Pokémon Go este un joc mobil cu realitate augmentată dezvoltat de Niantic și pentru dispozitivele iOS și Android. A fost lansat săptămâna trecută și de atunci a devenit furie între tinerii jucători. Valoarea stocului Nintendo a crescut cu aproximativ 7,5 miliarde de dolari, ca urmare a interesului ridicat și, de asemenea, a angajamentului pentru ultimul lor joc. Deocamdată, Nintendo nu a lansat acest joc pentru dispozitivele Windows. În acest articol, vom vorbi despre Cum să joci Pokemon GO pe PC – Tutorial. Sa incepem!

Cu toate acestea, puteți juca acest joc și pe computerul dvs. cu Windows 10 folosind un emulator Android precum Bluestacks. Acest joc are nevoie de jucători să se plimbe prin cartierul lor cu smartphone-uri pentru a captura Pokémon din apropiere. Deoarece nu vă puteți transporta computerul Windows, puteți folosi GPS fals pentru a păcăli jocul în care vă mutați de fapt. Chiar dacă ai un dispozitiv Android sau iOS, dacă vrei să aduni toți Pokemonii fără să părăsești măcar biroul tău, atunci următoarea poate fi soluția ta.

De ce ai nevoie

Pentru a configura Pokemon GO pe Windows folosind BlueStacks, atunci trebuie să configurați o grămadă de instrumente exact în ordinea corectă.

Actualizați: Una dintre aplicațiile care trebuia să facă această metodă să funcționeze este (acum?) o aplicație plătită. Am adăugat, de asemenea, o alternativă gratuită folosind Nox App Player în partea de jos a acestui articol.

Dacă tot doriți să încercați ruta BlueStacks, atunci continuați și descărcați toate instrumentele enumerate mai jos. Pentru orice, cu excepția BlueStacks — emulatorul Android pentru Windows pe care îl vom folosi de fapt pentru a instala jocul. Apoi descărcați fișierul APK pentru Android.

 • Un PC Windows și drepturi de administrator pentru a instala software-ul.
 • BlueStacks; utilizare această versiune BlueStacks pentru Windows 7 sau 8 sau când jocul se blochează împreună cu versiunea Windows 10.
 • KingRoot este de fapt un instrument root pentru dispozitivele Android.
 • Lucky Patcher, acesta este și un instrument de modificare a permisiunilor aplicației.
 • GPS fals Pro, o aplicație care este folosită pentru a vă falsifica locația. Din păcate, versiunea pro costă de fapt 5 USD pe magazinul Google Play. Puteți găsi în continuare fișierul APK gratuit, totuși, descărcați pe propriul risc.
 • Pokemon GO, jocul în sine este de fapt [No Longer Available]. Nu instalați sau rulați până nu este timpul sau nu va funcționa efectiv.

Vă recomandăm să puneți toate aceste fișiere într-un singur folder, astfel încât să le puteți găsi cu ușurință mai târziu. Nu vă grăbiți să instalați oricare dintre aplicații fără să știți măcar ce să faceți! Dacă urmați cu atenție ordinea și instrucțiunile de mai jos, atunci veți juca Pokemon GO mult mai devreme.

Disclaimer: Acest articol se bazează pe tutorialul YouTube prin Travis D, împreună cu unele ajustări pentru claritate și simplitate.

Cum să joci Pokemon GO pe PC

Instalați BlueStacks

 • Descărcați și apoi instalați BlueStacks pe desktop.
 • Conectați-vă folosind Contul Google pe care îl utilizați pe telefonul Android.

Instalați KingRoot

Trebuie să instalați KingRoot pe BlueStacks deoarece nu îl puteți instala separat pe computerul personal.

 • Primul, Descărcați APK-ul de pe AndroidCrew
 • Instalați-l și apoi îl veți putea găsi în My Apps filă în BlueStacks.
 • Trebuie să-l deschideți și apoi să apăsați No Root.
 • KingRoot va optimiza apoi dispozitivul. Când faci asta, închide-l.

juca pokemon go pe pc

Reporniți BlueStacks

Atingeți roata dințată din colțul din dreapta sus al BlueStacks și apoi alegeți Restart Android Plugin.

Acest lucru va reporni apoi playerul aplicației BlueStacks. Amintiți-vă de această rutină, pentru că veți avea nevoie de ea din nou și mai târziu.

Copiați fișierele din Windows

Atingeți pictograma folderului din bara laterală BlueStacks din stânga și deschideți FakeGPS. De fapt, nu trebuie să finalizați acțiunea cu nicio aplicație; ar trebui copiat automat în BlueStacks. Apoi puteți închide fereastra de selecție făcând clic pe un loc aleatoriu din fundal.

Instalați și rulați Lucky Patcher | juca pokemon go pe pc

Procesul de instalare funcționează la fel ca și pentru KingRoot. Doar click APK în partea stângă a ferestrei BlueStacks, alegeți fișierul APK de pe computer și apoi se va instala. Când deschideți Lucky Patcher pentru prima dată, atingeți Permite acordarea accesului la aplicație.

Acum, în interiorul Lucky Patcher, accesați Rebuild și instalați în dreapta jos, apoi mergeți la card SD > Windows > BstSharedFolder. Aici, alegeți fișierul APK pentru FakeGPS și apoi Instalați ca aplicație de sistem. Confirmați cu Da pentru a-l instala.

Trebuie să reporniți BlueStacks pentru a aplica aceste modificări. Puteți da clic da sau, de asemenea, folosi Reporniți pluginul Android, așa cum este descris la pasul #3.

Instalează Pokemon GO

În ceea ce privește KingRoot și Lucky Patcher înainte, instalați doar fișierul APK pe care l-ați descărcat anterior. Nu deschideți aplicația în acest moment, deoarece nu va funcționa încă.

Verificați setările pentru locație | juca pokemon go pe pc

În BlueStacks, atingeți roata dintata în dreapta sus, alege Setări, indreptati-va catre Locație, și asigurați-vă că Modul este setat sa Precizie ridicată.

juca pokemon go pe pc

Orice serviciu GPS Windows trebuie să fie dezactivat, deoarece se poate încurca cu BlueStacks. În Windows 10, faceți clic Tasta Windows + I pentru a accesa aplicația Setări, apoi mergeți la Confidențialitate > Locație și asigurați-vă că Locație pentru acest dispozitiv este setat sa Oprit.

În alte versiuni de Windows, lansați Meniul Start, caută Locațieși asigurați-vă că funcția, dacă este disponibilă, este și ea dezactivată.

Instalarea Fake GPS Pro

Puteți instala această aplicație fie din Play Store, fie din orice magazin de aplicații terță parte prin descărcarea APK-ului. Instalați-l în același mod prin BlueStacks, așa cum ați făcut cu KingRoot.

 • Descărcați și instalați Lucky Patcher
 • Instalați aplicația prin BlueStacks.
 • Când faceți acest lucru, acesta va cere utilizatorului să ofere permisiunea de a accesa aplicațiile instalate.
 • Permiteți-l și, în pasul următor, reconstruiți și apoi instalați aplicația.
 • Acum răsfoiți la BstSharedFolder și apoi instalați Fake GPS Pro ca aplicație de sistem folosind Lucky Patcher.

Apoi reporniți BlueStacks pentru a face modificările efective.

Joacă Pokemon GO

În sfârșit, suntem pregătiți să jucăm jocul! Dacă lansarea aplicației Pokemon GO durează ceva timp, este în regulă. Veți seta Pokemon GO exact așa cum ați proceda pe un dispozitiv obișnuit Android sau iOS. Apoi vă puteți conecta cu Google și aplicația vă va încărca automat contul Pokemon GO configurat anterior. Ar fi trebuit să atașați unul la contul dvs. Google.

Când jocul se lansează în sfârșit, atunci ar trebui să te găsești în locația falsă în care te-ai angajat mai devreme. Dacă jocul nu vă detectează imediat locația, reveniți la FakeGPS (în interiorul Lucky Launcher), apoi alegeți un loc de pe hartă și implicați din nou o locație falsă. A trebuit să repornim BlueStacks (vezi pasul #3) și apoi să falsificăm o locație pe care o vizitasem de fapt în viața reală.

De fiecare dată când doriți să vă mutați într-un loc diferit, atunci trebuie să vă întoarceți la FakeGPS și să utilizați o nouă locație falsă. De aceea este util să setați câteva favorite, care vă vor ajuta să mergeți înainte și înapoi printre Poke Stops, de exemplu. Preveniți săriturile pe hărți pe distanțe lungi, deoarece acest lucru poate dezvălui falsificarea GPS.

Rețineți că nu trebuie să vă opriți camera. Ori de câte ori este detectat primul Pokemon și apoi camera nu funcționează. Apoi, aplicația vă va întreba dacă doriți dezactivați modul AR (AR = realitate augmentată). Doar confirma cu da și apoi poți prinde Pokemonul în mediul virtual.

Concluzie

Bine, asta a fost tot oameni buni! Sper că vă place acest articol despre jocul pokemon go on pc și vă va fi de ajutor. Dă-ne feedback-ul tău despre el. De asemenea, dacă aveți întrebări suplimentare și probleme legate de acest articol. Atunci anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos. Vă vom reveni în curând.

O zi bună!

Vezi și: Cele mai bune jocuri de fani Pokemon – care sunt gratuite