Ori de câte ori asociați și conectați un Bluetooth dispozitiv pe Windows 10, puteți vedea că vine cu un nume. Fie că este un dispozitiv simplu precum căștile, fie că este unul mai complex precum un smartphone; toate au un nume. Numele unui dispozitiv Bluetooth este de obicei cel dat de producătorul dispozitivului. Scopul acestui nume este doar de a permite utilizatorului să identifice dispozitivul. Windows 10, totuși, folosește un dispozitiv Adresa mac în locul numelui dat de producător. Și asta este ceva ce un utilizator nu poate schimba. Dar poate exista un caz în care doriți să redenumiți un dispozitiv Bluetooth Windows 10. Acest lucru se poate datora faptului că aveți mai multe dispozitive Bluetooth cu același nume. Și acum e greu să faci diferența între ele. Sau ar putea exista un motiv mai simplu pentru care pur și simplu nu vă place numele implicit al dispozitivului respectiv. Oricare ar fi cazul, sunt aici să vă spun cum puteți redenumiți un dispozitiv Bluetooth pe Windows 10 într-un mod foarte simplu. Deci hai să aruncăm o privire.

Înainte de a face ceva de genul, totuși, trebuie să porniți Bluetooth-ul. S-ar putea să știi deja cum să faci asta. Dacă nu, nu-ți face griji, lasă-mă să-ți arăt cum.

Activați Bluetooth

 1. Clic Windows button în partea stângă jos a desktopului. Sau apăsați tasta Windows.
 2. Start menu va apărea.meniul de pornire
 3. Faceți clic pe roată în formă de roată Settings pictograma.
 4. The Settings window se va deschide.setările dispozitivelor
 5. Alege Devices opțiune.
 6. Faceți clic pe comutatorul de sub Bluetooth pentru a porni.porniți Bluetooth

Acum că ați activat cu succes Bluetooth, puteți trece la redenumirea dispozitivului Bluetooth.

Recomandat: Can’t take Screenshot pe Android: Aflați cum să o remediați

Redenumiți un dispozitiv Bluetooth pe Windows 10

 1. Turn on Bluetooth pe computerul tău cu Windows 10.
 2. Connect the Bluetooth device pe care doriți să-l redenumiți.
 3. Deschis Control Panel.Panou de control.
 4. Alege Hardware and Sound opțiune.
 5. Apoi du-te la Devices and Printers opțiune.Dispozitive și imprimante
 6. Mutați cursorul la device you want to rename.
 7. Right-click pe el.
 8. În meniul drop-down, faceți clic Properties.Proprietățile dispozitivului Bluetooth
 9. În fereastra Proprietăți, accesați Bluetooth tab.redenumiți un dispozitiv Bluetooth
 10. Aici, lângă pictograma dispozitivului este numele său implicit și poate fi editat.
 11. Faceți clic pe name field.
 12. Rename the device cum doriți.
 13. Click pe Apply buton.
 14. Acum, close the window.

Acum, pentru a-l redenumi, trebuie să opriți și apoi să porniți din nou dispozitivul. Doar deconectați-l de la PC și apoi reconectarea nu ar fi suficientă. Noul nume va apărea când porniți din nou dispozitivul după ce l-ați oprit o dată. Și numele va fi salvat în repornire.

Deci, când opriți dispozitivul și apoi îl porniți din nou, accesați Panoul de control. Accesați Hardware și sunet, apoi la opțiunea Dispozitive și imprimante. Acolo puteți vedea că noul nume al dispozitivului a apărut. Aceasta înseamnă că ați redenumit cu succes dispozitivul Bluetooth pe Windows 10.

Câteva lucruri de reținut

Deci acum ați redenumit cu succes dispozitivul Bluetooth. Există, totuși, câteva lucruri cu privire la problema în cauză pe care trebuie să le rețineți și care ar putea fi utile.

 1. Dispozitivul ar trebui să fie redenumit odată ce îl opriți și apoi porniți din nou. Dar dacă acest lucru nu se întâmplă, atunci încercați dezactivând Bluetooth-ul împreună cu dispozitivul. Și apoi porniți-le pe amândouă din nou. Dacă tot nu funcționează, atunci trebuie să încercați să reporniți sistemul pentru asta.
 2. Deconectarea și reconectarea dispozitivului nu îi va schimba numele pe care l-ați dat.
 3. Dacă driverul dispozitivului este actualizat cumva, ar putea exista șansa ca numele dispozitivului să revină la cel implicit.
 4. Dacă deconectați dispozitivul și apoi îl asociați din nou, acesta va fi asociat cu numele său implicit. Și va trebui să-l redenumiți din nou.
 5. Redenumirea dispozitivului Bluetooth are legătură cu sistemul dumneavoastră. Acesta este cel în care a fost redenumit. Dacă împerecheați și conectați dispozitivul cu un alt sistem, cum ar fi un alt PC sau smartphone cu Windows 10, acolo va avea numele implicit.

Sper că acest articol v-a răspuns la toate întrebările despre cum să redenumiți un dispozitiv Bluetooth pe Windows 10. Dacă mai aveți întrebări, nu ezitați să le întrebați în secțiunea de comentarii. Așa că distrați-vă redenumindu-vă dispozitivele Bluetooth după cum doriți. Mult noroc!!!

Citeste mai mult: Cum să remediați Twitch care nu funcționează pe Chrome