V-ați întrebat vreodată să obțineți cheia de recuperare BitLocker de la CMD după ce o pierdeți? Acesta este de fapt un proces prin care puteți restabili accesul la unitatea criptată în cazul în care nu reușiți să o deblocați. Deblocarea unei astfel de unități este aproape imposibilă fără o cheie de recuperare BitLocker. În acest articol, vom vorbi despre Cum să obțineți cheia de recuperare BitLocker de la Cmd. Sa incepem!

Dar, ori de câte ori ați pierdut cheia de recuperare, cel mai bine este să verificați în câteva locuri înainte de a efectua și orice copie de rezervă. Voi, băieți, puteți afla, de asemenea, Imprimările salvate sau orice documente scrise. Cu toate acestea, prin executarea unei linii de comandă simplă, puteți oricând să preluați cheia de 48 de cifre prin care vă puteți accesa datele.

Cum să obțineți cheia de recuperare BitLocker de la Cmd

 • Atingeți dreapta pe Butonul de start sau apăsați Windows + X cheile și alegeți Prompt de comandă (administrator) pentru a deschide Prompt de comandă ca administrator.
 • Doar tastați următoarea comandă și faceți clic pe introduce cheie:

manage-bde -protectors <DRIVE> -get

Trebuie să înlocuiți împreună cu unitatea exactă pentru a obține cheia de recuperare. De exemplu, pentru a obține cheia de recuperare pentru unitatea C: aș executa manage-bde -protectors C: -get comanda.

cum să obțineți cheia de recuperare bitlocker de la cmd

 • Trebuie să cauți puf Parola secțiunea din rezultatele comenzii, care conține cheia de recuperare din 48 de cifre. Notați sau salvați această cheie de recuperare într-un loc sigur pentru referințe viitoare.

Prin intermediul Windows PowerShell

 • Doar deschide Blocnotes și inserați următorul cod în fereastra sa.

$BitlockerVolumers = Get-BitLockerVolume
$BitlockerVolumers |
ForEach-Object {
$MountPoint = $_.MountPoint
$RecoveryKey = [string]($_.KeyProtector).RecoveryPassword
if ($RecoveryKey.Length -gt 5) {
Write-Output („The BitLocker recovery key for the drive $MountPoint is $RecoveryKey.”)
}
}

 • Salvați fișierul Notepad împreună cu orice nume, totuși, asigurați-vă că are.ps1 extensie. Tipul de fișier la salvare poate fi Toate filele.
 • Acum deschis administrativ Windows PowerShell.
 • Tastați numele fișierului salvat împreună cu locația acestuia. Rezultatele ar trebui să arate acum cheia de recuperare.

Forțarea unei recuperări a cheii BitLocker pentru computerul local

Înainte de a încerca să generați o procedură de recuperare BitLocker, experții sugerează să testați modul în care funcționează metoda de recuperare și pentru dvs. Deci, comanda –forcerecovery a management-bde va face sarcina de fapt.

 • Mergeți la căutare Cortana și apoi tastați cmd.exe. Whenever the Best match displays the same, then do a right-tap and choose Run as administrator.
 • Apoi acceptați solicitarea UAC atingând butonul da buton.
 • Acum, în fereastra Prompt de comandă, doar copiați-lipiți sau introduceți următoarea sintaxă și faceți clic pe introduce.

manage-bde -forcerecovery <BitLockerVolume>

Forțarea recuperării pentru un computer la distanță

 • Tot aici, puteți accesa promptul de comandă împreună cu autoritățile administrative și puteți executa și această comandă.

manage-bde. -ComputerName <RemoteComputerName> -forcerecovery <BitLockerVolume>

Notă: Recuperarea a fost declanșată prin -forcerecovery determină diferite reporniri până când adăugați TPM protector sau suspendă și protecția.

Concluzie

Bine, asta a fost tot oameni buni! Sper că vă place asta how to get BitLocker recovery key from cmd articol și, de asemenea, îl consideră de ajutor. Dă-ne feedback-ul tău despre el. De asemenea, dacă aveți întrebări suplimentare și probleme legate de acest articol. Atunci anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos. Vă vom reveni în curând.

O zi bună!

Vezi și: Articolul nu poate fi copiat, deoarece este prea mare pentru formatul de volum – Cum să îl remediați