În acest tutorial, vă vom arăta, de asemenea, cum să remediați eroarea Eșuată la înscriere în lobby No Mans Sky. Jocul aparține practic genului de supraviețuire la expirare și, în general, a primit o primire pozitivă la lansare. Vorbind despre care, a fost de fapt lansat pentru PS4 și Windows în 2016, și, de asemenea, câțiva ani mai târziu pentru Xbox One. Întregul mediu este generat procedural, oferind jucătorilor abilitatea. Pentru a desfășura activități, inclusiv explorare, supraviețuire, luptă și comerț. În acest articol, vom vorbi despre Cum să remediați No Mans Sky Failed to Join Lobby

Veți avea de a face cu o mulțime de tipuri diferite de specii extraterestre – fie comerț, fie angajați în bătălii. Cu toate acestea, ați putea să vă ocupați de ei în mod eficient, ceea ce voi băieți ați putea avea probleme este de fapt o anumită problemă care deranjează jocul. Majoritatea utilizatorilor se plâng de Eroare de aderare la lobby în jocul No Man’s Sky. În acest tutorial, vom enumera și toate motivele posibile. Pentru că s-ar putea să vă confruntați cu această eroare. Mai mult, vor fi menționate și potențialele remedieri pentru același lucru. Așa că, fără alte prelungiri, să începem cu remedierea.

Cum să remediați că No Mans Sky a eșuat să se alăture lobby-ului

Ar putea exista o mulțime de motive pentru care s-ar putea să vă confruntați cu problema menționată mai sus. Pentru început, ar putea fi problema împreună cu modul de joc, datele de joc salvate, problemele legate de rețea. Probleme împreună cu setările de confidențialitate sau fișierele de integritate ale jocului. La fel, dacă folosiți o placă grafică învechită sau o versiune veche a jocului în sine, atunci s-ar putea să vă confruntați și cu această eroare. Acestea fiind spuse, iată cum puteți remedia aceste probleme și, prin urmare, Eroare de aderare la lobby și în jocul No Man’s Sky.

Reporniți jocul și sistemul

Deși ar putea suna a fi ciudat, o repornire foarte simplă a jocului, precum și a sistemului, s-ar putea dovedi, de asemenea, extrem de eficiente. Așadar, înainte de a enumera și oricare dintre remediile de nivel superior, vă recomandăm mai întâi să închideți jocul și apoi să-l relansați din nou. Iată instrucțiunile necesare dacă ați lansat jocul prin Steam pe computer.

 • Atingeți dreapta pe pictograma meniului Start și alegeți Manager de activități din meniu.
 • Apoi, sub fila Procese, trebuie să alegeți fișierul Steam.exe.
 • Atingeți Terminați sarcina situat în dreapta jos. Acest lucru va închide practic jocul și toate procesele sale de fundal.
 • Acum atingeți meniul Start > Power > Restart.
 • Când computerul se repornește, deschideți No Man’s Sky și vedeți dacă vă confruntați în continuare cu Eroare de aderare la lobby sau nu.

Schimbați rețeaua

Uneori, problema poate fi asociată și cu conexiunea la rețea. În acest sens, vă sugerăm să schimbați și rețeaua. Cum ar fi, băieți, puteți trece de la wireless (WiFi) la cu fir (ethernet) sau chiar să utilizați internetul dispozitivului dvs. printr-un hotspot. Vedeți dacă reușește să remedieze problema menționată sau nu.

Utilizați același mod de joc

Dacă jucați modul multiplayer, totuși, modurile de joc ale dvs. și ale prietenului dvs. sunt diferite. Atunci ar putea duce și la eroarea menționată. Acest lucru se întâmplă de cele mai multe ori când jucați în modul normal și prietenul dvs. este prin experiment sau invers. Această situație conflictuală provoacă în mare parte Eroare de aderare la lobby în No Man’s Sky.

Iată cum puteți aplica același mod de joc tuturor profilurilor de utilizator. Rețineți că schimbarea modurilor ar putea șterge și tot progresul jocului. Cu toate acestea, va fi cel puțin mai bine decât să nu poți accesa jocul în primul rând, nu-i așa?

no mans sky nu a reușit să se alăture

 • Doar deschideți Steam pe computer și apoi navigați la secțiunea Bibliotecă.
 • Mergeți la jocul No Man’s Sky, atingeți-l dreapta și alegeți Proprietăți.
 • În secțiunea Cod de acces Beta, introduceți acum 3xperimental și atingeți Verifica codul.
 • Apoi alege versiunea beta la care ai dori să participi meniu derulant și faceți clic Experimental. Sau NIMIC – Renunțarea la programe, dacă și prietenii tăi folosesc același lucru.
 • Indiferent de modul pe care îl alegeți, băieți, asigurați-vă că și prietenii dvs. selectează același mod.
 • După ce ați făcut modificările menționate, lansați, deschideți jocul și, de asemenea, vedeți dacă problema persistă, nu.

Utilizați fișierul de salvare anterior în scopul invitației

De asemenea, s-ar putea întâmpla ca cel mai recent fișier de joc salvat să fie de fapt corupt. Deci, dacă vă invitați colegii prin acel joc de salvare, atunci s-ar putea să se confrunte cu problema menționată. Deci, ați putea lua în considerare utilizarea unuia dintre fișierele de salvare anterioare ale jocului și în scopul invitației. Pentru a face acest lucru, urmați acești pași:

no mans sky nu a reușit să se alăture

 • Mai întâi, deschideți jocul și mergeți la meniul Opțiuni.
 • Apoi, în secțiunea Joc salvat, apoi apăsați pe Reîncărcați Anterior.
 • Când faceți asta și reveniți la meniul principal. Apoi mergi spre Secțiunea Rețea și Voce.
 • Apăsați pe Invita prieteni și selectați-vă prietenul din lista care s-a confruntat anterior cu această problemă.
 • Când s-a terminat, verificați dacă Eroare de aderare la lobby în jocul No Man’s Sky a fost remediată sau nu.

Verificați Setările de confidențialitate Xbox

Dacă vă confruntați cu această eroare pe Xbox-ul dvs., atunci este posibil ca Xbox-ul dvs. să blocheze și pe alții să acceseze conținutul jocului dvs. Ca rezultat, ar putea intra în conflict cu o conexiune multiplayer de succes. Așadar, iată cum ați putea permite accesul în Xbox prin modificarea setărilor de confidențialitate.

 • Îndreptați-vă spre pagina de setare a Xbox și apoi apăsați pe Confidențialitate și siguranță online. Și din bara de meniu din stânga.
 • Acum navigați la Siguranța online pentru Xbox One sau Windows 10 secțiune.
 • Găsi Vă puteți alătura la jocuri multiplayer și porniți funcția menționată.
 • În cele din urmă, atingeți Trimite butonul și lansați jocul. Verificați dacă puteți remedia eroarea Eșuată la aderare la lobby și în No Man’s Sky.

Actualizare joc | no mans sky nu a reușit să se alăture lobby-ului

Dacă folosiți o versiune mai veche a jocului, atunci s-ar putea să fie greșită și ar putea duce și la câteva probleme. La fel, ori de câte ori dezvoltatorul lansează o versiune mai nouă, nu numai că introduc funcții noi. Cu toate acestea, aduceți, de asemenea, remedieri de erori și probleme de stabilitate. Așadar, vă recomandăm să actualizați jocul la cea mai recentă versiune, dacă este disponibilă efectiv.

Pentru a face asta, deschideți Steam și mergeți la Bibliotecă. Apoi mergeți la jocul No Man’s Sky și accesați fila Actualizare. Apoi, în secțiunea Actualizări automate, alegeți Păstrați întotdeauna acest joc la zi. Steam va aplica automat orice actualizare nouă pe măsură ce este disponibilă. Dar, dacă nu există o astfel de actualizare, consultați următoarea remediere pentru eroarea de lobby a eșuat de No Man’s Sky.

Verificați integritatea fișierelor de joc

De cele mai multe ori, dacă un fișier de joc este corupt sau lipsește, atunci ar putea duce și la o mulțime de probleme. Cel mai sus menționat ar putea fi și unul dintre ele. Din fericire, Steam oferă o platformă destul de utilă pentru a verifica integritatea fișierelor jocului. iată cum se poate face:

 • Mai întâi, deschideți Steam și mergeți la secțiunea Bibliotecă.
 • Atingeți dreapta pe jocul No Man’s Sky și alegeți Proprietăți.
 • Acum du-te la Fisiere locale secțiune și, de asemenea, apăsați pe Verificați integritatea fișierelor de joc.
 • Acum, așteptați ca procesul să se termine. Când faceți asta, lansați No Man’s Sky și vedeți dacă apare eroarea Faled to Join Lobby sau nu.

Actualizați driverele grafice

Ei bine, este de la sine înțeles că o placă grafică veche și învechită poate duce la multe probleme. Prin urmare, băieți, ar trebui să vă gândiți să îl actualizați imediat la cea mai recentă versiune. Doar urmați pașii de mai jos pentru asta.

 • Atingeți dreapta pe pictograma Windows și alegeți Manager dispozitive.
 • Apoi atingeți Adaptoare dispozitiv pentru a extinde meniul.
 • Apoi, atingeți dreapta pe placa grafică și selectați Actualizare drivere.
 • Atingeți Căutați automat și pentru drivere grafice actualizate.
 • Windows va căuta apoi cea mai recentă versiune a driverelor și va aplica automat și actualizarea.
 • Când faceți asta, deschideți jocul și problema ar fi trebuit să fie rezolvată acum.

Concluzie

Bine, asta a fost tot oameni buni! Sper că vă place asta no mans sky failed to join lobby articol și, de asemenea, îl consideră de ajutor. Dă-ne feedback-ul tău despre el. De asemenea, dacă aveți întrebări suplimentare și probleme legate de acest articol. Atunci anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos. Vă vom reveni în curând.

O zi bună!

Vezi și: Cum să adăugați aplicații la Vizio Smart TV – Tutorial