Primind Sim not provisioned eroarea când adăugați o nouă cartelă SIM sau când schimbați cartela SIM vă va pune în probleme. Deoarece această eroare nu este eroarea dvs. obișnuită de mobil, care ar putea dispărea imediat. În acest articol, vom vorbi despre Cum să remediați eroarea SIM neprovizionată – Tutorial. Sa incepem!

Sim-ul nu a fost furnizat sau Sim-ul nu a fost furnizat pentru voce este o eroare comună în majoritate android dispozitive precum Samsung, Oneplus, MI, Huawei. Și unele dintre metodele de depanare prezentate mai jos s-ar putea să nu funcționeze pentru fiecare dispozitiv, totuși, puteți încerca oricând și cu o metodă alternativă.

Înainte de a continua, să aflăm mai multe despre ce înseamnă acest lucru de fapt și de ce apare această eroare.

Ce face SIM Not Provisioned Rău?

Eroarea este în mare parte comună în dispozitivele Google și în unele alte dispozitive. T6el Sim not provisioned for the voice eroare înseamnă pur și simplu că nu veți putea efectua apeluri, cu toate acestea, vă puteți conecta la internet și face toate celelalte activități. De asemenea, ar putea exista o problemă cu UI Fail to load.

Pot exista mai multe motive pentru această eroare și, de asemenea, enumerăm câteva dintre ele:

Motive pentru Sim Not Provisioned Mesaj

 • Ori de câte ori introduceți o nouă cartelă SIM.
 • Când schimbați Sim.
 • În timp ce transferați contactele pe o nouă cartelă SIM.
 • Problemă de rețea, zonă fără acoperire, de asemenea vreme înnorată.
 • În majoritatea cazurilor The Sim card company’s server(s) are not available.

Ar putea exista mult mai multe motive pentru această eroare, dar cele enumerate mai sus sunt probleme comune și acest lucru poate fi rezolvat cu ușurință împreună cu unele tehnici.

Ce este de fapt SIM Not Provisioned for Voice Eroare?

O eroare care crește în mulți este SIM not provisioned for voice. Apare de obicei pe dispozitivele care sunt conectate la rețeaua Google Fi (o combinație de rețele mobile și Wi-Fi).

În cele mai multe cazuri, această eroare înseamnă că nu puteți efectua și apeluri vocale. Pașii de mai jos ar trebui, de asemenea, să ajute la rezolvarea acestui lucru.

Ce face SIM 2 Not Provisioned Eroare înseamnă?

Dacă SIM not provisioned eroare specifică un număr, atunci este aproape sigur pentru că utilizați un telefon dual-SIM. Fiecare slot este numerotat astfel încât să puteți vedea SIM 1 not provisioned și SIM 2 not provisioned erori. Nu este prea mult de care să vă faceți griji. Înseamnă pur și simplu că, atunci când urmați pasul doi de mai jos, apoi efectuați procesul de două ori, pentru fiecare cartelă SIM.

Modalități de a repara SIM Not Provisioned Erori

Reporniți telefonul

Poate părea puțin probabil, dar pur și simplu oprirea telefonului poate depăși și eroarea SIM neprovizionată.

Faceți pașii obișnuiți pentru a reporni telefonul și apoi așteptați-l. Câteva momente mai târziu, vei vedea că mesajul de eroare nu mai apare și că cartela SIM este activată.

Introduceți corect cartela SIM

De asemenea, este posibil ca această problemă să fie cauzată de o cartelă SIM introdusă incorect. Dacă acesta este vinovatul, atunci ar trebui să opriți telefonul și, de asemenea, să scoateți cartela SIM. Cu cartela SIM scoasă din dispozitiv, inspectați-o cu atenție și pentru eventuale daune. Dacă este necesar, trebuie să îndepărtați punctele de contact cu o cârpă moale. Reintroduceți cartela SIM înapoi, apoi porniți telefonul.

Verificați dacă eroarea MM#2 care nu este furnizată de SIM apare sau nu.

Pentru a verifica dacă SIM-ul este introdus corect, apoi opriți telefonul și apoi găsiți cartela SIM:

 • Dacă aveți un telefon mai vechi sau mai ieftin, atunci găsiți cartela SIM deschizând panoul din spate. Poate fi necesar să scoateți bateria pentru a accesa slotul pentru cartela SIM.
 • Cu telefoanele emblematice sau cele fără baterii detașabile, slotul pentru cartela SIM este în mare parte pe partea laterală a telefonului. Acesta este de obicei un cărucior pe care se află cartela SIM – pentru a-l deschide veți avea nevoie de un mic instrument de ejectare SIM. Căutați un mic orificiu în partea laterală a telefonului și apoi împingeți instrumentul pentru a scoate SIM-ul.

Notă:

Asigurați-vă că ați scos cartela SIM și nu cardul de stocare microSD.

sim nu este furnizat

Scoaterea cartelei SIM poate fi, de asemenea, dificilă. Este posibil să fie nevoie să folosiți o pensetă sau să o scoateți de dedesubt dacă este implicată o baterie detașabilă. Cu cartela SIM scoasă, dă-i o lovitură și, poate, praf rapid cu o cârpă fără scame.

Apoi înlocuiți cartela SIM curățată, având grijă să o poziționați conform instrucțiunilor. Există în mare parte un autocolant lângă slotul cartelei SIM sau o gravură care ilustrează orientarea corectă a SIM-ului.

Înlocuiți cartela SIM în telefon și apoi porniți din nou. The SIM not provisioned eroarea nu ar mai trebui să apară. Dacă da, atunci încercați SIM-ul pe alt telefon.

Activați-vă cartela SIM

În majoritatea cazurilor, o cartelă SIM va fi activată automat în 24 de ore de la introducerea într-un telefon nou. Dacă acest lucru nu se întâmplă, atunci trei opțiuni sunt disponibile în cea mai mare parte pentru a activa activarea:

 • Apelați la un număr automat
 • Trimite un SMS
 • Conectați-vă la pagina de activare de pe site-ul web al transportatorului

Toate aceste opțiuni sunt rapide și directe, dar se bazează pe dacă operatorul le acceptă. În majoritatea cazurilor, SIM-ul dvs. ar trebui să fie activat, iar SIM not provisioned eroare rezolvata.

Contactați operatorul sau furnizorul de rețea

Dacă SIM-ul nu se activează, atunci este timpul să efectuați un apel (de pe alt dispozitiv!) către operatorul sau rețeaua dvs. Explicați-le mesajul de eroare și, de asemenea, pașii pe care i-ați făcut până acum.

După cum sa menționat mai sus, poate exista o problemă cu serverul de activare, care ar evita activarea cartelei SIM. Acest lucru ar cauza apoi SIM Not Provisioned mesaj de eroare.

De obicei, operatorul dvs. vă va ține la curent atunci când investighează problema. Dacă este o problemă cu serverul de activare, atunci poate exista o întârziere în activarea SIM-ului. În plus, veți avea un motiv pentru eroare și, de asemenea, o posibilă dată pentru rezolvare.

Obțineți o cartelă SIM nouă

Ai putea apela la rețeaua pentru asta, totuși, probabil vei descoperi că este mai rapid să mergi la un magazin local de telefonie. Și mai bine, o sucursală a rețelei tale sau un punct de vânzare în franciză.

Vor putea rula diagnostice pe cartela SIM și, sperăm, să rezolve problema SIM not provisioned MM2 eroare. Nu vă faceți griji dacă repetă unii dintre pașii pe care i-ați încercat deja, așa cum aceasta face parte din procesul de diagnosticare.

Dacă înseamnă că aveți nevoie de o nouă cartelă SIM, atunci aceasta nu ar trebui să fie o problemă. Magazinul va avea instrumentele necesare pentru a gestiona schimbul și pentru a se asocia împreună cu noul SIM cu contul dvs.

sim nu este furnizat

The SIM Not Provisioned MM 2 Eroare, remediată!

Rețineți că această eroare va afecta numai dispozitivele mobile care utilizează efectiv carduri SIM. Atâta timp cât SIM-ul este compatibil și se potrivește în slot, atunci aceste remedieri vor funcționa cu siguranță.

Până în acest moment, ar trebui să înțelegeți de ce telefonul dvs. afișează SIM not provisioned MM2 mesaj de eroare de fapt. Amintiți-vă că aveți cinci opțiuni pentru a remedia această eroare:

 • Reporniți telefonul
 • Verificați ca SIM-ul să fie introdus corect
 • Activați corect SIM-ul
 • Contactați operatorul pentru ajutor
 • Obțineți o nouă cartelă SIM

Dacă niciunul dintre aceste lucruri nu funcționează, va trebui să contactați operatorul sau furnizorul de rețea pentru a solicita un card de înlocuire.

Concluzie

Bine, asta a fost tot oameni buni! Sper că vă place acest articol sim care nu este furnizat și, de asemenea, vă va fi de ajutor. Dă-ne feedback-ul tău despre el. De asemenea, dacă aveți întrebări suplimentare și probleme legate de acest articol. Atunci anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos. Vă vom reveni în curând.

O zi bună!

Vezi și: Cum să scoți cartela SIM de pe iPhone 8