Želite li riješiti problem s dodirom za učitavanje na Snapchatu? Ako da, onda ste na pravom mjestu. Snapchat je stvarno poznata društvena mreža u većem dijelu zemlje. Ova vam aplikacija pruža sve sjajne značajke slanja poruka i društvenog ponašanja. Većinu vremena ne pronađete nikakvu grešku u ovoj aplikaciji. Međutim, većinu vremena suočavate se s dodirom Snapchata za učitavanje problema na svom Android i iOS uređaju. Ljudi se toliko uznemiravaju kada je hitno nekome poslati poruku ili poslati neke podatke i zaglave Snapchat problem učitavanja. U ovom vodiču ćemo govoriti o tome kako riješiti problem s dodirom za učitavanje na Snapchatu. Započnimo!

Nekoliko stvari zapravo može biti razlog za ovaj kvar i danas ćemo o njima. Ovu pogrešku moći ćete ispraviti nakon što zapravo završite čitanje ovog članka. Aplikacija ima preko 170 milijuna korisnika iz cijelog svijeta s 200 milijuna slika koje se redovito dijele pomoću nje. Omogućuje korisnicima da dijele slike i videozapise sa svojim poznatim osobama. Glavni uzrok velikog rasta Snapchata leži u konceptu da multimedijski tekstovi ne mogu biti dostupni nakon određenog vremenskog ograničenja. Snapchat je vrlo popularan na iOS-u ili Androidu.

To može biti neugodan problem jer obično samo želite kliknuti snimak da biste ga pogledali, a ne čekati da se učita. U ovom vodiču ćemo pokriti moguća rješenja za problem učitavanja dodirom na Snapchatu.

Također pogledajte: Kako promijeniti Bitmoji izraz u Snapchatu

Uzroci:

Prema zadanim postavkama, Snapchat automatski preuzima slike kada ih primi, tako da sve što trebate učiniti je dodirnuti ih da biste ih vidjeli. Međutim, mnogi korisnici izvještavaju da se njihove slike ne preuzimaju automatski. To znači da ih moraju ručno preuzeti, a zatim pregledati.

Postoje neki problemi koji mogu uzrokovati ovaj problem. Glavni uzrok je mrežna povezanost. Međutim, ako se problem nastavi, onda je to vjerojatno nešto osim vaše mreže. Pogledajte moguća rješenja u nastavku kako biste saznali više.

Rješenja za problem “dodirni za učitavanje” na Snapchatu

Rješenja za problem

Evo nekih mogućih rješenja za problem ‘dodirni za učitavanje’ koji korisnici imaju na Snapchatu. Trebali biste isprobati sve ako jedan ne želi napraviti trik.

Isključite uštedu podataka na Snapchatu

Snapchat pruža vlastitu ugrađenu funkciju čuvanja podataka poznatu kao ‘Travel mode’. Ova funkcija ograničava korištenje podataka aplikacije kako bi vam pomogla uštedjeti na dragocjenim podacima. Također možete odlučiti koliko dugo želite uključiti način štednje podataka (3 dana, 1 tjedan ili dok se ne isključi). Ako želite koristiti opciju ‘Until Turned Off’, Snapchat će uključiti način putovanja, sve dok ga ne onemogućite.

Pokušajte onemogućiti Snapchatov način putovanja nakon pokretanja aplikacije i prelaska na Postavke. Zaronite dolje i kliknite na “Ušteda podataka”. Kliknite “Ušteda podataka” na sljedećoj stranici da biste onemogućili postavku. (Kvačica koja se nalazi pored postavke će nestati). Ako se još uvijek suočavate s problemom s dodirom za učitavanje na Snapchatu, zaronite dolje!

Onemogućite optimizaciju na Snapchatu

Mobilni uređaji imaju mogućnost optimizacije aplikacije na sustavu. Budući da će to u osnovi staviti aplikacije u stanje mirovanja kako bi se oslobodila memorija operativnog sustava za nesmetani rad. Ali stara izreka je da aplikacija za spavanje ne može pristupiti podacima (to zapravo i nije izreka.) Dakle, ako želite dopustiti Snapchatu da automatski preuzima vaše snimke u pozadini, pokušajte onemogućiti optimizaciju za aplikaciju.

  • Da biste onemogućili optimizaciju za Snapchat, prijeđite na Postavke > Aplikacije > Snapchat > ​​Baterija > Optimiziraj korištenje baterije.
  • Ovdje odaberite “Sve” s padajućeg izbornika, a zatim odredite aplikaciju Snapchat.
  • Zatim možete isključiti klizač kako biste spriječili Android da optimizira aplikaciju.

Ako se još uvijek suočavate s problemom s dodirom za učitavanje na Snapchatu, zaronite dolje!

Isključite način rada za uštedu baterije

Mnogi od nas svoje mobitele stalno koriste u “načinu uštede baterije” kako bismo produžili vijek trajanja baterije svojih mobilnih uređaja. Neki načini uštede baterije ograničavaju korištenje pozadinskih podataka. Međutim, to znači da aplikacije koje nisu ispravno otvorene ne mogu koristiti podatke. Također, način rada uštede baterije ograničava ukupan broj pozadinskih aplikacija koje se smiju pokretati.

Pokušajte isključiti način rada za uštedu baterije na svom uređaju kako biste Snapchatu omogućili automatsko preuzimanje vaših slika u pozadini. Potražite opciju u postavkama svog uređaja pod Održavanje uređaja > Baterija > Način rada. Ako se još uvijek suočavate s problemom s dodirom za učitavanje na Snapchatu, zaronite dolje!

Bilješka: Možete koristiti različite nazive za uštedu baterije kao što su ‘Optimizacija’, ‘Način rada’, itd., ovisno o mobilnom uređaju koji koristite.

Isključite uštedu podataka

Ako ste na svom mobilnom uređaju uključili funkciju uštede podataka. Tada to može uzrokovati da vaše pozadinske aplikacije imaju ograničen ili ograničen pristup podacima. Baš kao u gornjem slučaju, to bi moglo dovesti do toga da Snapchat ne može automatski preuzeti vaše snimke u pozadini.

Isključite funkciju uštede podataka na svom mobilnom uređaju tako što ćete prijeći na postavke uređaja > Veze > Upotreba podataka > Ušteda podataka.

Bilješka: Android 10 pruža vam mogućnost da pozadinskoj aplikaciji dopustite pristup podacima čak i u načinu rada za uštedu podataka. Da biste uključili ovu postavku, idite na Postavke uređaja > Aplikacije > Snapchat > ​​Mobilni podaci > Dopusti aplikaciju s uključenom uštedom podataka.

Zaključak:

Nadam se da su vam ovi popravci pomogli da riješite problem ‘dodirni za učitavanje’ na Snapchatu. Uvijek pokušajte ponovno pokrenuti aplikaciju nakon primjene popravka kako biste bili sigurni da su postavke primijenjene. Koje vam je rješenje najbolje funkcioniralo? Javite nam svoje mišljenje u odjeljku za komentare u nastavku!

Također pročitajte: