Showbox is een razend populaire gratis Android-app waarmee gebruikers gratis films, tv, sport en ander entertainment kunnen streamen. toont op uw smartphone, tablet of computer. Er is zelfs een pc-versie, om nog maar te zwijgen van goed gedocumenteerde oplossingen. Hiermee kun je Showbox op Kindle Fire- of Mac-apparaten gebruiken. Je kunt het op veel platforms gebruiken, zoals Windows, iOS en Android. Showbox-gebruikers kunnen video’s streamen of downloaden naar hun apparaat voor offline weergave, gebruikmakend van zowel peer-to-peer (P2P) als niet-P2P-bronnen. U kunt Showbox niet op Roku installeren.

We hebben geen Showbox-app om op Roku-tv te installeren, maar toch kunnen we films kijken op Roku apparaat om de nieuwste films en tv-programma’s online af te spelen. dus je hebt een beetje hulp nodig in de vorm van een Android-apparaat. U cast Showbox-inhoud van uw Android-apparaat naar uw Roku TV. Je hebt ook een screencasting-app van Google Play nodig.

Bereid alles voor wat je nodig hebt:

De grootste factor om dit te laten werken, is dat je een Android-apparaat hebt. Elke redelijk recente Android-telefoon of -tablet is voldoende. Het is duidelijk dat je Roku nodig hebt en dat beide apparaten zich op hetzelfde wifi-netwerk moeten bevinden. Je hebt ook de Showbox-app nodig. Vervolgens heb je een screencasting-app nodig die naar Roku kan casten. U moet beide apps downloaden op uw Android-apparaat. Als je Showbox-inhoud op Roku wilt casten.

je kunt ook elke populaire screencasting-app gebruiken met Roku-ondersteuning van de officiële Google Play, die we nu hier zullen gebruiken Alle Scherm. Als je alles hierboven hebt gedownload, ben je klaar om te gaan.

Installeer Showbox op Roku:

U kunt apps van derden niet rechtstreeks op Roku installeren. De manier om met dit probleem om te gaan, is door apps zoals Showbox die je nodig hebt op Android of tablet te casten om het op Roku te laten werken. Gebruik ook deze volgende richtlijnen. Lees de instructies zorgvuldig door voordat u deze richtlijnen toepast.

 • Plaats het Roku TV-apparaat in uw Smart TV en verbind de Roku TV en het Android-apparaat met hetzelfde wifi-netwerk. Zorg ervoor dat je alle apps die je nodig hebt aan de Android-kant hebt geïnstalleerd en bijgewerkt.
 • Zorg ervoor dat je alle apps die je nodig hebt aan de Android-kant hebt geïnstalleerd en bijgewerkt.
 • Nadat de installatie van de All Screen-applicatie op uw Android-apparaat is voltooid, start u de applicatie en begint u te scannen naar beschikbare apparaten.
 • Open All Screen op je Android-apparaat en zoek naar je Roku in de lijst met beschikbare apparaten. Selecteer het en verbind de twee apparaten.
 • Klik op Kanaal toevoegen om de app All Screen toe te voegen.
 • Er wordt een digitale afstandsbediening weergegeven op het scherm van je Android; tik op OK om te bevestigen.

Opmerking;

sluit het niet, laat het op de achtergrond draaien en ga dan verder met de volgende stap.

 • Kies een film of tv-programma dat je leuk vindt. Sluit de advertentie en selecteer de videokwaliteit.
 • Tik vervolgens op de three dots pictogram naast het gedeelte Videokwaliteit. Kies Andere spelers en sluit het venster.
 • Tik nu op horloge nu en zorg ervoor dat Openen met alle schermen staat.
 • Selecteer uw Roku-apparaat en wacht tot het scherm de Showbox laadt. Roku zou het signaal van je Android-apparaat moeten ontvangen. het duurt even, wacht tot het laadproces is voltooid.
 • Wanneer de video wordt geladen, zou deze op je Roku moeten beginnen te spelen, gespiegeld vanaf je telefoon of tablet.
 • Nu is de filmrecensie beschikbaar op je tv, leun achterover en geniet!

Advies:

Aangezien Showbox gratis auteursrechtelijk beschermde inhoud streamt, moet u bij gebruik op Ruko overwegen een VPN (een virtueel particulier netwerk) te gebruiken om uw IP op Showbox te verbergen. Dit platform werkt vergelijkbaar met torrents en is illegaal in de VS. Blijf veilig en voorzichtig wanneer u dit soort dingen online doet, want boetes hiervoor kunnen behoorlijk hoog zijn. Het is ook een extra reden waarom u een kwaliteit moet gebruiken VPN dienst om uzelf goed te beschermen.

Geniet van gratis streaming-inhoud:

Nou, zoals iedereen weet, zijn de meeste online streamingdiensten behoorlijk duur. Maar gelukkig zijn sommigen van hen, zoals Showbox, helemaal gratis. Als je Roku hebt, kun je de inhoud van de app bekijken op je TV Showbox. Dit is erg handig, want je kunt thuis eindeloos veel entertainment hebben.

Maar vergeet niet om een ​​VPN te gebruiken om jezelf te beschermen tegen elk soort probleem, en dan komt het wel goed.

Dat gaat allemaal over het downloaden en installeren van Showbox op Roku TV. We hebben verschillende methoden geanalyseerd en ontdekten dat dit heel eenvoudig en vrij gemakkelijk te gebruiken is. Als u problemen met dit bericht vindt, kunt u hieronder reageren. We komen zo snel mogelijk terug. Veel leesplezier!!!

Zie ook;Bekijk het aantal nummers op de iPhone