Ei bine, s-ar putea să nu fie atât de des, totuși, vor exista momente când trebuie să oglindiți sau să proiectați ecranul Android pe computer. Deci, pot exista o mulțime de motive pentru aceasta, cum ar fi dorința de a vă înregistra ecranul, de a juca jocuri Android pe computer. Vizionați filme sau videoclipuri și pe un ecran mai mare. Sau chiar oferind o prezentare a unei aplicații sau a unui document direct de pe dispozitivul dvs. Android. În acest articol, vom vorbi despre Cum să proiectați ecranul Android pe computer folosind Wi-Fi. Sa incepem!

Deci, indiferent care este motivul, este destul de ușor să proiectați ecranul Android pe computer, indiferent dacă dispozitivul Android este rootat sau nu. Să le verificăm acum de fapt.

Înainte de a începe

Niciuna dintre aplicațiile de oglindire a ecranului nu vă va permite de fapt să jucați jocuri de mișcare de ultimă generație pe ecranul computerului. Nu contează dacă funcționează pe USB sau Wi-Fi. Singurul lucru care a funcționat a fost chromecast de asemenea. Cu toate acestea, pentru nevoile de bază de screencasting, cum ar fi prezentarea sau demonstrația aplicației, aceste aplicații ar trebui să funcționeze bine ca noi;;.

Ce este Screen Mirroring?

Screen Mirroring este practic o modalitate prin care puteți partaja de la distanță sau puteți oglindi ecranul unui dispozitiv pe altul. Cum ar fi oglindirea ecranului Android pe computer sau invers, de fapt. În acest articol, vorbim despre oglindirea ecranului pe Android.

Un ecran de telefon pe un PC vă poate ajuta de fapt în multe feluri. De exemplu, șterge acel pas suplimentar de preluare a smartphone-ului pentru fiecare notificare nouă; Dacă sunteți dezvoltator, atunci puteți verifica performanța aplicației pe modelul telefonului Android; partajarea fișierelor media pe computer devine, de asemenea, destul de ușoară.

Cerințe pentru oglindirea ecranului

Pentru ca aplicațiile de oglindire a ecranului să funcționeze, este important să activați depanarea USB. Acesta se află în opțiunile pentru dezvoltatori Android.

 • Pentru a activa Opțiuni pentru dezvoltatori pe dispozitivul Android –
  • Accesați Setările Android ⇒ Sistem ⇒ Despre telefon
  • Derulați în jos și faceți clic pe Build Number de cinci ori
  • Apoi reveniți la Setările de sistem
  • Voi, băieți, veți vedea acum Opțiuni pentru dezvoltatori
 • Pentru a activa Depanarea USB pe dispozitivul Android –
  • Mergeți la Setări Android ⇒ Sistem ⇒ Opțiuni pentru dezvoltatori
  • Acum derulați în jos și comutați depanarea USB

Cum să proiectați ecranul Android pe computer folosind Wi-Fi

LetsView

Pro:

 • Suporta dispozitive Android și iOS,
 • nu oferă aproape nicio latență în timpul turnării,
 • înregistrează-ți ecranul,
 • fara filigran,
 • suport 4k.

Contra:

 • Nu funcționează fără Wi-Fi.

LetsView este un instrument cu adevărat util pentru a vă vedea ecranul telefonului pe un computer. Este o aplicație extraordinară, care este compatibilă și cu Android, iPhone, computere și Mac. Are nevoie doar de un proces simplu pentru a utiliza aceste funcții.

Ei bine, funcționează numai cu Wi-Fi, ceea ce înseamnă că nu îl puteți folosi pentru a vă proiecta dispozitivele mobile prin Internet. Aplicația pur și simplu refuză să vă permită să vă conectați. Dar, detectează automat serverul care rulează pe computer. Pur și simplu permiteți conexiunea pe telefonul dvs. și este gata. Latența este aproape neglijabilă, ceea ce înseamnă că puteți transmite cu ușurință conținut și pe computer.

Dacă doriți o soluție cu o singură atingere pentru a proiecta ecranul Android sau iOS pe computerul dvs. prin Wi-Fi, atunci merită.

Descarca – LetsView

Apowermirror

Pro:

 • Fără filigran pe ecran.
 • Vă permite să controlați complet ecranul Android de pe computer.
 • Și vă oferă opțiuni avansate, cum ar fi capturi de ecran și înregistrare etc.

Contra:

 • Aplicația lor vă obligă să vă creați un cont gratuit pentru a utiliza mai multe funcții.
 • Și după 3 zile de la crearea contului,
 • Aplicația vă va obliga să plătiți 29,95 USD/an pentru a utiliza toate funcțiile, care includ și screencasting-ul.
 • Aplicația funcționează și pe Wi-Fi, totuși, acest lucru nu este de încredere.

ApowerMirror este o altă aplicație genială care vă permite practic oglindirea Androidului pe computer și viceversa. Cu alte cuvinte, nu numai voi puteți controla Android printr-un mouse și tastatură. Dar, ApowerMirror activează și utilizatorii pentru a controla computerul cu Android-ul lor.

aruncați ecranul Android pe computer

După ce vă abonați la contul VIP ApowerMirror, puteți oglindi trei dispozitive Android în același timp. Abonamentul plătit vă permite, de asemenea, să mâzgăliți și să desenați pe ecran.

Cred că cea mai bună caracteristică este de fapt tastatura de joc, unde puteți mapa comenzile rapide de la tastatură pentru o funcționalitate Android mai fluidă. ApowerMirror are mai multe funcții decât puteți digera de fapt, cu toate acestea, configurarea acestuia poate fi o sarcină foarte grea.

Descarca Apowermirror

Android

Pro:

 • Este gratuit, funcționează pe fiecare platformă
 • Nu există reclame intruzive, precum și filigrane mari pe ecran.
 • De fapt, poate funcționa și fără fir chiar și fără WiFi, ceea ce nicio altă aplicație din această listă nu poate face.

Contra:

 • Băieți, nu puteți utiliza funcția de oglindire a ecranului Airdroid pentru jocuri de mișcare de ultimă generație pe computer.
 • Cu toate acestea, acesta este ceva cu care puteți face numai Chromecast.

Ei bine, airDroid a fost cea mai bună alegere a utilizatorului în aplicațiile de oglindire a ecranului Android. Datorită caracteristicilor sale unice și sincronizării ușoare între Android și PC, de asemenea.

aruncați ecranul Android pe computer

Aplicația de oglindire pentru Android găzduiește un client desktop unde utilizatorii pot, de asemenea, să partajeze fișiere, să citească notificări, apeluri pierdute și jurnalele de apeluri. Ei bine, în contul pro, băieți, puteți deschide de la distanță camera de pe dispozitiv. AirDroid are, de asemenea, un client web care activează utilizatorii să-și folosească telefoanele Android pe web.

AirDrop are interfața sa de utilizare împreună cu o cantitate limitată de funcționalități Android. Aceasta înseamnă că nu poți juca jocuri, rula aplicații sau poți face lucruri în acest sens. Dar, aplicația de oglindire vă permite să transmiteți în flux dispozitive Android pe un computer. Astfel încât să puteți face capturi de ecran și să înregistrați și ecranul.

Descarca – Airdroid

Gazdă TeamViewer

Pro:

 • Este absolut gratuit, funcționează împreună cu internetul de oriunde de pe glob și conexiunea este securizată prin criptare.
 • În plus, nici măcar nu trebuie să instalați o aplicație pe PC, practic funcționează și cu un browser web.

Contra:

 • Cu toate acestea, nu vă permite să controlați dispozitivul real, vă permite să transmiteți gesturi și să apară pe dispozitivul mobil.

TeamViewer este o aplicație faimoasă pentru a avea acces de la distanță la computerul desktop folosind un alt computer. Dacă v-aș spune că puteți prelua controlul asupra Androidului dvs. pe un computer. Ei bine, nu vă va permite cu adevărat să controlați telefonul real, totuși, puteți vedea în continuare ecranul în timp real.

aruncați ecranul Android pe computer

Cum se configurează: De fapt, avem un ghid detaliat aici, totuși, pe scurt, trebuie doar să instalați TeamViewer Host pe smartphone-ul dvs. și din Play Store. Trebuie doar să vă conectați la contul TeamViewer sau să creați unul în secțiunea Înregistrare. După ce ați creat și autentificat contul. Accesați login.teamviewer.com de pe computerul dvs. și conectați-vă și cu aceleași acreditări. Veți vedea opțiunea de a vă conecta la smartphone. Dacă este conectat la Internet, atunci veți avea acces la dispozitivul mobil de pe computer.

Descarca – Gazdă TeamViewer (gratuit)

Scrcpy

Pro:

 • Este gratuit (fără reclame) și aplicație open source,
 • funcționează pe Windows, macOS și, de asemenea, Linux, cu latență scăzută.
 • Și cel mai bun dintre toate vă controlează smartphone-ul împreună cu nicio tastatură și mouse-ul computerului.

Contra:

 • Greu de configurat pentru non-tocilari,
 • Are nevoie de o conexiune USB pentru a funcționa.

Ei bine, Scrcpy este o alternativă gratuită open-source la toate cele mai bune software-uri de oglindire a ecranului. Acest lucru presupune ca utilizatorii să plătească o mulțime de bani.

Cea mai bună parte este că nu trebuie să instalați nicio aplicație aici, ci doar instrumente Android ADB. Scrcpy acceptă, practic, atât USB, cât și wireless Android, oglindirea ecranului și, de asemenea, acceptă Windows, macOS și Linux. Datorită dimensiunii reduse a lui Scrcpy, instrumentul oferă o rată de latență extrem de scăzută. Astfel, devenind cea mai rapidă aplicație de oglindire a ecranului.

Cum se configurează:

Scrcpy nu este tocmai o aplicație pe care o puteți rula de pe computer împreună cu un singur clic. Utilizează o conexiune USB și ADB. Pentru a începe,

 • Doar configurați accesul ADB pe computer și apoi extrageți-l sub C:adb
 • Acum descărcați cel mai recent fișier zip din Github și extrageți-l sub același fișier pe care l-am folosit înainte, adică C:adb
 • Conectați-vă smartphone-ul sau tableta la computer împreună cu un cablu USB
 • Deschideți un prompt de comandă sau un terminal în interiorul C:adb, apoi introduceți scrcpy. Asta e!

Concluzie

Bine, asta a fost tot oameni buni! Sper că vă place acest articol și vă va fi de ajutor. Dă-ne feedback-ul tău despre el. De asemenea, dacă aveți întrebări suplimentare și probleme legate de acest articol. Atunci anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos. Vă vom reveni în curând.

O zi bună!

Vezi și: Cele mai bune alternative la Microsoft Paint pentru Android