Crunchyroll Guest Pass: Dacă vă place anime-ul sau televiziunea asiatică, atunci s-ar putea să auziți de Crunchyroll. Este un serviciu de streaming premium care oferă anime și alte emisiuni TV importante. Este una dintre cele mai populare și uimitoare platforme de streaming anime și manga. Dar costă bani.

Dacă nu poți plăti, atunci există întotdeauna permisul pentru oaspeți Crunchyroll. Abonamentul pentru oaspeți Crunchyroll oferă utilizatorilor premium. Acesta permite utilizatorilor să invite un prieten să viziteze site-ul gratuit. Pe lună, un cont premium ar trebui creditat cu un cod de acces pentru oaspeți pe care utilizatorul îl poate partaja. Când primiți codul, îl puteți introduce în pagina de permis pentru oaspeți Crunchyroll și puteți primi 48 de ore de acces gratuit la serviciul premium Crunchyroll. De asemenea, puteți vedea cum ar funcționa acest lucru în beneficiul Crunchyroll ca cascadorie de marketing, oferind oamenilor o privire asupra serviciului.

Problema cu acest sistem este că este puțin neregulat.

Crunchyroll spune asta despre permisele pentru oaspeți:

Guest Passes are a complimentary service, not a guaranteed part of the Premium offering, and are not currently supported. We evaluate whether or not to continue providing them as a service. We apologize, but we do not provide accumulation passes. If you like to share Crunchyroll Premium Membership via friend for two days, please contact us using the link below with the username or login email of the friend, and we can set them up.

Passul pentru oaspeți Crunchyroll

Crunchyroll nu este atât de scump, dar dacă îl adăugați pe lângă Netflix, Hulu, Spotify și abonamentele la jocuri, totul începe să se adună mult. Site-ul are una dintre cele mai mari biblioteci legale de anime și manga din jur, așa că merită din plin investiția dacă aveți bani în plus. În caz contrar, puteți găsi destul de ușor un permis de oaspeți Crunchyroll.

Un permis de oaspeți Crunchyroll nu este un cont premium complet și are limite. Acestea sunt limitate în timp la 48 de ore și volumul limitat la 10 treceri pe perioadă de șase luni. Așadar, dacă doriți să creați un cont gratuit și să utilizați un permis pentru oaspeți, trebuie să vă desfrânați pe o perioadă de 48 de ore.

CUM SĂ OBȚIENȚI UN PASS DE OASPAȚI CRUNCHYROLL

Cel mai bun loc pentru a obține un permis de oaspeți Crunchyroll este de la un prieten care se abonează la site. Asa functioneaza. Conexiunea personală ar trebui să garanteze un permis la un moment dat sau altul, în funcție de câți alți prieteni își doresc unul. Dacă nu cunoașteți pe nimeni care este membru premium, există și alte modalități de a obține un permis.

Accesul săptămânal pentru invitați Reddit MegaThread

crunchyroll

The Accesul săptămânal pentru invitați Reddit MegaThread este cea mai bună modalitate de a obține un permis de oaspeți Crunchyroll. Veți găsi firul în fiecare joi pe subreddit Crunchyroll. Dezavantajul este că trebuie să fii rapid să profiti de el. Utilizatorii postează coduri de acces pentru oaspeți direct în fir, ceea ce înseamnă că orice cititor le poate folosi imediat. Poate fi nevoie de o mică încercare și eroare pentru a găsi unul nerevendicat. În timpul scrierii, totuși, sunt oferite multe coduri.

Forumuri Anime

Crunchyroll are propriul forum care are propriul Thread oficial pentru oaspeți. Parolele pentru oaspeți sunt postate public, așa că va fi nevoie de câteva încercări pentru a găsi una dintre cele mai bune care funcționează. În prezent, există zeci de pagini în acest thread, cu cea mai recentă intrare veche de doar câteva ore. Dacă firul este actualizat în mod regulat, atunci ar trebui să găsiți cu ușurință un permis aici.

În caz contrar, există o mulțime de alte forumuri de anime în jur. Unii trebuie să aibă propria lor versiune a firului de acces pentru oaspeți Crunchyroll. În timp ce alții care caută motoarele de căutare sau comunitățile de fani online ar putea descoperi comori ascunse.

Facebook:

Facebook este, de asemenea, cea mai bună sursă de permise pentru oaspeți Crunchyroll. Grupuri precum Anime Fanatics International și Anime Monk au fost cunoscute pentru a avea permise. Dacă nu apar în postări, am interacționat cu alți utilizatori și, dacă discutăm despre Crunchyroll, ți se oferă un permis dacă apare unul.

Există zeci de alte grupuri anime pe Facebook și alte rețele sociale.

Sistemul de permis pentru oaspeți Crunchyroll arată ca un pic de succes și nu este garantat. Dacă nu doriți un permis pentru oaspeți, vă puteți înscrie pentru un cont și puteți obține 14 zile de acces gratuit. Având în jur numărul de e-mailuri de unică folosință, este un pariu destul de mai bun decât un permis pentru oaspeți. Dacă îți place cu adevărat, cel mai probabil vei dori să găsești banii pentru propriul tău cont premium – și apoi poți încheia cercul vieții dând propriile permise de oaspeți.

Concluzie:

Iată totul despre permisul pentru oaspeți Crunchyroll. Dacă mai aveți întrebări și întrebări, spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Citește și: