Doriți să opriți Windows 10 Creators Update? Pe Windows 10, actualizările vă mențin computerul în siguranță și la zi cu corecții de securitate, îmbunătățiri și cele mai recente funcții. Cu toate acestea, dar după instalarea unor actualizări mari de caracteristici (de exemplu, Actualizarea creatorilor), ori de câte ori se lansează ar putea însemna mai multe probleme.

Problema majoră este că actualizările pe Windows 10 sunt opționale. Cu toate acestea, în timpul lansării majore inițiale, cum ar fi Windows 10 Creators Update, este posibil să existe încă erori necunoscute, iar unele caracteristici sau drivere ar putea să nu funcționeze perfect. Acesta devine motivul principal pentru care ați putea dori să amânați instalarea celui mai recent model de Windows 10 în primele zile. Microsoft cunoaște această problemă și acesta este motivul pentru care oferă o mulțime de metode pentru a controla actualizările de pe computer.

În acest ghid, veți afla instrucțiunile pentru a proteja Windows 10 de instalarea sau descărcarea Creators Update pe computer prin Editorul de politici locale de grup, aplicația Setări și utilizarea conexiunii măsurate pentru Windows 10 Home.

Opriți actualizarea Windows 10 Creators prin Setări

Aplicația de setări întrerupe actualizările caracteristicilor, cum ar fi Actualizarea creatorilor Windows 10, timp de până la 60 de zile. Cu toate acestea, opțiunea este disponibilă numai pentru Enterprise, Windows 10 Pro și Education.

Dacă doriți să amânați actualizările caracteristicilor prin aplicația Setări, încercați să faceți următoarele:

Pasul 1:

Îndreptați-vă spre Setări.

Pasul 2:

Apăsați pe Actualizare și securitate.

Pasul 3:

Apăsați pe Windows Update.

Pasul 4:

Apasă pe Opțiuni avansate legătură.

Pasul 5:

Pur și simplu verificați Amâna upgrade-uri opțiunea de a încheia sarcina.

Amânați actualizarea creatorilor Windows 10 prin politica de grup

Windows 10

Dacă vă întrebați să amânați actualizarea Windows 10 Creators pentru o lungă perioadă de timp, este bine să amânați actualizările cu aproximativ 180 de zile.

Microsoft oferă două niveluri de pregătire pentru ramuri pentru a obține actualizări de caracteristici. Însă Current Branch primiți actualizări atunci când Microsoft verifică dacă funcțiile sunt gata. Apoi Current Branch for Business primește actualizări de caracteristici atunci când Microsoft confirmă că este gata pentru implementarea organizației. Dacă trebuie să întârziați actualizările, atunci trebuie să alegeți Windows Update pentru afaceri (WUB) opțiune, doar pentru a întârzia actualizările cu 180 de zile.

Cu toate acestea, opțiunea este disponibilă numai pentru Enterprise, Windows 10 Pro și Education și apoi o puteți configura prin editorul de politici de grup local.

Dacă doriți să împiedicați actualizările caracteristicilor prin Editorul de politici de grup local, încercați să faceți următoarele:

Pasul 1:

Inițial, loviți Tasta Windows + R comandă rapidă de la tastatură pentru a deschide Alerga comanda.

Pasul 2:

Apoi intra gpedit.msc și lovit introduce pentru a deschide Editor local de politici de grup.

Pasul 3:

Apoi puteți naviga pe următoarea cale:

Computer Configuration > Administrative Templates > Windows Components > Windows Update > Defer Windows Updates

Pasul 4:

Atingeți de două ori pe Selectați când au primit actualizări de caracteristici politica.

Pasul 5:

Apoi alegeți Activat opțiune.

Pasul 6:

În partea de jos a Options, alege Sucursala actuală pentru afaceri opțiunea din meniul derulant.

Pasul 7:

Selectați pentru cât timp doriți să preveniți upgrade-urile. Puteți împiedica primirea de actualizări de funcții până la 180 de zile.

Pasul 8:

Apoi verificați Întrerupeți actualizările caracteristicilor opțiunea de a întrerupe temporar ediția majoră de la instalarea sau descărcarea pe computer (aceasta este destul de asemănătoare cu utilizarea Amânați actualizările caracteristicilor opțiunea din Setări). De asemenea, pauza va rămâne în vigoare timp de 60 de zile sau până când ștergeți caseta de selectare.

Pasul 9:

Atingeți aplica.

Pasul 10:

Atingeți O.K pentru a termina sarcina.

Opriți actualizarea Windows 10 Creators pe Windows 10 Home

Actualizare Creatotrs

După ce executați Windows 10 Home, de fiecare dată când Actualizarea creatorilor sau o altă actualizare a caracteristicilor, pur și simplu se lansează, se va instala și se va descărca automat. De asemenea, vă puteți seta conexiunea la internet ca măsurată, ceea ce restricționează modul în care accesul sistemului de operare utilizează conexiunea Wifi, iar când este activată, actualizările nu se pot descărca automat pe computer.

Dacă doriți să suspendați actualizările caracteristicilor pe Windows 10 Home, încercați să faceți următoarele:

Pasul 1:

Îndreptați-vă spre Setări.

Pasul 2:

Apăsați pe Wifi.

Pasul 3:

Apoi atingeți Rețeaua Wi-Fi la care ești conectat la link.

Pasul 4:

În partea de jos a Metered connection, nu uitați să activați Setați ca conexiune măsurată comutator.

Avertismentul cu această caracteristică este că funcționează numai atunci când este conectat folosind o rețea de internet. Cu toate acestea, conexiunea măsurată pentru adaptoarele Ethernet este disponibilă începând cu Windows 10 Creators Update.

Această procedură va bloca tot felul de actualizări. Înseamnă că computerul nu se va securiza până când nu opriți conexiunea contorizată.

Concluzie:

Ei bine, acest articol trece prin instrucțiunile pentru a amâna instalarea Windows 10 Creators Update de la instalarea automată. Nu vă poate descuraja instalarea actualizărilor. Pe Windows 10 și pe orice sistem de operare, actualizările sunt necesare pentru a vă menține dispozitivul la zi.

Actualizarea creatorilor nu numai că îmbunătățește sistemul de operare, dar aduce și cele mai recente funcții, cum ar fi Cortana pe ecran complet, Night Light pentru a modifica lumina albastră pe care ecranul o produce noaptea, 3D și capacitatea de realitate combinată, îmbunătățiri, teme pe Start meniu și multe altele.

Acest articol amână actualizarea la o dată ulterioară până când știți că erorile și problemele care ar putea apărea în primele zile au fost rezolvate pentru a limita problemele de pe computer, tabletă sau laptop.

Ce păreri aveți despre asta? Spune-ne gândurile tale în secțiunea de comentarii de mai jos!

Citește și: