descarca: Termometru modern

Termometru electronic HD

Transformă-ți smartphone-ul în termometru

Această aplicație afișează temperatura aerului în Fahrenheit sau Celsius. De asemenea, îl puteți folosi ca widget pentru ecranul de pornire. Dacă doriți să calibrați, pur și simplu setați temperatura dispozitivului la temperatura de afară, pe care o puteți obține direct din prognoza meteo. Rețineți, totuși, că dacă smartphone-ul dvs. nu este echipat cu senzor de temperatură. Termometrul electronic HD folosește, de asemenea, senzorul încorporat care vine cu părțile subansamblului electronic, cum ar fi bateria.

Descarca: Termometru electronic HD

Termometru

Termometru - Transformă-ți smartphone-ul în termometru

De la dezvoltatorul de software, Borce Trajkovski vine o aplicație de termometru care utilizează un design clasic de termometru analogic. La fel ca și termometrul electronic HD, acesta arată temperatura în Fahrenheit sau Celsius.

Descarca: Termometru

Termometru proiectat de Heaveen

Termometru - Transformă-ți smartphone-ul în termometru

Iată o altă aplicație uimitoare și gratuită pentru termometru pe care să o instalați pe mobil sau tabletă. Cu toate acestea, setul de pași simpli de calibrare vă va ghida odată ce deschideți pentru prima dată această aplicație. Doar urmați doar pentru a obține o citire mai precisă a temperaturii.

Descarca: Termometru

Termometru Plus

Termometru Plus - Transformă-ți smartphone-ul în termometru

Aplicația Thermometer Plus vă permite să măsurați altitudinea, temperatura aerului, presiunea atmosferică și umiditatea relativă pe dispozitivul dvs. mobil. Dacă doriți să obțineți o citire mai precisă, poziționați dispozitivul smartphone departe de magneți, surse de căldură și cabluri.

Descarca: Termometru Plus

Concluzie:

Iată o recenzie completă despre „Convertiți-vă smartphone-ul în termometru”. Vrei să împărtășești și alte lucruri despre articol? Pentru întrebări și întrebări suplimentare, anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Spune-ne gândurile și sugestiile tale în secțiunea de comentarii de mai jos!

Citește și: