Serverele Discord, în mod implicit, permit administratorilor doar să stabilească rolurile de utilizator. Dar, ar fi o idee foarte bună să-i lăsați pe utilizatori să-și aleagă propriile roluri, deoarece ar elimina unele dintre responsabilitățile administratorilor. Cu toate acestea, nu există nicio opțiune nativă pentru a face acest lucru în Setări, puteți face asta cu ușurință cu ajutorul roboților Discord. În acest articol, vom vorbi despre Cum să le permiteți utilizatorilor să-și atribuie singuri roluri pe Discord. Sa incepem!

Cum să permiteți utilizatorilor să-și atribuie singuri roluri pe Discord

Vă voi ghida pe tot parcursul procesului împreună cu un exemplu. Aici, am și un server numit Cubers, unde oamenii pot vorbi și despre algoritmii cubului Rubik. Dar există metode diferite, cum ar fi CFOP, Roux și ZZ. Deoarece fiecare utilizator are preferința în alegerea metodei de rezolvare a cubului, am vrut ca utilizatorii să-și aleagă singuri metoda. Deci, cei care au selectat rolul CFOP pot accesa și toate canalele care discută CFOP. Și iată cum am făcut de fapt asta.

Pentru utilizatorii care trebuie să atribuie singuri roluri, ar trebui să creăm roluri în primul rând. Pentru a face asta, trebuie să Deschideți Discordie > selectați serverul > faceți clic pe Nume server > Setări server > Roluri > Faceți clic pe butonul + de lângă roluri efective.

Acum, băieți, puteți, de asemenea, să dați un nume rolului dvs. și, de asemenea, să setați permisiunile. Că au pe serverul tău și salvează modificările.

Acum aveți roluri și permisiunile pentru ceea ce oamenii din acele roluri pot accesa. Tot ce trebuie să facem acum este să le permitem oamenilor să-și atribuie singuri rolurile.

Pași

 • Pentru a face asta, trebuie doar să deschideți site-ul web Mee6 Discord și să vă conectați cu contul dvs. Discord.
 • Și apoi autorizați aplicația pentru a vă accesa contul. Acest lucru ar oferi acces la contul dvs.
 • Acum alegeți serverul pe care doriți să activați auto-alocarea rolurilor și apoi atingeți Continuați în fereastra pop-up.
 • După autentificare, alegeți pluginul numit Roluri de reacție în secțiunea de pluginuri și apoi apăsați pe Da! pentru a porni pluginul.

Aceasta este o soluție inteligentă pentru a atribui automat rolurile. Funcționează exact așa, ori de câte ori un utilizator nou se alătură Discord-ului dvs., acesta va fi întâmpinat împreună cu un canal de bun venit. Acolo ar primi de fapt o scurtă prezentare a Serverului. De asemenea, pot atribui un rol prin simpla reacție împreună cu un emoji pe canal. Este foarte inteligent dacă vă gândiți la asta.

auto-atribuirea rolurilor discordia

 • Acum alegeți canalul în care oamenii își pot atribui rolurile. În mod normal, #Welcome, #Select_role, #Get_Started sunt câteva exemple de canale.
 • Apoi, în secțiunea de reacții și roluri, atingeți Adăugați o reacție și alegeți un emoji ca reprezentare pentru acea reacție. De asemenea, puteți alege mai multe roluri sau un singur rol în acea reacție. Utilizatorii care aleg acea reacție vor fi, de asemenea, alocați tuturor rolurilor din acea reacție.

Mai departe | auto-atribuirea rolurilor discordia

La fel, puteți adăuga și mai multe reacții. În mod implicit, băieți, puteți adăuga doar 2 reacții, dacă sunteți dispuși să adăugați și mai multe decât atât, atunci trebuie să alegeți de fapt orice plan Mee6 Premium. Acum, în secțiunea Mesaje, explicați-le oamenilor că trebuie să selecteze orice rol. Și, de asemenea, explicați ce emoji înseamnă și ce reacție. Astfel încât oamenii să poată selecta și emoji-ul și să fie atribuiți rolurilor în acea reacție.

auto-atribuirea rolurilor discordia

 • În secțiunea moduri de reacție, selectați implicit sau invers. Dacă utilizatorul a selectat vreo reacție, atunci va fi atribuit rolurilor reacției în modul implicit. În timp ce în modul invers, rolul va fi eliminat atunci când utilizatorii dau clic pe reacție, acest lucru excelent pentru a dezactiva anumite notificări de server.
 • Permiteți membrilor pentru a prelua mai multe roluri secțiunile vor fi activate în mod implicit. Pentru ca oamenii să aleagă mai multe roluri, dar îl puteți dezactiva dacă doriți.
 • Apoi atingeți salvarea modificărilor. Gata, ai creat cu succes o modalitate pentru utilizatori de a-și atribui roluri. De asemenea, puteți deschide serverul și mergeți la canal și verificați și dumneavoastră.

Oricum, există un ultim pas pentru a vă asigura că toată lumea poate vedea acel mesaj. Doar deschideți Setări server > Roluri și asigurați-vă că sunt activate canalele de citire text și, de asemenea, mesajele vocale. Și, de asemenea, asigurați-vă că activați „Adăugați reacții” și în setările pentru rolurile tuturor.

Aceeași metodă cu Nadeko

Nadeko este de fapt un Discord Bot multifuncțional la fel ca MEE6, cu toate acestea, singura diferență este că Nadeko poate fi operat și prin linii de comandă. Spre deosebire de MEE6, care are, de asemenea, o interfață cu utilizatorul și un tablou de bord pe cont propriu. Dar îl puteți considera și ca un beneficiu, deoarece acceptă o mulțime de linii de comandă și, prin urmare, mai multe funcții de modificat. Iată toate liniile de comandă pe care le aveți pentru a opera Nadeko. Să începem acum cu configurarea și verificarea beneficiilor suplimentare pe care le obțineți cu Nadeko decât cu MEE6.

Configurarea Nadeko este destul de ușoară, spre deosebire de MEE6, deoarece procesul de configurare conectează Nadeko doar cu discord. Pentru a se configura, deschide acest link și autentificați-vă dacă nu v-ați autentificat la Discord din browser.

auto-atribuirea rolurilor discordia

 • Când faceți asta, alegeți serverul din meniul derulant și apoi apăsați pe Continuare.
 • Dați toate permisiunile botului și apoi apăsați pe Authorize.
 • Acest lucru va adăuga și Nadeko la serverele dvs. Discord.
 • Înainte de a configura, trebuie să vă asigurați că Nadeko poate gestiona roluri pe serverul dvs. Discord. Pentru a verifica, deschide Setări server > Roluri > Nadeko. Și pornește Manage Roles opțiunea și apoi apăsați pe Save changes.

nadeko

Acum, băieți, controlați Nadeko de pe serverul dvs., folosind doar liniile de comandă. Pentru a activa auto-alocarea rolurilor împreună cu Nadeko, trebuie doar să tastați .h .asar. va crea apoi o listă de roluri auto-atribuibile în orice canal de pe serverul dvs.

Acum trebuie să adăugați roluri la acea listă. Puteți face acest lucru și prin tastare .asar ROLE NAME. De exemplu, dacă vreau să fac din CFOP un rol auto-atribuibil, atunci pot doar .asar cfop. Continuați la fel, împreună cu toate rolurile pe care doriți să le faceți pe oameni să aleagă.

Mai mult

Ei bine, oamenii pot doar să tasteze .iam cfop pentru a adăuga la rolul cfop de fapt. Deși procesul este bazat pe comandă și de fapt sensibil la majuscule și minuscule. Are beneficii în comparație cu servicii precum MEE6. Iată comenzile care sunt de fapt utile.

 • .surd – dezactivează un utilizator care nu vă place.
 • .antispam – blochează notificarea pentru mesaje duplicate și în acel canal
 • .voicemute – dezactivează vocea unui utilizator menționat în toate canalele
 • .blc – blochează numele canalului menționat, chiar dacă este atribuit rolului tău de utilizator.
 • .trivia – oferă opțiunea de a juca jocuri trivia în canal.
 • .poll – oferă opțiunea de a începe un sondaj pe canal.
 • .play/.start/.next/.stop – pentru ca comenzile muzicale să asculte muzică împreună cu prietenii care au același rol.

Concluzie

Bine, asta a fost tot oameni buni! Sper că vă place asta self assign roles discord articol și, de asemenea, îl consideră de ajutor. Dă-ne feedback-ul tău despre el. De asemenea, dacă aveți întrebări suplimentare și probleme legate de acest articol. Apoi anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos. Vă vom reveni în curând.

O zi bună!

Vezi și: Jucați jocuri retro folosind Steam ROM Manager pe Steam