măr are posibilitatea de a introduce o parolă pe dispozitivele iPhone și iPad ale utilizatorilor pentru a-l proteja de accesul neautorizat. Este de fapt un scut de securitate excelent pentru utilizatorii Apple, cu toate acestea, îi poate arunca și într-un vârtej de probleme dacă își uită codul de acces pentru iPhone sau iPad. Ei vor rămâne pe ecranul de blocare și, de asemenea, nu pot face nimic cu dispozitivul. În acest articol, vom vorbi despre Cum să ocoliți codul de acces iPhone – Tutorial. Sa incepem!

Dacă uitați sau pierdeți parola iPhone sau iPad (sau parola alfanumerice) este o situație gravă, însă nu neapărat dezastruoasă. În acest tutorial, vă vom explica cum să „pirați” sau să ocoliți parola, apoi să o schimbați: va trebui să vă restaurați dispozitivul, ștergându-i conținutul, dar cel puțin îl veți putea folosi din nou.

Dacă aveți puțin mai multă încredere și un motiv legitim să doriți să accesați un iPhone pentru care nu aveți codul. Apoi există software-ul care vă poate ajuta, băieți, în moduri mai sofisticate.

În cele din urmă, acoperim elementele de bază ale eliminării sau resetării parolei atunci când ați reușit să accesați dispozitivul iOS.

hack un cod de acces iPhone este legal sau nu?

Ocolirea codurilor de acces, în general, se îndreaptă spre ceea ce am numi black hat (sau îndoielnică din punct de vedere juridic) a asistenței tehnice, dar mulți oameni își uită codurile de acces. În aceste cazuri, va trebui să ocoliți codul pentru a vă folosi propriul dispozitiv. Nimic cu adevărat dus la asta.

Dacă citiți această pagină pentru că ați furat un iPhone și apoi descoperiți că a fost blocat, dar, poliția a anunțat deja și este pe drum în timp ce vorbim. Ei bine, poate nu, dar nu veți găsi nimic care să vă ajute în acest articol.

Restaurați-vă dispozitivul utilizând Modul Recuperare | cum să ocoliți parola iPhone

Pentru a schimba parola de pe un iPhone sau iPad în mod normal, atunci aveți nevoie de parola originală – ceea ce nu este de mare ajutor aici. Dacă nu aveți parola, restaurarea și repornirea este de fapt cea mai bună și mai simplă soluție. Acest lucru vă șterge datele personale, dar dacă aveți o copie de rezervă, o puteți restaura și va fi la fel de grozavă, cu excepția faptului că nu mai este protejată de codul de acces.

Încercați să restaurați dispozitivul de pe iTunes care are nevoie de o parolă, dar îl puteți restaura din modul de recuperare fără una. Acest lucru șterge complet dispozitivul și instalează cea mai recentă versiune de iOS de la zero.

Rețineți că veți avea nevoie de ID-ul Apple și parola care au fost utilizate pentru a configura inițial dispozitivul. Aceasta este parola pentru ID-ul Apple, desigur, în loc de parola pentru dispozitiv – sunt de fapt două lucruri separate.

Urmați acești pași pentru a restabili un iPad sau iPhone din modul de recuperare:

Pași | cum să ocoliți parola iPhone

  • Încărcați dispozitivul la cel puțin 20 la sută.
  • Acum, pe Mac sau PC, închideți iTunes dacă este deschis. Conectați-vă iPhone-ul sau iPad-ul și acum (re)deschideți iTunes, presupunând că nu o face automat.
  • Apoi reporniți forțat iDevice-ul. (Dacă este un 8 sau 8 Plus sau un iPhone fără un buton Acasă, apoi eliberați volumul, faceți clic și eliberați volumul în jos. Apoi faceți clic și țineți apăsat butonul de pornire până când vedeți ecranul de conectare la iTunes afișat mai sus. Dacă este un iPhone 7 sau 7 Plus. Apoi țineți apăsat volumul și butonul de pornire în același timp, cu excepția cazului în care vedeți ecranul iTunes. Pentru orice alt iDevice, ar trebui să țineți apăsat butonul Acasă și apoi butonul de pornire în același timp.)
  • Acum veți obține opțiunea pentru a restaura sau a actualiza – cea din urmă durează puțin mai mult, deoarece descarcă cel mai recent software iOS, totuși, oricare ar trebui să facă truc.
  • Apoi configurați-vă dispozitivul.

cum să ocoliți parola iPhone

Rețineți că cele de mai sus se aplică pentru macOS Mojave și mai devreme. Dacă ați făcut upgrade la Catalina, iTunes va fi eliminat din sistemul dvs. și apoi veți folosi mai degrabă Finder.

Dispozitivul nostru va funcționa acum ca înainte, dar fără o parolă. Vi se poate cere să introduceți ID-ul Apple, în funcție de versiunea de iOS pe care o utilizați.

Dacă setați o parolă și doriți, de asemenea, să o ștergeți complet, după ce aveți acces la dispozitivul dvs. iOS. Apoi trebuie pur și simplu să accesați Setări > Touch ID și codul de acces (sau Face ID și codul de acces), apoi faceți clic pe „Dezactivați codul de acces”.

