Wil je instellen? Samsung Game Launcher? Als je graag games op Android speelt, pak dan je Samsung Galaxy S7 en start je favoriete game. Je bent helemaal klaar om het niveau te voltooien waar je de afgelopen week aan vast zat. Dan is je BFF van plan om een ​​sms te sturen die je spel onderbreekt en je verliest weer.

Voordat je je mobiel door de kamer gooit, is er hoop: Samsung’s Game Launcher is een geweldige methode om je game-ervaring te verbeteren. Dit is wat je erover wilt weten.

Wat doet Game Launcher?

Game Launcher verbetert mobiel gamen op de Samsung Galaxy S7 of S7 Edge. Er zijn sets met tools waarmee u handig kunt aanpassen hoe uw mobiel zal reageren wanneer aan bepaalde variabelen wordt voldaan, zoals een druk op de terugknop of een binnenkomende oproep.

Je kunt Game Launcher ook gebruiken om alle meldingen tijdens een game uit te schakelen, zodat je vriend je game niet opnieuw zal bederven. Ook blokkeert het de back en recents knoppen, zodat je het spel niet kunt verlaten als je per ongeluk op een knop drukt. Je kunt het ook gebruiken om direct een screenshot te maken of gameplay te volgen en er wat audio bovenop te leggen. Het klinkt voor mij alsof het tijd is om een ​​YouTube-kanaal te beginnen, je speelautomaat.

Maar het doet ook veel. U kunt het ook gebruiken om het batterijpercentage te besparen door de resolutie en framesnelheid te beperken. Dit zorgt er natuurlijk voor dat de game er geweldig uitziet of er geweldig uitziet, dus het is misschien niet iets dat iedereen wil gebruiken.

Samsung Game Launcher instellen

Game Launcher

Dit is eigenlijk het eenvoudigste of gemakkelijkste deel. Ga op je Samsung Galaxy S7 of S7 Edge naar de app-lade en ga naar beneden totdat je vindt Game Launcher. Klik daarop.

Zodra het is geopend, zouden al uw gedownloade games moeten worden weergegeven. Het is niet goed om te controleren wat een game precies is, dus er kunnen hier enkele off-apps zijn – met dezelfde regels. Het geeft waarschijnlijk niet elk spel weer dat je hebt geïnstalleerd. Helaas lijkt er nog geen methode te zijn om niet-vermelde games toe te voegen.

Onder de Launcher zijn er twee schakelbare keuzes: No alerts during the game en Game Tools. Je moet precies doen wat er staat: alle waarschuwingen uitschakelen wanneer een game op de voorgrond wordt uitgevoerd.

Dat laatste is echter niet zo eenvoudig. In wezen is dit een klein pictogram dat wordt weergegeven aan de zijkant van het scherm waarmee u de meeste Game Launcher-instellingen kunt aanpassen wanneer een game wordt uitgevoerd. Dit is waar je dingen kunt doen, zoals de achter- en recents-toetsen vergrendelen, direct een screenshot maken of een opname starten.

Op dit moment is het grootste nadeel van Game Launcher en Game Tools dat ze alleen beschikbaar zijn voor de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge. Dit zijn beide essentiële tools waarvoor ik persoonlijk Samsung-lancering in Google Play zou willen zien alle mobiele apparaten, maar helaas realiseer ik me dat dat niet gaat gebeuren.

Controleer uw statistieken!

Game Launcher

De Samsung Game Launcher biedt ook een interessant overzicht van alle games die op je apparaat worden gespeeld, toegankelijk nadat je op het hoofd-/profielpictogram in het hoofdmenu aan de rechterkant hebt geklikt. Er verschijnt een cirkeldiagram dat je gespeelde games per genre kan opsplitsen.

Conclusie:

Hier gaat het over Set Up Samsung Game Launcher. Na het volgen van de genoemde stappen kun je de Samsung Game Launcher eenvoudig instellen. Als je een andere methode of tips met betrekking tot het artikel wilt delen, laat het ons dan hieronder weten. Voor verdere vragen en vragen laat het ons weten in de commentaarsectie hieronder!

Lees ook: