Doriți să remediați eroarea Xbox One 0x87DD0019? Vine un moment când veți primi un mesaj de eroare care va spune: There was a problem. We couldn’t sign you in. Try again in a few minutes, or check your account by signing in to account.live.com. Sign in: 0x87DD0019. Pe lângă ceea ce ați putea gândi și încerca, problema nu este neapărat conexiunea dvs. Wi-Fi, consola Xbox One sau, de asemenea, contul dvs. nu este într-o stare bună. Probabil că nu vă puteți conecta și juca online, deoarece există o problemă cu rețeaua Xbox Live.

Deși rețeaua Live a Xbox este foarte eficientă. Cu toate acestea, vă veți confrunta cu eroarea 0x87DD0019, de obicei în timpul Zilei Recunoștinței, Anul Nou, Crăciunul și alte sărbători. Cu toate acestea, după ce vedeți această eroare, este posibil să doriți să nu fiți singurul. Când apare (0x87DD0019), înseamnă că există și o mulțime de alte persoane care nu se pot conecta sau nu se pot juca din cauza întreruperii serviciului din cauza unei probleme cu serverele Microsoft.

Este doar din cauza erorilor umane, a problemelor software/hardware sau din cauza unor forțe externe. De exemplu, în 2014, serviciul Xbox Live a fost supus unui uriaș atac Distributed Denial of Service (DDoS) început de un grup de hackeri cunoscuți ca Echipa de șopârle. Cu toate acestea, a supraîncărcat serverele cu trafic fals din diverse surse de pe tot globul, paralizând rețeaua Xbox Live.

De asemenea, ar putea exista o mulțime de motive care implică mesajul de eroare 0x87DD0019, este mult garantat că problema este de partea Microsoft, nu de al tău. Cu toate acestea, resetarea consolei dvs. Xbox One la routerul de acasă sau la valorile implicite din fabrică sau, de asemenea, eliminarea contului dvs. de pe consolă, s-ar putea să nu facă niciun folos.

Cum să remediați eroarea de conectare 0x87dd0019 pe Xbox

Hai să verificăm câteva soluții pentru a remedia eroarea de conectare 0x87DD0019 pe Xbox:

Metoda 1: Consola Power Cycle

Să începem cu soluția simplă care rezolvă toate tipurile de probleme Xbox.

Aceasta este o resetare complexă sau un ciclu de alimentare. De asemenea, de obicei remediază toate tipurile de erori minore din sistemul Xbox. Include erorile de conectare care sunt destul de frecvente.

Pauza este de mai multe ori, dar nu este un lucru temporar și se rezolvă de la sine. Cu toate acestea, dacă există mai multe, atunci ciclul de pornire este o mișcare de remediere.

Pasul 1:

Apăsați și țineți apăsat Buton de pornire timp de 10 secunde.

Pasul 2:

Așteptați puțin până când consola se oprește.

Pasul 3:

După câteva minute, reporniți consola și căutați modificările.

Metoda 2: Verificați serviciile Xbox Live stare

După cum am discutat deja, motivul erorilor de conectare este rareori de partea utilizatorului. Serviciile Xbox Live și serverele dedicate probabil s-au oprit temporar din cauza unei erori sau întreținere.

Ei bine, înainte de a trece mai departe cu soluția de mai jos, vă recomandăm să verificați starea serviciilor Xbox Live.

Mergeți pe site-ul său oficial și verificați starea, Aici.

Metoda 3: Verificați-vă conexiunea WiFi

O conexiune proastă sau cea mai proastă ar putea fi problema din partea dvs. care cauzează erori de conectare. Prin urmare, vă recomandăm să faceți câțiva pași de bază de depanare pentru a vă remedia conexiunea.

Unele soluții pot rezolva eroarea, în timp ce altele vă oferă o perspectivă mai bună asupra cauzei.

Hai să verificăm cum să rezolvi problemele de conectivitate pe o Xbox:

  • Utilizați întotdeauna o conexiune prin cablu și nu wireless.
  • Rulați diagnosticarea
Pasul 1:

Loveste butonul Xbox pentru a deschide ghidul.

Pasul 2:

Apoi atingeți Setări.

Pasul 3:

Click pe Toate setările.

Pasul 4:

Apoi selectați Reţea.

Pasul 5:

Alege Setari de retea.

Pasul 6:

Apoi alegeți Testați conexiunea la rețea.

  • Cum să setați adresa IP statică
Pasul 1:

Mergeți la Setări și apoi Toate setările.

Pasul 2:

Selectează Reţea.

Pasul 3:

Apoi deschide Setari de retea > Setari avansate.

Pasul 4:

Acum scrie-ți IP și DNS valori (Mască de subrețea, IP și Gateway).

Pasul 5:

În partea de jos a setărilor avansate, pur și simplu deschideți setări IP.

Pasul 6:

Alege Manual.

Pasul 7:

Odată ajuns aici, deschideți DNS și scrieți DNS intrare.

Pasul 8:

Introduceți valorile pe care le scrieți și confirmați modificarea în Setari avansate.

Pasul 9:

Apoi reporniți Xbox.

Metoda 4: Ștergeți și restabiliți contul

În cele din urmă, vă putem recomanda doar ștergerea și reactivarea contului. După aceea, puțini utilizatori au reușit să remedieze eroarea de conectare folosind codul 0x87dd0019.

După cum am spus deja, aceasta este o remediere temporară, dar dacă vă grăbiți, atunci s-ar putea să vă ajute.

De asemenea, vă recomandăm să vă deconectați de la toate dispozitivele folosind un cont similar Xbox Live și să vă conectați din nou.

Declarație pentru contul Twitter de asistență Xbox:

Eroare Xbox One 0x87DD0019

Actualizare, 21 martie 2017: Nu este abonamentul dvs. sau Xbox One, este de fapt o problemă de autentificare care afectează Skype, Outlook, Xbox Live, OneDrive și alte servicii Microsoft. Compania este conștientă de problemă și încearcă să o rezolve.

Actualizare 10 octombrie 2017: În prezent, utilizatorii Xbox se confruntă cu probleme de conectare pe console și pe web. Cu toate acestea, Microsoft cunoaște problemele și investighează.

Potrivit companiei, au un timp estimat de rezoluție, dar puteți continua să vizitați Site-ul de asistență Xbox.

Actualizare 9 decembrie 2017: În prezent, utilizatorii Xbox se confruntă cu probleme de conectare pe console, Microsoft este conștient de probleme, dar nu oferă un interval de timp pentru a remedia problema.

Actualizare 1 martie 2018: Microsoft lucrează pentru a o rezolva cât mai curând posibil.

Actualizare 20 mai 2018: În prezent, Xbox Live este oprit. Deoarece afectează conectarea pe Xbox One.

Actualizare 10 iulie 2018: Microsoft confirmă că problema cu Xbox Live a fost acum rezolvată.

Concluzie:

Dacă aveți soluții suplimentare pentru a remedia problema, anunțați-ne mai jos. De asemenea, pentru întrebări și întrebări suplimentare, anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Citește și: