MS Paint este de fapt una dintre cele mai vechi aplicații existente Windows. A făcut parte din Windows de la Windows 1.0 și, de asemenea, a rămas neschimbat în cea mai mare parte. Doar în Windows 10 a fost adăugată sau nu o versiune 3D a acestuia. Totuși, aplicația originală Paint încă există și este de fapt separată de aplicația Paint 3D. În acest articol, vom vorbi despre Cum să măriți dimensiunea pensulei în Paint – Tutorial. Sa incepem!

Vopseaua nu este cea mai sofisticată aplicație de desen din lume, totuși, oamenii încă reușesc să facă lucrări de artă uluitoare împreună cu ea. Desigur, asta depinde mai mult de pricepere. MS Paint este prin toate standardele o aplicație de bază. Are câteva perii de alegere, cu toate acestea, nu există nicio modalitate de a adăuga sau de a crea perii personalizate decât dacă folosiți un hack. De fapt, aplicația pare să limiteze și instrumentul pensulă la doar patru dimensiuni. Într-adevăr, voi, băieți, puteți obține și dimensiuni personalizate de pensule în MS Paint. Nu sunteți cu adevărat limitat la cele patru dimensiuni pe care vi le oferă UI.

Acest lucru se aplică tuturor instrumentelor din MS Paint care au dimensiunea sau greutatea variabilă. Se aplică instrumentului pensulă, instrumentului creion și, de asemenea, instrumentului de șters.

Cum să mărești dimensiunea pensulei în Paint – Tutorial

Trebuie să alegeți instrumentul pe care doriți să îl utilizați. Deschideți meniul derulant Dimensiune și veți vedea că sunt disponibile de fapt doar patru dimensiuni fixe. Acest hack vă permite practic să alegeți dimensiuni între și deasupra celor pentru a le afișa în meniul drop-down Dimensiune.

Asigurați-vă că ați selectat unul dintre cele trei instrumente pentru care este hack-ul. Punctul cursorului își schimbă dimensiunea pentru a vă arăta dimensiunea sau greutatea curentă a instrumentului.

Pentru a crește dimensiunea, țineți apăsat butonul Ctrl și apăsați butonul Numpapad Plus. Fiecare clic va crește dimensiunea instrumentului perie. Pentru a micșora dimensiunea, țineți apăsat butonul Ctrl și apăsați butonul minus Numpad. Captura de ecran de mai jos arată, de asemenea, că cursa instrumentului perie este cea mai mare dimensiune implicită (stânga) lângă o contur într-o dimensiune personalizată mai mare (dreapta).

cum să măriți dimensiunea pensulei în vopsea

Fără referință de punct de dimensiune

Problema împreună cu instrumentul pensulă de la MS Paint și multe alte instrumente este că dimensiunile instrumentului nu vă oferă nici o valoare numerică pentru dimensiunea lor. Normal este unitatea Point, adică pt, care este ceea ce folosim pentru a măsura dimensiunea pensulelor și a textului. În MS Paint, băieți, puteți vedea dimensiunea punctului pentru text, dar nu și pentru pensule. Acest mic truc vă va permite să setați o dimensiune personalizată a pensulei în MS Paint, cu toate acestea, veți ghici în continuare care este dimensiunea actuală.

Pentru a reseta sau a reveni la una dintre dimensiunile implicite pentru un instrument, trebuie să deschideți meniul derulant Dimensiune și să alegeți una dintre cele patru dimensiuni.

Concluzie

Bine, asta a fost tot oameni buni! Sper că vă place acest articol și vă va fi de ajutor. Dă-ne feedback-ul tău despre el. De asemenea, dacă aveți întrebări suplimentare și probleme legate de acest articol. Apoi anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos. Vă vom reveni în curând.

O zi bună!

Vezi și: Sfaturi și trucuri pentru a vă înscrie la verificările antecedentelor militare