Pentru că anunțându-se lumii în 2011, Snapchat s-a descurcat destul de bine în ceea ce privește fiabilitatea. Aplicația se blochează foarte rar, iar echipa de asistență este în mare parte peste o problemă la câteva minute după ce se dezvăluie. Fiind în primul rând o aplicație pentru cameră, Snapchat, cel puțin, are modulul său de cameră pentru a funcționa impecabil. Din păcate, în ultimele două zile, majoritatea utilizatorilor s-au confruntat cu o eroare rară și ciudată a camerei. Aceasta le oferă un ecran gol ori de câte ori încearcă să acceseze camera. În acest articol, vom vorbi despre Cum să remediați camera Snapchat care nu funcționează – Tutorial. Sa incepem!

Utilizatorii de smartphone-uri care se confruntă cu o problemă împreună cu camera Snapchat nu sunt singuri. Aceasta consideră că aplicația pare să aibă probleme larg răspândite astăzi. Pe lângă faptul că Snapchat este un serviciu care se concentrează în primul rând pe imagini, incapacitatea de a trimite sau primi fotografii prin intermediul aplicației este o problemă majoră pentru utilizatori. În acest moment, rămâne de văzut de fiecare dată când problema va fi rezolvată.

Deși există multe aplicații și servicii care se concentrează și pe fotografii și imagini. Snapchat a reușit să se distanțeze de aceleași opțiuni concentrându-se pe natura care dispare rapid a serviciului. În plus, Snap a adăugat în mod continuu noi modalități pentru utilizatori pentru a se implica și a comunica între ei. Aceasta include obiectivele Snapchat și jocurile Snap. Dar, în ciuda acestor funcții suplimentare, partajarea fotografiilor rămâne și o parte importantă a experienței Snapchat.

Camera Snapchat nu mai funcționează, devine neagră

În esență, toate plângerile indică faptul că și camera Snapchat a încetat brusc să funcționeze. Potrivit rapoartelor, utilizatorii pot accesa în continuare secțiunea camerei din interfața aplicației. Cu toate acestea, nu există nici un flux real de la cameră. Mai degrabă, utilizatorii sunt pur și simplu prezentați împreună cu un ecran negru. Unii utilizatori au observat, de asemenea, cum au crezut inițial că acest lucru este legat de camera dispozitivului real și nu de aplicație. Cu toate acestea, verificările prin alte aplicații, inclusiv aplicația pentru cameră, au exclus acest lucru. În plus, contul de asistență al Snapchat de pe Twitter a confirmat recent problema, declarând, de asemenea, că este investigată în prezent.

Cu toate acestea, Snapchat pare să fie conștient de problema camerei, că încă nu a fost menționat când problema va fi remediată. La fel, deoarece nu există nicio informație fermă despre ceea ce cauzează de fapt problema. De asemenea, rămâne neclar dacă utilizatorii se pot aștepta ca aplicația să înceapă brusc să funcționeze din nou. Sau dacă o actualizare va trebui să fie implementată și instalată pentru a remedia problema. Problema camerei negre urmează, practic, o altă problemă recentă care a afectat aplicația. Acolo, o eroare a hărții Snapchat a dezvăluit temporar locațiile utilizatorilor și străinilor.

Cum să remediați camera Snapchat care nu funcționează – Tutorial

Iată o mulțime de modalități de a remedia problema camerei negre din aplicația Snapchat. Se spune că metoda #3 de mai jos, reinstalare, funcționează pentru cineva de pe Reddit. Cu toate acestea, înainte de a face asta, este foarte bine să încercați primele două metode, deoarece acestea nu șterg nimic de pe telefon.

Verificați permisiunea camerei

Dacă sunteți porniți iOS 14 beta, permisiunea camerei Snapchat ar putea avea revocare din cauza caracteristicilor meticuloase de confidențialitate ale sistemului de operare. Pentru a vedea dacă iOS-ul tău este vinovat, mergi la Setări, derulează în jos până când vezi aplicațiile instalate. Doar faceți clic pe „Snapchat”, apoi vedeți dacă comutatorul este adiacent ‘Aparat foto’ se aprinde.

Android și utilizatorii ar putea verifica această permisiune, deși este puțin probabil să fie și problema. Pentru a verifica permisiunile Snapchat, mergeți la Setări, atingeți „Aplicații” și apăsați „butonul cu trei puncte din colțul din dreapta sus. Acum, trebuie să deschideți „Manager de permisiuni”.

  • Faceți clic pe „Cameră”.
  • Acum derulați în jos la „Snapchat”.
  • Și acum, în sfârșit, vezi dacă este setat la „Permite”.

Ștergeți memoria cache și datele

Ori de câte ori vă confruntați cu o problemă discretă, atunci ștergerea datelor și a memoriei cache ale aplicației ar trebui să fie capul de mișcare. Și aici, băieți, puteți încerca să vedeți dacă rezolvă problema.

Pentru a șterge datele aplicației și memoria cache din Snapchat, mai întâi, mergeți la Setări și apoi apăsați pe „Aplicații”. Atunci caută Snapchat și apoi faceți clic pe el. Atingeți „Stocare”.

Acum, pe următorul ecran, apăsați pe „Date clare‘ și ‘Șterge memoria cache’ respectiv de asemenea.

Dezinstalează și reinstalează

Dacă cele două trucuri nu funcționează pentru dvs., atunci ar trebui să încercați să dezinstalați Snapchat chiar acum și să descărcați cea mai recentă versiune de pe Google Play sau Magazin de aplicații.

Pentru cât valorează, s-a raportat că această metodă funcționează prin intermediul a Utilizator Reddit.

Resetare din fabrică

Dacă nimic altceva nu funcționează, atunci vă puteți reseta greu dispozitivul (Android | iOS). Cu toate acestea, știți că acest lucru va șterge toate datele dvs. de pe telefon, așa că asigurați-vă că faceți și copiile de rezervă adecvate.

După cum sa menționat, Snapchat încă nu a dezvăluit problema pe care o au. Deci, deocamdată, băieți, vă puteți ruga doar ca Snapchat să rezolve această problemă în următoarea actualizare sau nu.

Concluzie

Bine, asta a fost tot oameni buni! Sper că vă place acest articol și vă va fi de ajutor. Dă-ne feedback-ul tău despre el. De asemenea, dacă aveți întrebări suplimentare și probleme legate de acest articol. Atunci anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos. Vă vom reveni în curând.

O zi bună!

Vezi și: Philz Touch CWM Recovery S4 și multe altele