Următoarea lansare a Microsoft Gears of War scade în septembrie și de fapt se preconizează a fi o extensie plină de acțiune pentru seria de shooter-ul lancer-revving. Cu toate acestea, campania sa legendară servește un nou accent pe Kate și originile ei. Gama sa de moduri multiplayer însoțitoare injectează un potențial proaspăt și pentru jocul online. Iminentul test tehnic Gears 5 servește drept prima șansă de a-l juca practic, arătând și Versus sandbox multiplayer. În acest articol, vom vorbi despre Cum să joci testul Gears 5 Tech pe Xbox – Tutorial. Sa incepem!

La ce vă puteți aștepta de la Gears 5 Versus Tech Test

Testul Gears 5 Versus Technical va fi lansat în această vară, care oferă o mostră a experienței sale multiplayer revizuite înainte de lansare. Planificat pentru PC-urile Xbox One și Windows 10, testul oferă de fapt două weekend-uri pline de acțiune online, cuprinzând trei moduri distincte și, de asemenea, două hărți.

Pentru îngrijitorul Gears, The Coalition, următorul test reprezintă practic o oportunitate de a-și testa infrastructura online înainte de lansare și serverele de test de stres în două weekend-uri. Studioul intenționează, de asemenea, să îmbunătățească optimizarea PC-ului împreună cu telemetria colectată, în timp ce colectează feedback despre modurile multiplayer. Și pentru tine, de fapt, este prima șansă de a juca devreme gratuit.

The Escalation pare a fi un punct culminant al testului tehnic Gears 5, prezentat ca pinnacle objective mode și pentru meciurile competitive. Modul cinci versus cinci pune jucătorii peste trei obiective circulare, alături de o nouă reapariție limitată și, de asemenea, sisteme de echipamente care trezesc jocul. De asemenea, se alătură unui mod multiplayer accesibil numit Arcade, și îndrăgitul clasic, King of the Hill, de asemenea. Testul va prezenta și funcțiile viitoare, care include un mod Bootcamp dedicat pentru antrenarea noilor veniți ai Gears 5.

Cum să joci Gears 5 Tech Test

Spre deosebire de testele beta pentru unele succese viitoare, Gears 5 Tech Test nu este de fapt deschis tuturor. Jucătorii în devenire Xbox One și Windows 10 pentru PC trebuie să îndeplinească criterii stabilite pentru a descărca și apoi a se juca pe sistemul lor. Accesul la Testul Gears 5 însoțește orice precomandă Gears 5, care vă asigură copia lansării din septembrie. Alternativ, abonații la sortimentul tot mai mare de planuri Xbox Game Pass se pot alătura și în luna iulie.

Unde să precomandați Gears 5 în iulie 2019

Precomenzile sunt live înainte de debutul Gears 5, cuprinzând Gears 5 Standard Edition vândut cu amănuntul la 60 USD și, de asemenea, Gears 5 Ultimate Edition de nivel superior la 80 USD. Ambele oferă acces la Testul tehnic, totuși, Ultimate Edition oferă acces anticipat de patru zile la jocul final, un Steelbook fizic și, de asemenea, articole exclusive.

O comandă la comercianții participanți, cum ar fi Amazon, se asociază cu un cod de 25 de cifre care poate fi răscumpărat prin Xbox Live. Pentru achizițiile digitale Gears 5 direct din Microsoft Store, o licență se leagă automat și de contul tău Xbox.

Gears 5 Standard Edition de la Amazon reprezintă cel mai bun raport calitate-preț, care include pachetul complet minus elementele neesențiale pentru fanii îndrăgostiți. Amazon a redus deja jocul, servind drept cel mai bun punct de intrare în această vară, de fapt ac.

Ce abonament Xbox Game Pass este pentru tine?

Microsoft extinde, de asemenea, testul tehnic Gears 5 la Xbox Game Pass, care este serviciul de abonament în stil Netflix pentru jocuri. Cu toate acestea, împachetând deja peste 100 de titluri pentru o taxă lunară fixă ​​de 10 USD, abonații pot juca acum mai devreme Gears 5 multiplayer cu abonamentul lor existent. Xbox Game Pass este cea mai ieftină rută pentru a vă asigura accesul la Gears 5 Tech Test. De asemenea, se extinde până la lansarea completă în septembrie.

Dar, cu Xbox Live Gold, necesar pentru a juca online, Xbox Game Pass Ultimate include trei abonamente într-un pachet all-inclusive de 15 USD pe lună. Xbox Game Pass costă doar 1 USD în iulie ca ofertă introductivă, ceea ce face ca economiile să fie greu de ignorat.

Când începe testul tehnic Gears 5?

Testul tehnic Gears 5 are loc vineri, 19 iulie, la 13:00 ET (10:00 PT/18:00 Marea Britanie), împreună cu 36 de ore de testare până pe 22 iulie 2019. Apoi urmează a doua săptămână de teste multiplayer vineri, iulie 26 la 13:00 ET (10:00 PT/18:00 Marea Britanie) și se încheie, de asemenea, pe 29 iulie 2019. În afara acestor perioade de testare alocate, atunci Gears 5 Tech Test va fi nejucat pe ambele platforme.

Test tehnic Gears 5

Cum să descărcați Gears 5 Tech Test

Pentru a participa la testul de tehnologie beta Gears 5. Atunci va trebui să fii abonat activ Xbox Game Pass sau Xbox Game Pass Ultimate. În caz contrar, puteți precomanda Gears 5 digital sau fizic pentru Xbox One sau prin Magazinul Windows de pe PC, apoi puteți valorifica codul primit.