Ei bine, în ultimii ani, industria de streaming media a cunoscut unele schimbări masive. În zilele noastre, oamenii selectează să transmită conținut video în loc să îl descarce. De asemenea, din cauza dispariției site-urilor majore de torrenting, cum ar fi KickAss Torrents, ExtraMovies, etc. În acest articol, vom vorbi despre Cum să obțineți filme cu link de descărcare directă. Sa incepem!

Acum este foarte greu să găsești un site de descărcare de filme sau torrent activ din cauza presiunii autorității. Dar, ce se întâmplă dacă îți spun că poți obține un link de descărcare directă a oricărui film prin rezultatele căutării?

Ei bine, chiar este posibil. Cu toate acestea, trebuie să folosiți niște Google dorks pentru asta. Deci, în acest articol, acum vom împărtăși unul dintre cele mai bune trucuri pentru a găsi link-uri de descărcare directe către orice film. De asemenea, am inclus câteva dintre cele mai bune trucuri Google Dork pe listă pentru a vă găsi filmele preferate. Să începem.

Cum să obțineți filme cu link de descărcare directă

Ei bine, toată lumea ar fi un iubitor de film la fel ca mine. Cu toate acestea, ori de câte ori căutați un film Google și atingeți orice site web, apoi veți găsi o mulțime de ferestre pop-up, bannere și reclame irelevante. Așadar, aici avem o modalitate foarte grozavă de a găsi un link de descărcare directă a oricărui film, puteți descărca orice film fără măcar să accesați multe site-uri web. Așa că acum aruncați o privire la ghidul complet discutat mai jos.

Suntem aici împreună cu cele mai bune trucuri de căutare Google care vă vor ajuta să găsiți linkul direct către orice film. Hai să-l conducem acum.

Găsiți indexul filmelor

Ei bine, în această metodă, acum vom folosi un truc de Căutare Google pentru a găsi indexul filmului. Puteți modifica și mai mult trucul de căutare în funcție de cerințele dvs.

  • Mai întâi de toate, deschideți browserul web de pe dispozitivul dvs.
  • Acum introduceți numele unui film pe care doriți să îl descărcați. Și după nume, trebuie să copiați și să lipiți codul de mai jos împreună cu numele filmului.

Movie Name -inurl:(htm|html|php|pls|txt) intitle:index.of last modified (mp4|wma|aac|avi)

  • Acum, băieți, veți obține rezultatul Google și puteți căuta, de asemenea, pe primul. Sau al doilea rezultat și veți obține și linkul de descărcare directă către film.

Doar atât! Ai terminat acum. Împreună cu aceasta, acum, băieți, veți obține linkul de descărcare directă a oricărui film și îl veți descărca cu managerul de descărcare preferat.

Găsiți indexul filmelor împreună cu formatul fișierului

Ei bine, în această metodă, vom căuta filme cu formatul său de fișier. Acest șir de căutare va afișa rezultate care au de fapt formatul de fișier dat.

  • În primul rând, în Google, trebuie să copiați codul de mai jos:

intitle:index.of? mkv 

link de descărcare directă a filmelor

  • Acum doar deschide google.com în browser și apoi lipiți codul de mai sus acolo și după acest cod. Trebuie să introduceți și numele filmului pe care doriți să îl descărcați.
    De exemplu, dacă doriți să descărcați filmul Razbunatorii apoi introduceți pur și simplu codul:

intitle:index.of? mkv Avengers

  • Atingeți Enter acolo și veți vedea acum o mulțime de rezultate ale căutării acolo și acestea pot să conțină sau nu numele real al filmului dvs. Atingeți CTRL+F și căutați filmul dvs. Pur și simplu atingeți linkul filmului.

link de descărcare directă a filmelor

Acum, ori de câte ori îl deschideți, veți vedea pagina PHP. Acestea conțin și fișierul filmului pe care urmează să-l descărcați.

Pur și simplu faceți clic pe el, adică ați terminat, acum descărcatorul va detecta asta și ați terminat. Un film va începe apoi descărcarea și pe dispozitivul dvs. De asemenea, puteți căuta oricare dintre formatele preferate pentru a descărca filmul prin înlocuire Mkv cu formatul dorit.

Alte trucuri pentru a găsi filme

Ei bine, la fel ca cele două de mai sus, există o mulțime de alte trucuri Google disponibile pe internet care vă pot ajuta să găsiți linkul de descărcare directă a oricărui film. Cu toate acestea, treaba este că trebuie doar să te joci cu căutările pe Google. Mai jos, împărtășim acum câteva dintre capturile de ecran, care vă pot ajuta să găsiți și linkuri de descărcare directă a oricărui film.

Utilizați mai multe cuvinte cheie sub asteriscuri

Ei bine, în acest pas, băieți, trebuie să introduceți mai multe cuvinte cheie legate de fișierul de descărcare. După cum știm, majoritatea filmelor sunt disponibile chiar în format mp4, de aceea am căutat .mp4 Aici. La fel, puteți încerca alte cuvinte cheie, cum ar fi Dangal Movie download .mkv, etc.

dangal

Utilizați cuvântul cheie Descărcare acum

Acest truc Google va afișa numai site-ul care are Download Now scris. După cum știm cu toții, aproape toate site-urile de filme listează linkul de descărcare sub Download Now buton. De aceea trebuie să căutăm Movie Name Download Now De asemenea, cuvânt cheie.

Căutați nume de filme împreună cu o extensie pe adresa URL

Acest truc Google va enumera, de asemenea, toate site-urile care au numele filmului împreună cu extensia în URL. În aceasta, trebuie să folosim combinația de cuvinte cheie of inurl:mp4+numele filmului. De asemenea, puteți căuta astfel inurl:mkv+moviename și așa mai departe.

Concluzie

Bine, asta a fost tot oameni buni! Sper că vă place acest articol și că vă va fi de ajutor. Dă-ne feedback-ul tău despre el. De asemenea, dacă aveți întrebări suplimentare și probleme legate de acest articol. Apoi anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos. Vă vom reveni în curând.

O zi bună!

Vezi și: Cel mai bun software Android PC Suite pentru Windows și Mac