Facebook Marketplace este un design uimitor de caracteristici în Facebook rețea socială care este folosită de peste 800 de milioane de utilizatori în fiecare lună pentru a cumpăra și vinde servicii sau produse.

Serviciul Facebook Marketplace poate fi accesat gratuit direct în Facebook prin următoarele moduri:

  • site-ul Facebook: Apasă pe Piata de desfacere link-ul din meniul principal din partea stângă a ecranului de afișare.
  • aplicații Facebook: Faceți clic pe pictograma care pare a fi trei linii orizontale pentru a deschide meniul secundar și apoi faceți clic pe Piata de desfacere. Dacă nu puteți vizualiza linkul, este posibil ca acesta să fie ascuns în partea de jos a Vezi mai mult legătură. Pur și simplu faceți clic pe el pentru a vedea toate opțiunile de meniu.

Cu toate acestea, Fb Marketplace poate fi găsită și prin cele două metode de mai sus, opțiunea poate dispărea cu siguranță complet din cauza unei probleme tehnice sau a unei limitări impuse unui cont.

Iată ce doriți să știți despre cum să adăugați Marketplace la Facebook și să faceți ca pictograma să fie afișată din nou în aplicații și pe site-ul Facebook.

Cauze: De ce lipsește pictograma Facebook Marketplace?

După ce deschideți aplicația sau site-ul Facebook și pictograma Facebook Marketplace lipsește, există multe motive care ar putea sta în spatele acestei probleme.

  • Restricție de vârstă (sub 18 ani): Facebook Marketplace este disponibil numai pentru utilizatorii Facebook care au peste 18 ani.
  • Incompatibilitatea regiunii de origine. Fb Marketplace este disponibil și în cincizeci de țări. De exemplu, Canada, Statele Unite și Australia. Când adresa dvs. de domiciliu de pe profilul dvs. Facebook este setată la o țară care nu este compatibilă. Apoi pictograma Fb Marketplace dispare.
  • Te afli într-o țară care nu o poate susține: Călătorind într-o țară care nu este compatibilă cu Fb Marketplace. Face ca opțiunea să nu apară de pe site-ul și aplicațiile Facebook.
  • Dispozitivul dvs. nu îl poate accepta: FB Marketplace funcționează numai pe dispozitive Android, iPhone 5 sau o versiune ulterioară și iPad. Nu funcționează pe iPod touch.
  • Noul cont Facebook: Fb Marketplace nu poate apărea deloc pentru noii utilizatori Facebook. Se poate face pentru a proteja escrocii să nu creeze conturi noi sau să vândă produse false imediat după ce conturile mai vechi au fost interzise de pe platformă.
  • Ascunse în meniul dinamic: Meniul principal cu pictograme din aplicațiile Facebook este dinamic și arată comenzi rapide către funcțiile Facebook pe care le utilizați cel mai mult. Dacă vă mutați un timp fără a utiliza Fb Marketplace, pictograma ar putea dispărea. Doar faceți clic pe pictogramă cu trei linii în meniul principal pentru a vedea mai multe servicii Facebook.
  • Accesul dvs. a fost revocat de Facebook. Acest lucru se poate întâmpla ori de câte ori utilizați Marketplace într-un mod care încalcă standardele sau politicile sale.

Pași pentru a obține piața pe Facebook

obține Facebook Marketplace

Dacă în prezent nu aveți Fb Marketplace după ce v-ați conectat la Facebook. Apoi, sunt multe lucruri pe care le poți încerca să-l faci să apară.

Pasul 1:

La început, deconectați-vă de la site-ul sau aplicația Facebook și apoi conectați-vă din nou.

Pasul 2:

Apoi dezinstalați și instalați din nou aplicația Facebook pe Android.

Pasul 3:

Aici vă modificați țara de origine la una acceptată de Facebook Marketplace. Accesați profilul dvs. de Facebook. Apoi atingeți Despre, și atingeți semnul plus pentru a adăuga un oraș sau Editați | × pentru a modifica orașul actual.

Pasul 4:

Apoi folosește un nou cont Facebook. Apoi adăugați comentarii sau postări și adăugați prieteni. Când Facebook verifică dacă contul tău este real, poți să vinzi produse. Cu toate acestea, funcționalitatea Marketplace ar putea fi deblocată cu succes.

Pasul 5:

De asemenea, vizitați site-ul Fb Marketplace direct într-un browser web. Este o opțiune bună de rezervă atunci când linkul refuză să se afișeze pe site-ul principal Facebook și în cadrul aplicațiilor.

Nu pot găsi

Deși există o mulțime de aplicații separate pentru Facebook Local și Facebook Messenger. Fb Marketplace funcționează complet pe site-ul sau aplicația principală Facebook. După instalarea aplicațiilor pe un nou mobil sau tabletă. Doar accesați Fb Marketplace este principala aplicație Facebook.

Concluzie:

Aici este totul despre Facebook Marketplace. Este util acest articol? Dacă doriți să împărtășiți orice altă metodă sau sfaturi referitoare la articol, spuneți-ne mai jos. Pentru întrebări și întrebări suplimentare, anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Pana atunci! Rămâi fericit 🥰

Citește și: