Snapchat este practic una dintre cele mai utilizate platforme de social media. Poate fi la fel ca Instagram, totuși, vine cu mai multe funcții. Dar, realitatea este că Snapchat este de fapt creatori de concept. Sunt și inventatori. Toate celelalte platforme sociale își copiază întotdeauna stilul și conceptul împreună cu funcții ușor modificate. De asemenea, Snapchat se prezintă a fi mai sigur decât orice altă platformă de social media similară. De fapt, nu vă puteți conecta la un cont Snapchat pe două dispozitive. Mulți oameni preferă să folosească Snapchat, datorită numeroaselor sale funcții și efectelor video impresionante. În acest articol, vom vorbi despre Cum să obțineți un Snapchat Streak Back Hack – Sfaturi. Sa incepem!

Cum funcționează de fapt o serie Snapchat?

Mai întâi, să începem cu elementele de bază. Unii dintre voi s-ar putea să nu știți exact ce presupune un Streak sau avantajele sale. Va trebui să înțelegeți acestea dacă doriți să știți cum să obțineți un Snapstreak înapoi.

Ei bine, acesta nu este în niciun caz un efort individual – acesta este de fapt o demonstrație a prieteniei tale. Trebuie să depinzi de altcineva. Voi, băieți, puteți fie să le spuneți în mod deschis prietenilor voștri că doriți să încercați un Snap Streak, fie ar putea fi și un acord nespus.

O serie începe ori de câte ori tu și un prieten vă trimiteți Snaps unul altuia și la fiecare 24 de ore timp de 3 zile consecutiv. Când faceți acest lucru, o emblemă de foc va apărea lângă numele acelei persoane de contact. Alături de un număr de câte zile a durat efectiv Streak.

Regulile sunt destul de simple: trebuie să trimiteți un Snap acelei persoane în fiecare zi. Ei trebuie să răspundă la Snap-ul tău în termen de 24 de ore. Chaturile nu contează în asta de fapt. Nici Snaps-urile trimise de la Memories sau de la Snapchat Spectacles, de asemenea. De asemenea, nici apelurile video nu. Dar, videoclipurile trimise prin funcția Snap o fac.

Și rețineți că este vorba despre indivizi, așa că trimiterea unui Snap la un grup sau adăugarea unuia la My Story nu se adaugă de fapt către un Streak.

Ce înseamnă de fapt emoji-urile Snapchat?

În primul rând, rețineți că aceste emoji-uri sunt diferite de Trofee. Dar, cu cât participați la mai multe Streaks, cu atât aveți mai multe șanse să obțineți și toate trofeele Snapchat. Mergeți la funcția Chat și veți vedea toate contactele dvs. Emoji-urile vor însoți unele dintre aceste nume, dacă nu toate (bazându-se pe câți prieteni ai adăugat și cât de des comunicați).

Dacă trimiteți în mod constant mesaje unei singure persoane, o față zâmbitoare va apărea în dreapta numelui acesteia. Acest lucru înseamnă practic că sunteți cei mai buni prieteni. Aceasta va apărea în mare parte dacă participați într-un Snap Streak cu cineva. De unde știi că ești într-un streak împreună cu un prieten? Un emoji de foc va apărea alături de numele lor plus numărul de zile consecutive în care a durat Streak.

De asemenea, dacă Streak dvs. ajunge la 100 de zile, Snapchat vă va felicita prin introducerea 100 emoji de lângă simbolul flăcării. Dincolo de asta, de fapt continuă să enumere numărul de zile consecutive în care ați fost în această serie curentă.

Mai departe | cum să obțineți un hack Snapchat streak back

Nimeni nu este perfect de fapt, așa că o parte va uita inevitabil că nu a trimis un Snap în 24 de ore de la precedentul, nu? De asemenea, Snapchat vă acoperă – vă va reaminti prin afișarea unui emoji de clepsidră după numărul dvs. Streak. Dacă vedeți o clepsidră, trimiteți un Snap! Dacă vă faceți griji că și cealaltă persoană a uitat, trimiteți-i un mesaj pe Chat și sperați că are și notificările activate.

Cum poți menține un Snap Streak mai departe? Secretul este să nu devii prea prețios pentru ceea ce faci o fotografie. De fapt, nu vei găsi ceva semnificativ de spus în fiecare zi. Așa că nu vă simțiți prea rău dacă rupeți și tavanul. Adăugați text pentru a explica că aceasta este pentru a menține Streak; doar așa, trimite un frumos thinking of you mesaj.

Cum să obțineți un Snapchat Streak Back Hack – Sfaturi

Ei bine, ar trebui să recunoaștem și că suntem cumva conectați la site-uri de rețele sociale de fapt. De fapt, site-urile de rețele sociale precum Facebook, Instagram, Twitter au luat deja parte integrantă din viața noastră. Ei bine, același lucru este valabil și cu aplicațiile de mesagerie instantanee, cum ar fi Telegram, WhatsApp, Snapchat etc.

Deci, în acest articol, vom vorbi despre Snapchat, care este una dintre cele mai bune platforme de partajare a imaginilor existente. De asemenea, merită remarcat faptul că Snapchat nu este singurul din secțiunea de partajare a imaginilor. Unii dintre concurenții săi, cum ar fi Instagram, se descurcă, de asemenea, destul de bine și este în faza de creștere din ultimii ani.

Însă, Snapchat rămâne întotdeauna prima alegere a utilizatorilor ori de câte ori vine vorba de schimbul de imagini. De fapt, Snapchat a înregistrat și o creștere constantă de-a lungul anilor în comparație cu cea a Instagram. Și motivul din spatele acestei creșteri susținute este foarte clar, platforma oferă o gamă largă de funcții care nu se găsesc în mare parte pe alte site-uri de partajare a imaginilor.

Mai mult

Una dintre aceste caracteristici este cunoscută și sub numele de Snapstreaks. Ei bine, majoritatea utilizatorilor Snapchat ne-au întrebat despre asta „Snapchat Streaks” si pe pagina noastra de Facebook. Deci, aici am decis să explorăm totul despre Snap Streak și cum funcționează, de asemenea. Vom menționa, de asemenea, o metodă de lucru pentru a obține Snapchat Streak Back după ce l-am pierdut(Snapchat Streak Hack).

Acum, stria Snap vine practic cu câteva răsturnări de situație, dacă timpul limită de 24 de ore expiră, atunci pictograma flacără din spatele numelui va dispărea de fapt. Dacă doriți să-l recuperați, atunci trebuie să începeți din nou snap streak. Perioada minimă de timp pentru a obține pictograma flacără din spatele numelui tău este de fapt de trei zile. Asta înseamnă că trebuie să trimiți Snap înapoi și înapoi împreună cu prietenul tău timp de trei zile consecutive pentru a recupera streak Snap.

cum să obțineți un hack înapoi pe Snapchat?

Ei bine, de fapt nu există nicio modalitate de a sparge sistemul Snapchat. Din fericire, există de fapt o metodă disponibilă pentru a vă recupera Snap Streak în mod legal. Pentru asta, trebuie să mergi la Asistență Snapchatsecțiunea Am nevoie de ajutor. Voi băieți puteți accesa pagina web de aici, iar dacă simțiți că ați pierdut Snap Streak fără niciun motiv aparent, atunci puteți de asemenea să faceți o plângere și aici.

cum să obțineți un hack înapoi pentru snapchat

Trebuie să completați un forum de reclamații în care trebuie să scrieți despre Snapchat Streak pierdut. De asemenea, utilizatorii trebuie să introducă numele de utilizator, adresa de e-mail, numărul de telefon, modul smartphone și, de asemenea, numele de utilizator al altui prieten. Cu care ai avut și tu Snap Streak.

cum să obțineți un hack înapoi pentru snapchat

Va trebui să oferiți următoarele; Toate detaliile ar trebui să se potrivească cu contul curent. Deci, furnizați toate detaliile conform contului dvs. Snapchat de fapt.

 • Nume de utilizator– băieți, vă puteți găsi numele de utilizator în setările aplicației Snapchat
 • E-mail- E-mailul de conectare la contul dvs., de asemenea.
 • Număr de telefon mobil
 • Modelul dispozitivului– Puteți găsi aceste detalii în secțiunea Despre mobil din setări.
 • Numele de utilizator al prietenului– Numele de utilizator a dispărut și ele
 • Când a început problema?
 • De asemenea, cât timp a durat până când ați pierdut-o
 • Ai văzut pictograma clepsidră?
 • Și, în sfârșit, scrieți informații suplimentare pe Snapchat

Voi, băieți, vă veți recupera șansele dacă Snapchat crede informațiile pe care le-ați furnizat. Dar, dacă lotul dvs. nu este o problemă tehnică sau de rețea, atunci Snapchat nu o va restabili; va trebui să începi să construiești din nou.

Regulile Snapchat Streaks | cum să obțineți un hack Snapchat streak back

De asemenea, trebuie să cunoașteți regulile streak-urilor Snapchat; aici sunt ei;

 • Dumneavoastră și prietenul dvs. trebuie să vă răspundeți unul altuia împreună cu instantanee în decurs de 24 de ore înainte ca acesta să fie considerat o serie
 • Amândoi trebuie să continuați cu snaps-urile atâta timp cât doriți ca șirurile să dureze
 • Chat-uri texts nu conta în ea
 • Drumurile Snapchat sunt doar pentru persoane fizice; acest lucru implică practic că instantaneele trimise sau primite în mesaje de grup nu depind de Snapstreaks
 • De asemenea, instantaneele din Memories sau Snapchat Spectacles nu contează și ca șiruri.
 • Nici apelurile video nu contează. Cu toate acestea, atunci când trimiteți videoclipuri prin funcția Snap, acestea sunt contorizate
 • Adăugarea de instantanee la povestea ta nu contează la fel de bine.

Pe scurt, pentru a menține streakurile Snapchat, trebuie să continuați să faceți fotografii împreună cu prietenul dvs. cât mai mult timp posibil.

dungi

Deci, care sunt avantajele streaks Snapchat?

Toată lumea a vorbit destul de mult despre Snaptreaks și încă nu înțelegeți avantajele acestuia? Ei bine, există o mulțime de avantaje de a păstra Streaks lungi pe Snapchat. Veți fi recompensat împreună cu emoji-uri unice atunci când ați menținut linii mai lungi. Snapchat va afișa și 100 emoji lângă numele prietenului tău. Ori de câte ori amândoi sunteți pe Snap streaks de mai mult de 100 de zile și un emoji de munte pentru streaks mai lungi.

De asemenea, Snapstreaks este folosit pentru a se lăuda și cu dedicarea cuiva față de rețelele sociale. În plus, majoritatea oamenilor folosesc Snapstreaks pentru a-și evalua legăturile de prietenie cu prietenii lor de pe Snapchat. Mulți oameni iau Snapstreaks în serios și, de asemenea, unii dintre ei se îmbolnăvesc ori de câte ori își pierd o serie împreună cu un prieten. Dar, o să explicăm cum ai putea să-ți recuperezi șansa împreună cu cel mai bun prieten al tău.

Concluzie

Bine, asta a fost tot oameni buni! Sper că vă place asta how to get a Snapchat streak back hack articol și, de asemenea, îl consideră de ajutor. Dă-ne feedback-ul tău despre el. De asemenea, dacă aveți întrebări suplimentare și probleme legate de acest articol. Apoi anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos. Vă vom reveni în curând.

O zi bună!

Vezi și: Snapchat Screenshot Hack (Captură captură de ecran pe Snapchat în secret)