Nou, we zijn er allemaal geweest; eigenlijk geen zin om het te ontkennen. Hoe vaak zijn jullie al gegaan om je wachtwoord in te voeren, maar ben je vergeten wat het was, dus moesten jullie het opnieuw instellen? Met slechts een aantal wachtwoordbesparende opties en ook auto-login-services, hoeven jullie de wachtwoorden niet meer te onthouden. Dus, als je je Snapchat-wachtwoord bent vergeten en momenteel bent uitgelogd van je account, dan is hier alle informatie die je nodig hebt. In dit artikel gaan we het hebben over het opnieuw instellen van het Snapchat-wachtwoord zonder e-mail en telefoonnummer. Laten we beginnen!

Wanneer we het hebben over het herstellen van een social media-account. En toen kwam de eerste foto die in ons opkwam, eigenlijk om ook het wachtwoord van dat account te herstellen. Er zijn ook veel andere manieren om een ​​Social Media-account te herstellen, zoals het verifiëren van telefoonnummers en e-mail. De belangrijkste vereiste vaardigheid is echter uw wachtwoord of toegang tot een van de manieren om het account ook te herstellen. Het kan ook zijn dat je het wachtwoord bent kwijtgeraakt en geen toegang meer hebt om je Snapchat-account te herstellen en misschien wil je het ook herstellen.

Het probleem dat zich hier voordoet, is echter dat velen van ons niet weten hoe je een Snapchat-account kunt herstellen. Welnu, er zijn veel manieren beschikbaar waarmee je eenvoudig een Snapchat-account kunt herstellen zonder zelfs maar enig probleem te ondervinden.

Wat te doen als je je Snapchat-wachtwoord en e-mailadres bent vergeten?

Als je bent uitgelogd van je Snapchat-account, of gewoon probeert in te loggen vanaf een ander apparaat. Dan kunt u uw wachtwoord ook rechtstreeks vanaf de inlogpagina wijzigen. Maar er moet worden opgemerkt dat uw Snapchat-account een geregistreerd telefoonnummer moet hebben om dit ook te laten werken.

 • Druk op de optie ‘Wachtwoord vergeten’ onder het tekstvak voor het wachtwoord. Kies dan voor ‘Via telefoon’.
 • Vervolgens moet je het geregistreerde telefoonnummer op je Snapchat-account invoeren. (Zorg ervoor dat uw telefoon in de buurt is en netwerkdekking heeft). Klik gewoon op ‘Doorgaan’.
 • Hier kunt u beslissen hoe u uw verificatiecode wilt ontvangen. Als u ‘Bel mij’ selecteert, wordt u samen met de verificatiecode gebeld op uw nummer.
 • Voer nu de zescijferige code in op de volgende pagina. U kunt nu ook uw nieuwe wachtwoord instellen en inloggen!

Als jullie nu geen telefoonnummer hebben dat is gekoppeld aan je Snapchat-account, of jij wel. Heb er echter geen toegang toe, jullie kunnen nog steeds je Snapchat-wachtwoord opnieuw instellen. Volg nu de bovenstaande gids om naar: Wachtwoord vergeten > via e-mail te gaan.

 • Voer nu gewoon de e-mail-ID in die je hebt gebruikt om je Snapchat-account aan te maken en tik vervolgens op ‘Verzenden’.
 • Binnen een minuut zouden jullie een e-mail van Snapchat moeten ontvangen, samen met een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen.
 • Wanneer je je wachtwoord opnieuw instelt, ga je gang en log je in op je Snapchat-account samen met je nieuwe inloggegevens!

Hoe Snapchat-wachtwoord opnieuw in te stellen zonder e-mail en telefoonnummer

Ok, dit is eigenlijk een beetje moeilijker. Als u uw wachtwoord bent vergeten en geen toegang hebt tot het geregistreerde e-mailadres of telefoonnummer. Probeer deze onderstaande opties eens.

Vind uw e-mail-ID op al uw e-mail-ID’s en services

Als je eenvoudig de e-mail-ID kunt vinden die je hebt gebruikt om je Snapchat-account aan te maken. Dan kunt u uw wachtwoord opnieuw instellen. Om erachter te komen welke e-mail-ID is gekoppeld aan Snapchat, zoekt u gewoon naar de welkomst-e-mail. Die Snapchat stuurt je wanneer je voor het eerst een account aanmaakt. De e-mail is getiteld ‘Welkom bij Snapchat!’ ook. Probeer gewoon de zoekoptie in uw e-mailclient te gebruiken om naar de volgende termen te zoeken:

 • Welkom bij Snapchat
 • Team Snapchat
 • Gelukkig snappen
 • Bevestig Email
 • [email protected] (dit is ook de e-mail-ID van waaruit de welkomstmail wordt verzonden)

Gebruik deze zoektermen gewoon op al uw e-mail-ID’s, als u geluk heeft, zal een van hen resultaten opleveren!

Gmail-zoekchips gebruiken

Als je een Gmail-account hebt, maak dan ook gebruik van de nieuwe Search Chips-functie. Zoekchips helpen je ook om je zoekresultaten te verfijnen. Als u de algemene datum kent, heeft u zojuist uw account aangemaakt. Dan kunt u ook de functie ‘Aangepast bereik’ gebruiken om uw zoekopdracht te verfijnen.

Controleer Google-wachtwoordbeheer

Wisten jullie dat Google je wachtwoorden voor zo’n gelegenheid opslaat? Als je ervoor hebt gekozen om je wachtwoord samen met Google op te slaan de eerste keer dat je je aanmeldt. Dan is de kans groot dat je het kunt vinden in de Google Password Manager.

Om toegang te krijgen tot Google Password Manager, opent u uw apparaatinstellingen en klikt u op ‘Google’. Kies nu ook onder je e-mail-ID ‘Beheer je Google-account’.

Veeg gewoon over het bovenste paneel om naar ‘Beveiliging’ te gaan en scrol vervolgens naar rechts naar beneden naar ‘Wachtwoordbeheer’. Nu moet je naar je Snapchat-account zoeken en vervolgens je wachtwoord onthullen door op de knop ‘bekijken’ te klikken.

Neem contact op met Snapchat-ondersteuning

Als al het andere faalt, probeer dan contact op te nemen met Snapchat om te controleren of ze je kunnen helpen om je account te herstellen. U kunt de Snapchat-ondersteuningsformulier onderaan hun ‘Help’-pagina ook.

Je Snapchat-wachtwoord opnieuw instellen als je bent aangemeld bij de app

 • Als jullie al zijn ingelogd op je Snapchat-account en ook je wachtwoord willen wijzigen. Weet u echter niet meer wat uw oude wachtwoord is, volg dan deze eenvoudige handleiding.
 • Open de Snapchat-app en ga naar Instellingen. Kies onder ‘Mijn account’ voor ‘Wachtwoord’.

snapchat-wachtwoord resetten

 • Klik op ‘Uw wachtwoord vergeten en selecteer hoe u uw verificatiecode wilt ontvangen.
 • Voer nu de verificatiecode in en stel uw nieuwe wachtwoord in. Zorg er ook voor dat u uitlogt en vervolgens weer inlogt op de app om ervoor te zorgen dat de wijzigingen zijn toegepast.

Gevolgtrekking

Oké, dat was alles mensen! Ik hoop dat jullie dit artikel leuk vinden en ook nuttig voor je vinden. Geef ons uw feedback erover. Ook als jullie nog vragen en problemen hebben met betrekking tot dit artikel. Laat het ons dan weten in de comments hieronder. We komen spoedig bij u terug.

Fijne dag!

Zie ook: Hoe de Note 7 Factory Reset uit te voeren – Zelfstudie