Utilizați software criminalistic | cum să ocoliți parola iPhone

În general, cineva descoperă (sau pretinde că descoperă) o tehnică pentru a ocoli codul de acces Apple. Acesta este de cele mai multe ori un fel de truc de „atingere cu degetul” care permite persoanei să acceseze ceva pe un dispozitiv blocat: de obicei fie Contacte, fie Mesaje. Aceasta nu este piratarea codului de acces, ci doar o ocolire.

Uită de trucurile cu degetele pe care le vei vedea în videoclipurile de pe YouTube. Aceasta este de asemenea, este posibil să piratați parola, dar aveți nevoie de software serios dacă doriți să faceți acest lucru. Acesta este, de asemenea, un software criminalistic, deoarece agențiile de aplicare a legii le folosesc atunci când analizează un telefon mobil.

De fapt, am testat Elcomsoft iOS Forensic Toolkit și, de asemenea, l-am găsit un mijloc de încredere de a sparge parola unui iPad. Software-ul nu este disponibil publicului larg. Și veți dori să aplicați pentru o licență (și să vă arătați acreditările).

Cum deblochează forțele de ordine iPhone-urile? | cum să ocoliți parola iPhone

Codurile de acces pentru iPhone au ajuns de fapt în prima pagină a ziarelor în martie 2016. Odată cu vestea că FBI-ul a obținut un iPhone 5c folosit de unul dintre trăgatorii din atacul terorist din San Bernardino (dar deținut de angajatorul său). Cu toate acestea, nu a putut trece de securitatea codului de acces. Federalii au reușit să obțină un ordin judecătoresc prin care Apple îi cere să îi asiste și să spargă, de asemenea, telefonul. Apple chiar a refuzat.

Pe măsură ce cazul progresează, opinia publică începe să se întoarcă împotriva oficialilor de aplicare a legii. Și cu o zi înainte, Departamentul de Justiție a fost din cauza prezentării argumentelor sale. Se anunță că, de fapt, nu au avut nevoie de ajutorul Apple până la urmă. Și că o terță parte a fost de acord să facă hacking pentru ei. O săptămână mai târziu, cazul a fost dizolvat, iar FBI-ul a anunțat. Deschisese telefonul fără măcar ajutorul Apple.

Apple a întrebat cum procedează – argumentând că, dacă o vulnerabilitate de securitate era exploatată, aceasta reprezenta un pericol pentru alți proprietari de iPhone și, de asemenea, trebuia remediată. Dar FBI a refuzat să spună ceva, chiar și atunci când un proces pentru libertatea de informare a fost intentat de o serie de organizații media. Ulterior, o instanță a decis că aceste detalii erau secrete de securitate națională și, prin urmare, scutite de la divulgare.

Este reconfortant pentru proprietarii de iPhone că Apple este atât de hotărât să-și protejeze confidențialitatea. Că va privi în jos puterea guvernului SUA. Cu toate acestea, îngrijorarea că cineva a descoperit cum să ocolească securitatea. Și nu știm de fapt cine sau cum – sa raportat inițial că firma israeliană Cellebrite a ocolit codul de acces. Dar Washington Post a susținut mai târziu că hackerii profesioniști au folosit o vulnerabilitate zero-day.

Cele mai recente iPhone-uri pot sparge? | cum să ocoliți parola iPhone

Se credea la acea vreme că metoda, oricare ar fi ea, nu va funcționa pe modelele ulterioare de iPhone. iPhone 5s și mai târziu au funcții superioare de securitate și confidențialitate (Secure Enclave) și Apple a susținut, de asemenea, că nu ar putea pătrunde în aceste dispozitive. Chiar dacă ar fi vrut. Dar acest lucru este pus la îndoială de știrea că forțele de ordine din SUA au deblocat ulterior un iPhone 11 și un iPhone 11 Pro Max. Cu toate acestea, a continuat să ceară ca Apple să-i dea acces în backdoor la gama iPhone.

Este o situație ciudată, dar așa cum explică TheNextWeb, totul este despre timp și, de asemenea, despre bani; FBI-ului i-au luat două luni să intre în acel iPhone 11, și a mai sugerat și fostul director James Comey. Că a costat cu mult peste un milion de dolari pentru a sparge iPhone 5c în 2016. Cu alte cuvinte, cu excepția cazului în care persoana care îți sparge telefonul este incredibil de bogată și/sau incredibil de răbdătoare. Securitatea și confidențialitatea dvs. ar trebui să fie asigurate.

Concluzie

Bine, asta a fost tot oameni buni! Sper că vă place acest articol despre cum să ocoliți codul de acces pentru iPhone și, de asemenea, să vă fie de ajutor. Dă-ne feedback-ul tău despre el. De asemenea, dacă aveți întrebări suplimentare legate de acest articol. Atunci anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos. Vă vom reveni în curând.

O zi bună!

Vezi și: Cum să remediați eroarea iPhone „Nu s-a putut activa rețeaua de date mobile”