Snapchat este o rețea socială cu adevărat faimoasă în cea mai mare parte a țării. Această aplicație vă oferă toate caracteristicile grozave de mesagerie și, de asemenea, de a fi social. De cele mai multe ori, băieți, nu găsiți niciun bug pe această aplicație. Cu toate acestea, de cele mai multe ori te confrunți cu Snapchat care așteaptă să trimită erori pe dispozitivul tău Android și iOS. Oamenii sunt atât de deranjați atunci când este urgent să trimită un mesaj cuiva sau să trimită niște date și s-au blocat pe Snapchat în așteptarea erorii de text. În acest articol, vom vorbi despre Cum să remediați așteptarea de trimitere pe Snapchat. Sa incepem!

Câteva lucruri pot fi de fapt motivul acestei erori și astăzi vom vorbi despre ele. Veți putea remedia această eroare după ce veți termina de citit acest articol. Snapchat este un mediu media uriaș pentru partajarea fișierelor și a textului, astfel încât să nu îl puteți înlocui cu alte aplicații dacă toți prietenii și colegii dvs. folosesc acest lucru. A fi antisocial nu este o opțiune chiar grozavă în această eră. Cumva, trebuie să vă conectați cu oamenii din societate prin internet și rețelele sociale. Snapchat vă oferă o bună oportunitate pentru asta.

Ce înseamnă „Așteptați să trimiteți pe Snapchat?

Utilizatorii au observat că pe Snapchat apare o notificare „Așteaptă trimiterea” ori de câte ori încearcă să le trimită. În esență, acest lucru evită utilizatorul să trimită instantanee și mesaje până la trecerea primului. Problema, atunci când este direct legată de conexiunea la internet, pare să persistă chiar și după ce utilizatorul s-a conectat cu succes și la o rețea wireless.

Notificarea „Se așteaptă să se trimită” apare practic sub mesaj sau mesaj când apăsați pe „trimite”. Aceasta înseamnă că snap-ul nu a fost încă încărcat și pe serverele Snapchat. Diferă de „În așteptare”, care indică că snap-ul a fost deja încărcat.

„Aștept să trimită pe Snapchat unei singure persoane

Este posibil să observați, de asemenea, că problema „Așteptați trimiterea” apare numai împreună cu o persoana. De cele mai multe ori, puteți trimite instantanee unui alt utilizator, chiar dacă instantaneul unui utilizator este blocat pe „Așteaptă trimiterea”. Totuși, nu schimbă nimic. Puteți remedia cu ușurință problema „Așteptați trimiterea” dacă primiți acest lucru pentru o singură persoană sau pentru câteva sau chiar mai multe decât atât.

De ce spune Snapchat că aștept să trimită?

Ei bine, inițial „Așteptați să trimiteți” este în principiu un indiciu al internetului slab. Înseamnă că Snapchat nu poate încărca cu adevărat conținutul dvs., deoarece nu aveți lățime de bandă pentru a-l suporta. În mare parte, notificarea ar trebui să dispară atunci când intri în acoperirea rețelei, iar aplicația îți poate încărca și conținutul. Dar, se pare că, chiar și atunci când o faci, și snap-ul tău rămâne netrimis și practic în limbo.

Problema pare să fie cauzată de o eroare care de cele mai multe ori apare atunci când aplicația este confuză dacă ar trebui să încerce să încarce snap-ul sau nu. De asemenea, pare să apară mai frecvent atunci când utilizatorii își pun dispozitivele în mod intenționat în modul avion pentru a evita trecerea unei clipe. Ori de câte ori utilizatorul reactivează conexiunile, snap-ul este apoi blocat în limbo.

Cum să remediați așteptarea trimiterii pe Snapchat

Există câteva trucuri disponibile pentru a remedia acest Snapchat care așteaptă să trimită glitch și vom începe de la cel de bază și simplu. Ei bine, niciunul dintre ele nu este greu și complicat pentru oricine poate accesa de fapt un smartphone. Atât utilizatorii de Android, cât și de iOS pot urma, de asemenea, același proces pentru a remedia eroarea de așteptare a trimiterii în Snapchat. Iată câteva soluții care vă vor ajuta cu siguranță să scăpați de tap to retry opțiune de la Snapchat și a trimis mesaje și la prima încercare.

Goliți memoria cache a aplicației Snapchat

Curățarea cache-ului aplicației este o modalitate foarte bună de a depana o mulțime de probleme. Această metodă funcționează de fapt doar pe dispozitivele Android. Pentru dispozitivele iOS, va trebui să dezinstalați și să reinstalați aplicația pentru a șterge memoria cache. Ei bine, nu vă faceți griji, acest lucru nu vă va afecta în niciun fel Amintirile sau mesajele salvate. Nicio dată cu caracter personal nu va fi ștearsă prin golirea memoriei cache.

Deschideți aplicația și accesați profilul dvs. atingând avatarul Bitmoji din colțul din stânga sus. Acum mergeți și la Setări > Ștergeți memoria cache. Confirmați că ați dori într-adevăr să vă ștergeți memoria cache.

Verificați conexiunea la internet

De cele mai multe ori, dacă aveți probleme cu trimiterea sau primirea de Snapchat-uri. Atunci problema este probabil conexiunea ta la internet. Este posibil să ai o conexiune slabă sau să fii conectat la un semnal care nu ți-a dat acces la internet (la fel ca într-un avion sau într-un hotel).

Dacă sunteți acasă și apropiați-vă de routerul Wi-Fi și poate încercați să-l reporniți. Dacă sunteți afară și conectat la date mobile, încercați să porniți Modul avion și dezactivați-l din nou pentru a vă reîmprospăta conexiunea.

Dezactivați Economizorul de date sau Modul de date scăzute | astept sa trimit pe snapchat

Dacă ați activat o funcție de economisire a datelor pe dispozitivul dvs., atunci acest lucru ar putea face ca aplicațiile dvs. de fundal să aibă și acces limitat sau restricționat la date. Acest lucru ar putea evita încărcarea instantaneelor ​​dvs.

Pe Android

Dezactivați funcția de economisire a datelor de pe dispozitiv accesând Setări > Conexiuni > Utilizare date > Economizor de date.

Notă: Android 10 are, de asemenea, o opțiune de a permite o aplicație de fundal pentru a accesa date chiar și în modul de economisire a datelor. Pentru a activa această setare, mergeți la Setări ale dispozitivului > Aplicații > Snapchat > ​​Date mobile > Permiteți aplicația când Economizorul de date este activat.

Pe iOS

Economizorul de date pe iOS este de fapt numit „Mod de date scăzute”. Dezactivați modul de date reduse de pe dispozitiv accesând Setările dispozitivului > Cellular > Opțiuni de date celulare.

Acum doar dezactivați setarea pentru „Modul de date scăzute”.

astept sa trimit pe snapchat

Forțați închiderea aplicației Snapchat

Acest lucru va forța practic închiderea tuturor proceselor care rulează asociate cu aplicația Snapchat. Fiți avertizat, totuși, că acest lucru vă poate duce și să pierdeți snap-ul care se află în starea „Așteaptă trimiterea”. Cu toate acestea, s-ar putea rezolva problema, este posibil să pierdeți și acel snap pe care încercați să îl trimiteți.

Pentru a forța închiderea aplicației, trebuie să faceți clic pe butonul „Aplicații recente” de pe telefon. Apoi glisați aplicația Snapchat departe (sau apăsați pe X de lângă aplicație, în funcție de dispozitivul dvs.).

Deconectați-vă și conectați-vă din nou | astept sa trimit pe snapchat

Puteți încerca să vă deconectați din contul Snapchat și apoi să vă conectați din nou. Dar, înainte de a face acest lucru, asigurați-vă că vă amintiți și ID-ul și parola Snapchat. Pentru a nu fi blocat din contul dvs. La fel ca metoda de mai sus, acest lucru ar putea face să pierdeți snap-ul care se află de fapt în starea „Așteaptă trimiterea”.

Pentru a vă deconecta de la contul dvs., deschideți aplicația Snapchat și mergeți la Setări > Deconectare.

Acum forțați să închideți aplicația prin ghidul de mai sus, apoi conectați-vă din nou și verificați dacă snap-ul a trecut.

Reporniți telefonul

Acesta este de fapt cel mai bun mod de a vă asigura că nu există procese care interferează împreună cu aplicația, ceea ce o face să se defecteze. La fel ca metoda de mai sus, acest lucru ar putea duce la pierderea snap-ului care se află și în starea „Așteaptă trimiterea”.

Pentru a reporni telefonul, trebuie doar să apăsați și să țineți apăsat butonul de pornire și să alegeți „Repornire”. Lăsați telefonul să pornească complet înainte de a deschide din nou aplicația Snapchat. De multe ori, acest lucru pare să facă de fapt șmecheria!

Concluzie

Bine, asta a fost tot oameni buni! Sper că vă place asta waiting to send on snapchat articol și, de asemenea, îl consideră de ajutor. Dă-ne feedback-ul tău despre el. De asemenea, dacă aveți întrebări suplimentare și probleme legate de acest articol. Atunci anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos. Vă vom reveni în curând.

O zi bună!

Vezi și: Gears of War 4 se prăbușește pe PC-ul Windows 10 – Remediați-l