Încărcătoarele de la distanță nu sunt un ceai. În timp ce mulți iubesc partea de ultimă oră, alții consideră că întregul aranjament este excesiv de limitat. În cazul în care sunteți o parte din precedentul, este posibil să fi pus resurse într-un încărcător de la distanță adecvat pentru Pixel 3. Când încărcați gadgetul pe Pixel Stand, acesta demonstrează o notă de date și rămâne slab aprins. În cazul în care, uneori, aceasta nu este pe gustul tău, poți să distrugi starea de spirit a vitrinei utilizând în totalitate aranjamentele de mai jos.

Google a construit un încărcător de la distanță cu adevărat incredibil pentru a fi susținut

  • Gadget-uri Pixel
  • Pixel 3
  • Pixel 3 XL numit Pixel Stand.

Pixel Stand-ul oferă până la 10 W de încărcare la distanță cuplului Pixel 3, învingând cele două gadget-uri mai rapid decât alte încărcătoare de la distanță externe.

Pixel Stand este extraordinară, cu toate acestea, însoțește un element înnăscut care poate fi oarecum iritant pentru câțiva. În timp ce Pixel 3 este andocat, Pixel Stand-ul nu permite niciodată gadgetului dvs. să-și oprească ecranul. Puteți apăsa tasta de pornire pentru a o înșuruba. Cu toate acestea, se aprinde doar două sau după trei minute.

În cazul în care sunteți, de asemenea, dezamăgit de manierele lui Pixel Stand, există două sau trei strategii pe care le puteți încerca pentru a face totul plictisitor.

Activați „Ecran oprit când întuneric”

Etapa 1:

Deschideți aplicația Setări Pixel. În acel moment atingeți Associated gadgets.

Etapa 2:

Dacă nu descoperi Pixel Stand, apăsați pe Recently associated gadgets. Pixel Stand contiguu, atingeți simbolul Setări.

Etapa 3:

Porniți Screen off when dull.

Deteriorează aplicația

Pentru a vă asigura că Pixel Stand nu vă trezește gadgetul Pixel 3, puteți împiedica aplicația să aibă control asupra Pixel 3/3XL atunci când se încarcă. Pentru a face asta, practic, căutați aplicația Pixel Stand și opriți-o.

Puteți căuta aplicația după numele utilizând bara de interogare din cel mai înalt punct al aplicației Setări. Sau apoi, descoperă-l fizic aici: Setări > Aplicații > Toate aplicațiile > meniul cu 3 puncte din dreapta sus > Afișează cadrul > tastați Pixel rămân în bara de interogare din partea de sus > Atingeți aplicația Pixel Stand. Atingeți Forțați închiderea (oprire alimentare).

În cazul în care nici măcar cele de mai sus nu ajută, există o altă cascadorie pe care o poți folosi.

Utilizați Tasker pentru a distruge prezentarea

Etapa 1:

Instalați aplicația Tasker din Magazinul Play.

Etapa 2:

Deschideți aplicația Tasket. Faceți alt profil:

Atingeți simbolul + din partea dreaptă de bază > Introduceți numele profilului > Atingeți bifa > Atingeți Stare > Atingeți Putere > Atingeți Putere (încă o dată) > Asigurați-vă că „Orice” este ales ca Sursă > Atingeți Captură înapoi pentru a salva profilul.

În prezent, avem expresia pe care cadrul trebuie să-l urmărim. Adică starea de încărcare a gadgetului. În prezent, ce zici să dăm asta o sarcină de făcut.

Vezi și: Proprietarii de Pixel 3 au raportat o problemă de tremurare a camerei

Etapa 3:

Creați o altă sarcină.

Atingeți butonul „Nouă sarcină +” > Introduceți numele comisiei în partea dreaptă a bazei > Atingeți prinderea cu bifă > Atingeți prinderea + din partea dreaptă a bazei > Atingeți Afișare > Uitați-vă în jos și atingeți Dezactivați > Atingeți prinderea din spate pentru a o rezerva aceasta.

Etapa 4:

Pagina de destinație a aplicației Tasker se va asemăna acum cu aceasta. Acesta va demonstra profilul cu starea gadgetului ca Putere (oricare), cu notificarea sarcinii de rulat (Sarcina1 în captura de ecran de mai jos).

Etapa 5:

E timpul să ne testăm munca Tasker. Pune-ți telefonul pe Pixel Stand și vezi cum vitrina se stinge sau nu. ar trebui să ucidă starea de spirit.