A juca jocuri pe computerul tău Windows 10 cu Xbox Live este acum mai ușor ca niciodată, deoarece Xbox Game Pass este disponibil acum pentru PC. Xbox Game Pass pentru PC este în versiune beta, deoarece Microsoft lucrează la perfecționarea programului și pe Windows 10. În efortul de a convinge mai mulți oameni să încerce Xbox Game Pass pentru computer. Microsoft oferă de fapt aplicația pentru doar 1 USD pentru prima lună. Dacă ați plătit deja în avans pentru Xbox Live Gold, atunci ar putea fi mai logic să faceți upgrade la Xbox Game Pass Ultimate. În acest articol, vom vorbi despre Cum să obțineți Xbox Game Pass pe PC – Tutorial. Sa incepem!

De exemplu, pe 18 octombrie 2018, am plătit anticipat pentru Xbox Live Gold timp de un an. Când am făcut upgrade la Xbox Game Pass Ultimate, atunci de fapt nu trebuie să fac o nouă plată pentru Ultimate până pe 18 octombrie 2019, de fapt. Este o idee deloc pentru mine, deoarece joc jocuri Xbox pe Xbox One și Windows 10. Așa că obțin tot ce este mai bun din ambele lumi împreună cu Xbox Game Pass Ultimate.

Metro Exodus, Wolfenstein II: The New Colossus, ARK: Survival Evolved și, de asemenea, Imperator: Rome sunt doar câteva dintre jocurile prezentate pe care le puteți juca pe Xbox Game Pass pentru PC chiar acum. Microsoft lucrează de fapt la adăugarea mai multor jocuri în curând. Cu toate acestea, până atunci, există o mulțime de jocuri care să te țină ocupat. Sincer să fiu, sunt mai încântat să am Xbox Game Pass pe PC, astfel încât să pot juca Metro Exodus fără a fi nevoie să cumpăr jocul. Dacă decideți să cumpărați, membrii Xbox Game Pass beneficiază de o reducere de peste 20% la jocuri și de peste 10% reducere la DLC și suplimente.

Cum să obțineți Game Pass pe computer

După cum probabil ați auzit deja, aveți nevoie de cea mai recentă versiune Windows 10 pe computer și de aplicația Xbox (beta) instalată pentru a utiliza Xbox Game Pass pentru computer. Ori de câte ori vizitați site-ul web Xbox Game Pass pentru PC, atunci poate fi foarte confuz, deoarece vi se solicită să Download the App. Aplicația la care se referă Xbox este aplicația Xbox (beta), care este disponibilă prin Magazinul Microsoft. Dacă ai deja instalată aplicația, atunci ai făcut deja unul dintre pași.

Aruncă o privire la pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a utiliza Xbox Game Pass pentru PC pe Windows 10.

 • Mai întâi, descărcați programul de instalare a aplicației Xbox (beta) sau descărcați aplicația din Magazinul Microsoft.
 • Apoi deschideți aplicația Xbox (beta) pe Windows 10.
 • Acum trebuie să vă înscrieți pentru Xbox Game Pass pentru computer.
 • Descărcați un joc pentru a putea juca din Xbox Game Pass pentru biblioteca de jocuri pentru computer.

Deoarece Xbox Game Pass pentru PC este încă în versiune beta, după prima lună, prețul abonamentului va fi de fapt de 4,99 USD pe lună. Când programul părăsește beta, atunci Xbox Game Pass pentru PC va costa 9,99 USD pe lună.

Cum puteți juca jocuri Xbox Game Pass pe computer

 • Pentru a începe, trebuie mai întâi să descărcați aplicația Xbox beta. Puteți face acest lucru vizitând site-ul oficial Xbox.
 • Când sunteți acolo, atunci trebuie să faceți clic pe descărcați aplicația buton. Acum rulați fișierul descărcat.
 • Apăsați pe I au citit și acceptat Termenii licenței software Microsoft și apoi faceți clic Instalare. În principiu, procesul de instalare ar trebui să dureze doar câteva minute. Când aplicația s-a instalat, apoi atingeți hai sa Merge.
 • După aceea, atingeți Du-mă la jocuri – veți vedea apoi o interfață de utilizator nou-nouță care este utilizată exclusiv pentru jocurile Xbox Game Pass.
 • Înainte de a începe, verificați colțul din dreapta sus. Ar trebui să vedeți aici contul la care v-ați conectat. Dacă sunteți pe contul greșit, faceți clic aici și faceți clic Sign out – după aceea, veți avea și opțiunea de a vă conecta la contul potrivit. În mare parte, acest lucru se va întâmpla deoarece Xbox îți va atribui automat un cont Xbox care se conectează la contul tău normal Microsoft. Poate fi diferit de cel pe care l-ați folosit pe Xbox.

Atunci

 • Dacă nu v-ați înscris încă la Xbox Game Pass, atunci ar trebui să vedeți și o imagine promoțională în caruselul de bannere din partea de sus a aplicației. De asemenea, puteți face clic pe acesta pentru a vă înscrie.
 • După aceea, trebuie să atingeți orice joc Xbox Game Pass din interfața de utilizare sau să căutați anumite jocuri și apoi să faceți clic pe tigla pentru fiecare joc pentru a le juca. Rețineți că va trebui să descărcați fiecare joc înainte de a le juca. Veți găsi informații precum dimensiunea și categoria fișierului jocului când faceți clic pe țiglă de joc.

