Doriți să proiectați o prezentare de diapozitive pe Chromecast? Chromecastul poate fi folosit pentru a transmite în flux media și multe aplicații create cu acest scop specific. Cu toate acestea, Chromecastul este un instrument pe care îl puteți folosi pentru a converti un televizor obișnuit în ceva mai mult decât un simplu ecran. Ecranul poate fi actualizat prin apăsarea sau adăugarea unei noi imagini. În prezentarea de diapozitive, puteți reda și difuza informații importante sau doar ceva foarte ușor, cum ar fi un meniu de restaurant, trece pe un ecran mare. Haideți să vedem cum puteți face exact asta cu sau fără utilizarea unui desktop sau a unui telefon. Haideți să vedem cum să proiectați o prezentare de diapozitive pe Chromecast:

Cum să proiectați o prezentare de diapozitive pe Chromecast

Cast Slideshow

Urmați metodele pentru a proiecta prezentarea de diapozitive pe Chromecast:

Proiectați prezentarea de diapozitive pe Chromecast fără telefon și desktop

Dacă nu aveți un desktop sau un telefon suplimentar de pe care să puteți proiecta imagini pe Chromecast, nu aveți opțiuni. Tot ce trebuie să faceți este să configurați Chromecastul și să vă conectați la aplicația Chromecast Google cont. Chromecast vă permite să selectați ce fotografii apar ca „fond”. Doar creați un nou album în Google Foto și alegeți-l din aplicația Chromecast ca sursă pentru imagini de fundal. Apoi dezactivează toate celelalte surse și Chromecast va parcurge imaginile numai din album. Ei bine, va face acest lucru în modul său neutilizat sau inactiv.

Proiectați prezentarea de diapozitive pe Chromecast de pe telefon și desktop

În această secțiune, proiectăm o prezentare de diapozitive pe Chromecast folosind telefonul sau desktopul. Dacă doriți să începeți și să proiectați o prezentare de imagini de pe iPhone, doriți o aplicație cunoscută sub numele de Photo Video Cast. Nu numai că vă permite să alegeți un album din care să proiectați imagini, dar vă permite și să personalizați intervalul de reîmprospătare. Cu toate acestea, utilizatorii de telefonie mobilă care au suport nativ pentru Chromecast pot folosi doar aplicația implicită Fotografii. Dacă nu aveți suport nativ pentru Chromecast, atunci încercați aplicația CastonTV Free.

Pentru utilizatorii de desktop, doriți o combinație de două extensii Google Chrome. Aceste două extensii sunt Extensia pe ecran complet sau extensia Google Cast. Pur și simplu utilizați extensia de prezentare pentru a alege imagini și pentru a iniția prezentarea într-o filă Chrome. Apoi difuzați-l prin extensia Google Cast.

Concluzie:

Deci, acestea au fost unele dintre cele mai bune soluții pentru a proiecta prezentarea de diapozitive pe Chromecast. Sper că o veți găsi de ajutor. Dacă aveți întrebări cu privire la acest ghid sau orice altă soluție pentru a scăpa de amenințare, nu ezitați și anunțați-ne mai jos. Dacă cunoașteți vreo altă metodă alternativă, anunțați-ne mai jos.

Citește și: