The iOS Redizajn 7 je zapravo kontroverzan, u najmanju ruku, zajedno s mnogima koji ga promiču zbog sheme boja u stilu Hello Kitty. Međutim, drugi ga hvale jer je otpustio skeuomorfizam u korist ravnog izgleda. Iako ću osobno svaki dan uzeti uglađeni i futuristički izgled iOS-ovog ljepljivog sučelja. Postoje i neki korisnici Androida koji samo žele da njihovi uređaji izgledaju kao da koriste Appleov OS. A svjedočanstvo tome je popularnost aplikacija putem Espier Studija. U ovom članku ćemo govoriti o Espier iOS7 Notification na Androidu – Espier App. Započnimo!

Programer opsjednut repliciranjem izgleda i osjećaja iOS značajki za Googleovu platformu pametnih telefona. Također smo prethodno pokrili Espier Launcher iOS7 i Espier Screen Locker iOS7. To zapravo dovodi početni zaslon i zaključani zaslon iOS-a 7 na Android. Danas ćemo pogledati Espier Notification iOS7, koji zapravo zamjenjuje standardnu ​​traku statusa Androida, a također i Notification shadow sa statusnom trakom iz iOS-a 7, zajedno sa svojim Centrom za obavijesti.

Espier iOS7 Obavijest na Androidu – Espier aplikacija

Baš kao Espier Screen Locker iOS7, Espier Notification iOS7 zapravo je dodatak za Espier Launcher iOS7 i treba mu instaliran pokretač kako bi funkcionirao. Kada imate instaliran pokretač (zajedno s bilo kojim drugim dodacima). Jednostavno instalirajte Espier Notification iOS7 s poveznica na kraju ovog posta. Idite na Espier Hub, odaberite Plugins za Launcher i uključite ga. Zatim dodirnite ‘Espier Notification iOS7 Settings’, samo slijedite putem ‘Notification service’ na sljedećem zaslonu. A zatim uključite uslugu pristupačnosti Espier Notification iOS7 na zaslonu postavki koji se u osnovi prikazuje sljedeći.

Iz postavki dodatka također možete konfigurirati mnoge njegove parametre. Na primjer, imati jasnu statusnu traku na početnom zaslonu. To pokazuje postotak baterije na statusnoj traci, mijenjajući prikazano ime operatera. Omogućavanje iOS centra za obavijesti putem obavijesti u iOS stilu. Opciju stranice i odaberite widgete za Centar za obavijesti te odabir aplikacija za koje bi se obavijesti trebale prikazivati ​​i u Centru za obavijesti.

Kada je dodatak omogućen i konfiguriran, odmah ćete primijetiti novu statusnu traku u stilu iOS 7 na vrhu, a povlačenjem prema dolje otkrit će se centar za obavijesti u stilu iOS 7, zajedno s karticama Danas, Sve i Propušteno. Danas će se widgeti koje ste odabrali u postavkama zapravo prikazati ispod datuma.

Dalje | espier ios7 obavijest

Upravo tako, na karticama Sve i Propušteno vidjet ćete svoje stalne i stalne obavijesti. Također, imajte na umu da se obavijesti za aplikacije koje su u svojim postavkama postavile na isključivanje iz Centra za obavijesti to neće prikazati ovdje.

Kao što možete vidjeti na gornjim snimkama zaslona, ​​besplatna verzija Espier Notification iOS7 podržava oglase. To se također može ukloniti kupnjom Pro verzije koja također otključava neke od naprednih značajki aplikacije.

espier ios7 obavijest

Espier Launcher 7:

Pa, pokrili smo Espier Launcher neko vrijeme Espier Launcher 7 je vani. Omogućuje vam izgled traženja i ravne ikone, na primjer iOS 7. Ovo je prvi korak kako bi vaš Android izgledao kao iOS 7. Preuzmite Espier Launcher 7 iz trgovine Google Play tako što ćete dodirnuti ovdje. Kada se instalira, samo dodirnite gumb početnog zaslona i vi ćete također predstaviti sve aplikacije početnog zaslona koje možete odabrati u dijaloškom okviru. Dodirnite Espier Launcher 7, a zatim ‘Samo jednom’. Ako želite pokušati ili ‘Uvijek’ ako ga također želite postaviti kao zadano.

Pa, rezultati su impresivni; također dobivate izgled i animacije iOS-a 7 na svom Android uređaju. Također dodaje osnovnu funkcionalnost iOS 7, kao što je stvaranje mapa i još mnogo toga. Promijenio sam zadanu pozadinu baš kao da je ozbiljno ružna.

Espier Screen Locker 7: | espier ios7 obavijest

Sada kada smo promijenili početni zaslon našeg Androida da izgleda kao iOS 7, idemo dalje kako bismo promijenili i naš zaključani zaslon. Espier Screen Locker 7 je apsolutno besplatna aplikacija koja također prati Appleov ravni stil. Ova aplikacija daje vašem Android uređaju iOS zaključani zaslon koji čini da vaš Android izgleda kao iOS 7. Sada kada ste je instalirali jednostavno dodirnite gumb početnog zaslona na svom Android uređaju. Vi ćete biti predstavljeni zajedno s dijalogom kao što se vidi na prvoj slici iznad.

Odaberite Espier Screen Locker 7 i dodirnite opciju ‘Uvijek’. Sada kad god zaključate, a zatim otključate zaslon, prikazat ćete prekrasan zaključani zaslon kao što je prikazano gore. Uronom u postavke možete postaviti i šifru za zaštitu vašeg uređaja. Također, vi također možete prilagoditi naziv uređaja, ime operatera i tekst za otključavanje i još mnogo toga u ovoj aplikaciji.

Zaključak

U redu, to je bilo sve ljudi! Nadam se da vam se ovo sviđa espier ios7 notification članak i također će vam biti od pomoći. Dajte nam svoje mišljenje o tome. Također ako imate dodatnih pitanja i problema vezanih uz ovaj članak. Zatim nas obavijestite u odjeljku za komentare u nastavku. Javit ćemo vam se uskoro.

Ugodan dan!

Također pogledajte: Što je moja arhitektura procesora – 64-bitna ili 32-bitna