Noul cadru de traseu Gestures în Android 10 este probabil cel mai bun element al noului sistem de operare, ceva pe care clienții Android 9 Pie l-ar putea invidia. Într-adevăr, Android se referă, de asemenea, la personalizare, modificări, porturi și așa mai departe, așa că gândiți-vă, ați putea deja să obțineți traseul Android 10 Gesture pe Android Pie cu ajutorul unui alt lansator personalizat Android 10 oferit mai jos. Oricum ar fi, veți avea nevoie de acces root pe gadgetul dvs. Pie pentru a avea opțiunea de a utiliza ruta Android 10 Gesture. Dacă nu ați avut o justificare validă pentru a vă roota dispozitivul, iată una.

(Notă: se pare că mișcarea din spate de la Android 10 nu funcționează în lansator, în orice caz chiar acum. Fie oricum ar fi, puteți cuceri asta prin introducerea unei aplicații precum Fluid Navigation Gestures.

Instrucțiuni pas cu pas pentru a obține ruta Gesture de la Android 10 pe Pie

Descărcați mai întâi lansatorul personalizat Android 10 și modulul Magisk prezentate mai jos, apoi urmăriți manualul bit cu bit uitați traseul Android 10 Gesture pe gadgetul dvs. Android 9 Pie.

Vezi și: Android 10: Tot ce trebuie să știe utilizatorul

Creditul pentru chestia asta este de la telefon la XDA. În cazul în care îți place munca lui, s-ar putea să te gândești să-i trimiți niște adorații ca un cadou.

Descărcări

Un ghid pas cu pas pentru adăugarea de Gesturi

  • Asigurați-vă că v-ați stabilit gadgetul Android. Ar trebui să aveți și recuperarea TWRP introdusă.
  • În plus, trebuie să aveți și Magisk Manager introdus. În cazul în care nu o faceți, descărcați Aplicația Magisk Manager APK și lansați-l fizic pe gadgetul dvs. Android stabilit. (Dacă vă setați dispozitivul introducând Magisk.zip în recuperarea TWRP, în acel moment treceți de acum cu aceste necesități.)
  • Descărcați documentele necesare de mai sus (Launcher și modulul Magisk). Dacă ați descărcat înregistrările pe computer, mutați-le pe telefon utilizând legătura USB.

  • Introduceți lansatorul Android zece utilizând în prezent înregistrarea APK-ului. Pentru aceasta, pe telefon, deschideți aplicația Asus File Manager. Mergeți în zona în care aveți înregistrarea APK-ului Lansatorului. Atingeți documentul APK pentru a începe stabilirea. Oferiți consimțământul așteptat pentru „Introducere aplicație obscure”.
  • Atingeți prinderea de acasă și selectați noul Lansator ca aplicație implicită de acasă.
  • În prezent, introduceți modulul Magisk utilizând recuperarea TWRP. Pentru aceasta, reporniți gadgetul în modul de recuperare pentru a ajunge la TWRP și apoi utilizați meniul Instalare pentru a introduce modulul QuickSwitch Magisk. Ori de câte ori ați terminat, atingeți Reporniți sistemul în recuperarea TWRP.
  • În momentul în care gadgetul dvs. repornește în Android, deschideți aplicația Quick Switch, setați Android 10 (Q) Launcher ca implicit și în formular.
  • Puteți încerca mișcările acum. Vor funcționa foarte bine, în afară de semnalul din spate, care nu este susținut în acest moment (15 septembrie).
  • Introduceți aplicația Fluid Navigation Gestures din Play Store pentru a obține o mișcare simplă înapoi.

Concluzie

Folosind această metodă, utilizatorul se poate bucura de toate caracteristicile Andriod 10 în smartphone-urile Andriod 9. Cele mai recente zece funcții Andriod sunt uimitoare și toți utilizatorii le doresc. Utilizatorul le poate avea cu ușurință și se poate bucura de ele. Cel mai bun mod este să urmați acești pași și să vă bucurați de funcțiile din versiunea veche de Android.