Ei bine, pot exista diferite moduri prin care vă copiați Windows 10. Acestea includ practic achiziționarea de la magazinul cu amănuntul, preinstalarea Windows 10 de la OEM, cumpărând o licență de pe site-uri online precum Amazon, etc. Ori de câte ori, băieți, Windows 10 din aceste surse neoficiale. Atunci s-ar putea să întâmpinați probleme împreună cu Windows activare, bazându-se pe modul în care aparatul se activează anterior. vom vorbi despre o astfel de problemă, cu care se confruntă mai ales utilizatorii. Deci, în acest articol, vom vorbi despre Cum să remediați eroarea Windows 0x8007007b – Tutorial. Sa incepem!

Când încercați să activați, este posibil să primiți următorul mesaj și astfel procesul de activare se încheie:

Nu putem activa Windows pe acest dispozitiv, deoarece nu ne putem conecta la serverul de activare al organizației dvs. Asigurați-vă că sunteți conectat la rețeaua organizației dvs. și încercați din nou. Dacă aveți în continuare probleme cu activarea, contactați persoana de asistență a organizației dvs. (0x8007007b)

Dacă și voi vă confruntați cu această eroare exactă, atunci nu trebuie să vă faceți griji, nu sunteți singuri!

Eroare Windows 0x8007007b

Motivul pentru care apare această eroare Windows 10 0x8007007b?

Eroarea poate apărea din următoarele motive:

Această eroare presupune să se confrunte prin Windows 10 Pro și Afacere utilizatorii ediției de fapt. Deoarece aceste două ediții sunt în general vândute unor organizații mari, acest lucru are ca rezultat acordarea de licențe în volum. Ei bine, clienții de licență în volum pot folosi diferite metode de activare. În general, aceste tipuri de clienți implementează a Server de gestionare a cheilor (KMS) pentru activarea în masă. KMS oferă o gestionare centralizată a cererilor de activare pentru fiecare client. Dupa cum KMS Configurarea clienților nu este permanentă, iar aceștia au o expirare în de fapt 180 de zile (6 luni) de la data activării. Apoi, după 180 de zile, dacă KMS clientul nu mai este conectat la serverul organizației și apare eroarea menționată mai sus. Deci, dacă vă confruntați cu această problemă împreună cu Windows 10, acesta ar putea fi activat anterior KMS înființat.

Dacă doriți să găsiți modul în care se implementează licența dvs., atunci rulați slmgr.vbs /dlv comanda in Promp de comandă administrativt. Ieșirea ar trebui să fie la fel ca în fereastra de mai jos. Dacă Canalul cheie de produs practic spune GVLK, atunci sistemul dvs. poate fi activat și prin licențiere în volum. Aceasta este de fapt cauza principală a acestei probleme.

Eroare 0xC004F074 poate apărea și dacă instalați din greșeală o incorectă Windows editie de fapt. Copia Windows 10 de la care descărcați și faceți upgrade ar trebui să corespundă adesea cu ediția Windows ai instalat mai devreme. Dacă acest lucru nu se întâmplă, atunci se așteaptă să apară aceste probleme. Dacă ați făcut asta, Descarca ediția corectă de Windows 10 și apoi trebuie faceți o instalare curată, în primul rând.

Cum să remediați eroarea Windows 0x8007007b – Tutorial

  • Ori de câte ori vă aflați pe ecranul desktopului, trebuie doar să atingeți tasta Windows + S și apoi să tastați Command Prompt. Acum atingeți corect Command Prompt în rezultate și alegeți Run as administrator. When you prompt it via a message requesting permission in order to open, just tap on the Yes

  • Apoi în command prompt, you guys will have to write the following command:

slmgr.vbsipk YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Deci, unde literele Y reprezintă codul cheii de produs pentru activarea Windows. Dacă folosiți un laptop și nu vă cunoașteți cu adevărat cheia de produs, deoarece aveți ferestrele pre-activate în el. Apoi va trebui să rulați următoarea comandă separat command prompt fereastră. Și apoi deschideți command prompt împreună cu accesul de administrator.