Dacă preferați să cumpărați jocuri decât să vă înscrieți pentru abonamentul Xbox Game Pass, faceți clic pe Magazin butonul din partea de sus a aplicației pentru PC Xbox Game Pass. Acolo vei vedea toate jocurile disponibile pentru cumpărare.

Cum puteți anula abonamentul meu Xbox Game Pass?

Dacă decideți că nu doriți să mai utilizați abonamentul Xbox Game Pass. Apoi, băieți, îl puteți anula rapid cu pașii furnizați mai jos. Rețineți că orice joc Xbox Game Pass instalat anterior nu va funcționa până când vă abonați din nou.

 • Trebuie să vizitezi account.microsoft.com și faceți clic Conectare în dreapta sus.
 • Pe pagina următoare, atingeți Administra sub Xbox Game Pass din caseta Abonamente.
 • Apoi, atingeți Anulare. Acum, băieți, veți avea opțiunea de a anula.

cum să obțin jocul xbox pass pe computer

Când anulați, veți avea două opțiuni din care să alegeți. Poți, băieți, fie

 • Anulați, dar păstrați Game Pass pentru restul abonamentului dvs. activ.
 • Anulați și obțineți o rambursare parțială în funcție de timpul rămas din abonament.

După ce ați anulat, trebuie să vă abonați din nou pentru a beneficia din nou de avantajele Xbox Game Pass. Dacă ați achiziționat jocuri direct din magazin, atunci veți avea în continuare acces și la acestea.

Jocuri disponibile pe PC Xbox Game Pass?

Lista de jocuri Xbox Game Pass este mereu în creștere, cu toate acestea, în acest moment se mândrește cu peste 100 de titluri de la o serie de dezvoltatori de jocuri video de renume și, de asemenea, editori.

Ce jocuri sunt disponibile pe PC Xbox Game Pass?

Avem, de asemenea, o mică listă cu unele dintre cele mai bune titluri de mai jos, dar puteți apăsa pe link pentru a vedea și mai multe jocuri.

 • Halo: Colecția Master Chief
 • Age of Empires II: Definitive Edition
 • Dead By Daylight
 • Lumile exterioare
 • Dezonorat 2
 • Gears 5 Ultimate Edition
 • Vrăjitoarea Blair
 • Kingdom Come: Eliberarea
 • Dead Rising 4
 • Metro Exodus
 • Mai mult de 100 de jocuri

Xbox Game Pass PC va fi, de asemenea, casa tuturor viitoarelor exclusivități first party, cum ar fi foarte așteptatul Halo Infinite.

Cum puteți remedia erorile Xbox Game Pass pentru computer

Majoritatea jocurilor pe care le-am testat pe Xbox Game Pass pentru PC funcționează fără probleme. Cu toate acestea, unii dintre marii jucători la care oamenii se vor înscrie fără îndoială. Cum ar fi Metro Exodus, Wolfenstein 2 și Vampyr – s-au dovedit a fi dificil de jucat.

Unii utilizatori au raportat probleme, cum ar fi instalări eșuate, jocuri care nu se conectează la conturile Microsoft la deschidere, precum și probleme generale de performanță și blocări.

O problemă deosebit de urâtă pe care am întâlnit-o a fost că Metro Exodus nu s-a instalat. Cu toate acestea, încă acumulam 54 GB de spațiu pe hard disk, fără nicio modalitate normală de a-l șterge.

Pași

Dacă, de asemenea, întâmpinați oricare dintre aceste probleme, atunci ar trebui să încercați următoarele remedieri:

 • Deconectați-vă și apoi conectați-vă din nou la contul dvs. în aplicația Xbox Beta
 • Reinstalați și aplicația Xbox Beta
 • Apoi instalați jocul pe același hard disk ca sistemul de operare (aceasta Metro Exodus a fost fixată pentru noi)
 • Acum actualizați driverele GPU

De asemenea, merită remarcat faptul că protecția strictă a fișierelor de pe jocurile Xbox Game Pass înseamnă că nu puteți modifica jocurile în acest moment.

Acest lucru ar putea fi, de asemenea, legat de prospețimea generală a backend-ului aplicației Xbox în acest moment. Împreună cu nenumăratele sale probleme ori de câte ori este vorba de instalarea și dezinstalarea jocurilor, dar dacă doriți să jucați jocuri prietenoase cu mod. Cum ar fi Slay the Spire, atunci este mai bine să luați jocul în altă parte.

Concluzie

Bine, asta a fost tot oameni buni! Sper că vă place acest articol și vă va fi de ajutor. Dă-ne feedback-ul tău despre el. De asemenea, dacă aveți întrebări suplimentare și probleme legate de acest articol. Atunci anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos. Vă vom reveni în curând.

O zi bună!

Vezi și: Cum puteți reîmprospăta Windows 10 – Tutorial