Ei bine, cu toții folosim diferite instrumente terțe în Windows pentru îndeplinirea multor scopuri. Singurul dezavantaj al acestor instrumente este că de cele mai multe ori încurcă împreună cu fișierele de sistem originale și își schimbă comportamentul. Nu spunem că fiecare program merge așa, totuși, unele programe nu le putem ignora pentru această analogie. Deci, rezultatul utilizării acestor tipuri de instrumente în unele cazuri poate duce la eșecul procesului de conectare. În acest articol, vom vorbi despre Eroare de inițializare a procesului de conectare eroare. Acest lucru rezultă după ce ați folosit software terță parte pe o mașină care rulează de fapt Windows 10.

Deci, mesajul de eroare complet primit de utilizator este de fapt:

Eroare de inițializare a procesului de conectare

Inițializarea procesului de conectare interactiv a eșuat.

Vă rugăm să verificați jurnalul de evenimente pentru detalii.

Deoarece băieți nu puteți trece dincolo de acest mesaj de eroare, de fapt nu este fezabil să consultați jurnalul de evenimente pe o mașină autonomă. Dar, dacă mașina face parte din domeniu, este posibil să puteți verifica jurnalele de evenimente și să depanați în funcție de aceasta. Pe o mașină inactivă, următoarele sunt modalități de a remedia acest sughiț:

Cum să remediați eșecul de inițializare a procesului de conectare

Efectuați reparația la pornire

 • Mai întâi, conectați-vă discul de recuperare a sistemului sau USB bootabil Windows 10, apoi porniți sistemul și atingeți orice tastă pentru a continua.
 • Așteptați de fiecare dată când computerul pornește de pe discul conectat.
 • Apoi trebuie să atingeți Următorul în Configurare Windows ecranul prezentat mai jos.
 • Ei bine, mergi mai departe, apasă pe Reparați computerul link pe următorul ecran al aceleiași ferestre.
 • Acum atingeți Depanați pe ecranul de mai jos.

inițializarea procesului de conectare eșuat

 • Apoi apăsați pe Opțiuni avansate intrare și pe următorul ecran:

inițializarea procesului de conectare eșuat

 • Mergând mai departe, acum ajungem înăuntru Opțiuni avansate de recuperare pentru Windows 10. Aici, doar apăsați pe Reparare la pornire opțiune.
 • Din nou, sistemul dvs. se va reporni și veți vedea că mașina se pregătește pentru a efectua reparația.
 • Acum, trebuie să alegeți un cont de utilizator pentru a efectua reparația. Așadar, trebuie doar să atingeți numele contului dvs. de utilizator pe următorul ecran:
 • Pentru contul de utilizator pe care trebuie să-l alegeți în pasul anterior, trebuie doar să furnizați parola și apoi să atingeți Continua Aici:

Cand Automat sau Reparare la pornire s-a finalizat acum, sistemul dumneavoastră se va reporni automat în modul normal. În acest fel, toate problemele cu care te-ai confruntat la pornirea sistemului ar trebui să se rezolve acum prin Reparare la pornire Operațiune.

Restaurați fișierul LogonUI lipsă

LogonUI fișierul sau aplicația se află practic Sistem32 folderul de sub dvs Windows director aka %WinDir% pliant. Dacă un instrument terță parte modifică de fapt această aplicație, o redenumește sau o șterge. Eroarea menționată mai sus poate apărea. Deci, scopul nostru aici este doar să restabilim acest fișier la identitatea sa originală.

Cum constat că LogonUI lipsește sau este redenumit? | inițializarea procesului de conectare eșuat

Dacă sunteți pe un sistem dual boot, atunci localizați LogonUI este destul de usor. Băieți, puteți porni la altul OS si via Explorator de fișiere și apoi răsfoiți la %WinDir% a problematicii OS. Cu toate acestea, pentru o mașină împreună cu un singur OS, trebuie doar să instalați unul nou OS pe o unitate paralelă, astfel încât rezultatul este și un sistem dual boot. Voi băieți puteți verifica apoi starea LogonUI fișier folosind aceeași abordare menționată pentru sistemul dual-boot. Dacă lipsește, atunci trebuie să îl copiați din nou OS., (Trebuie să fie aceeași ediție și arhitectură) pe care tocmai le instalați, la cea veche OS împreună cu problema.

Dacă băieți puteți găsi LogonUI fișier împreună cu un alt nume, atunci iată cum îi puteți restaura numele original:

 • În primul rând, doar deschide Prompt de comandă la boot în problematică OS, de la Opțiuni avansate de recuperare.
 • Tastați următoarele comenzi și faceți clic pe introduce dupa fiecare dintre ele:

diskpart
list volume
exit
cd <system drive>
cd Windows
cd System32
ren <old LogonUI file name> LogonUI.exe
exit

logonui

 • Continua pentru dumneavoastră OS pe următorul ecran sau reporniți-l de asemenea. După ce reporniți, vă veți putea autentifica în mod normal – așa cum vă așteptați, de asemenea.

Concluzie

Bine, asta a fost tot oameni buni! Sper că vă place asta sign in process initialization failure articol și, de asemenea, îl consideră de ajutor. Dă-ne feedback-ul tău despre el. De asemenea, dacă aveți întrebări suplimentare și probleme legate de acest articol. Atunci anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos. Vă vom reveni în curând.

O zi bună!

Vezi și: Cont de utilitar WDAG în Windows 10 – Ce este