Căutați o modalitate de a opri deschiderea automată a aplicației de fotografii atunci când conectați iPhone-ul? Poate ați observat că ori de câte ori vă conectați sau conectați iPhone-ul la sistemul de rulare Windows 10, atunci aplicația Fotografii se deschide automat. Cu toate acestea, atunci când aplicația Fotografii este lansată, astfel încât să puteți importa cu ușurință videoclipurile sau fotografiile din iPhone. Rețineți că, puteți importa și videoclipuri sau fotografii prin metoda File Explorer. Pentru acei utilizatori, conectarea iPhone pentru a importa fotografii sau videoclipuri este destul de util.

Cu toate acestea, există mulți utilizatori care ar putea găsi acest lucru enervant sau puțin iritant. Dacă conectați un iPhone pentru a-l folosi într-o conexiune de rețea ca Ethernet, nu vă place ca aplicația Fotografii să se deschidă automat. Sau, dacă v-ați conectat iPhone-ul doar pentru a-l încărca, nici nu veți fi mulțumit dacă aplicația Fotografii este lansată automat.

Vezi și: Remedierea nu poate contacta un controler de domeniu în Windows

Cum să opriți deschiderea automată a aplicației Fotografii atunci când conectați iPhone-ul

Remediați problema aplicației Fotografii

Conectăm iPhone-ul ca dispozitiv USB, cu toate acestea, ar putea fi listat și ca card de memorie. Înseamnă că Windows îl poate trata și ca pe un card de memorie sau un dispozitiv USB. Deci setările AutoPlay configurate pentru aceste tipuri de dispozitive pot fi aplicate și pe iPhone ori de câte ori îl conectați. Ei bine, deschiderea aplicației Fotografii este acțiunea implicită pentru acest tip de dispozitiv și, prin urmare, apare problema. Deci, pentru a remedia această problemă, puteți doar să modificați setările AutoPlay pentru a nu lua nicio măsură pentru aceste tipuri de dispozitive. După ce faci asta, problema nu va mai apărea. Iată ce vrei să faci:

Urmați pașii pentru a opri deschiderea automată a aplicației pentru fotografii atunci când vă conectați iPhone:

  • Atingeți dreapta Butonul de start sau apăsați pe Windows+ X cheile și alegeți Setări.
  • În Aplicația Setări, muta la Dispozitive > Redare automata.
  • Din panoul din dreapta al Redare automata, sub Alegeți setările implicite de redare automată, alege ‘nu ia nicio măsură’ opțiune pentru Unitate detașabilă și Card de memorie.
  • Gata, acum puteți închide aplicația Setări.

Încercați să vă conectați iPhone-ul, apoi veți vedea că aplicația Fotografii nu mai este lansată automat acum.

Vezi și: Cum să remediați codul de eroare Outlook 80090016 pentru Office 365

Opriți deschiderea iTunes ori de câte ori vă conectați iPhone sau iPad

Dacă doriți să opriți deschiderea iTunes, porniți aplicația și apoi deschideți caseta de dialog Preferințe. Apoi atingeți meniul derulant iTunes sau alegeți Preferințe sau apăsați doar Cmd + virgulă. Atingeți pictograma Dispozitive și apoi puneți un marcaj în caseta numită „Preveniți sincronizarea automată a iPod-urilor, iPhone-urilor și iPad-urilor”.

Pe de altă parte, dacă doriți să opriți dispozitivele dvs. iOS să deschidă iTunes, dar continuați să le permiteți celorlalți să facă acest lucru. Puteți apoi conecta dispozitivul în cauză, astfel încât iTunes să se deschidă, apoi alegeți-l din lista de dispozitive.

Alegeți Rezumat din lista din stânga, apoi din titlul Opțiuni, ștergeți marcajul din caseta intitulată „Sincronizare automată când acest lucru [device] este conectat’.

Aplicația Stop Photos – Selectarea aplicației care se lansează automat

Poate că există o aplicație pe care ați dori să o deschideți atunci când vă conectați iPhone-ul – de exemplu, Image Capture, care este cel mai bine dacă faceți o fotografie sau un videoclip rapid. Sperăm că puteți, de asemenea, să porniți orice aplicație atunci când vă conectați iPad-ul, iPhone-ul sau iPod Touch.

Pentru a configura care, conectați dispozitivul prin cablul său USB și apoi deschideți Image Capture, pe care îl veți găsi în lista de aplicații din Finder. (Nu vă îngrijorați deocamdată ce aplicație doriți să deschideți automat. Acest proces are nevoie de noi pentru a deschide Image Capture)

Atingeți triunghiul mic situat în colțul din stânga jos al Capturii imaginii. Apoi asigurați-vă că dispozitivul dvs. este ales în lista din stânga sus.

Acum, căutați un meniu derulant sub cuvintele „Conectarea acesteia”. [device] se deschide’. Atingeți meniul și selectați aplicația dorită.

Dacă niciuna dintre opțiunile implicite nu vă place, atingeți Altă intrare din listă și apoi răsfoiți lista de aplicații pentru a găsi alta.

Concluzie:

Sper că puteți înțelege acum cum să remediați problema „opriți deschiderea automată a aplicației pentru fotografii atunci când conectați iPhone”. Dacă ți se pare util, împărtășește-l prietenilor tăi și ajută-i. Pentru întrebări și întrebări suplimentare, anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos. De asemenea, nu uitați să ne împărtășiți feedback-ul dvs.!

Aștept feedback-ul tău valoros!

Citește și: