We zullen, Microsoft eindelijk ook Spartan Browser gelanceerd voor Windows 10 en OS. Dit is eigenlijk een van de meest verwachte browsers voor Windows 10 via Microsoft. Dit is eigenlijk de eerste keer dat Microsoft de browser ook voor Windows 10 heeft gewijzigd. Microsoft verlaat in feite Internet Explorer en maakte de Spartaanse standaardbrowser in Windows 10 en OS. In dit artikel gaan we het hebben over het downloaden van Spartan Browser op Windows 10. Laten we beginnen!

Spartan Browser is eigenlijk een heel lichte, soepele browse-ervaring en komt eigenlijk met veel functies. Deze browser wordt ook geleverd met Microsoft Cortona-ondersteuning. Er is echter geen downloadlink om naar Spartan Browser te gaan. Als jullie een spartaanse browser willen, dan moet je je Windows OS updaten of je kunt ook de nieuwste build downloaden van de officiële Microsoft-website.

Spartaanse browser

Het nieuwe Spartan Browser-ontwerp is in feite gericht op de webpagina in plaats van op het uiterlijk van de browser zelf. Spartan zal beschikbaar zijn voor desktop-pc’s met Windows 10, maar ook voor tablets en mobiele telefoons. Het belangrijkste idee achter dit Project Spartan is eigenlijk om de nieuwe Internet Explorer opnieuw te introduceren om te kunnen concurreren met moderne browsers. De afgelopen jaren heeft de ‘naam’ van IE de reputatie echter zo beschadigd dat ze ook een nieuwe naam moesten introduceren. Spartan zal nu Microsoft Cortana hebben geïntegreerd en functies voor sociaal delen ingebouwd. Totaal nieuwe lezersmodus zoals Safari op iOS of Mac OS X eigenlijk.

In de Spartaanse browser hebben jullie ook de mogelijkheid om te openen met Internet Explorer. Als er een site is die u via Internet Explorer wilt openen. Dan kunt u deze functie gebruiken, u kunt deze openen. Het belangrijkste doel van het introduceren van een rendering-engine in de Spartaanse browser is in feite om het moderne web te ondersteunen. Waarmee we snel kunnen zoeken en betrouwbare resultaten kunnen krijgen. Reading View is ook een andere goede eigenschap van het project Spartan. Met deze functie kunnen we ook alleen de inhoud lezen die we daadwerkelijk op een webpagina willen lezen.

Welnu, de Spartaanse browser zal uiteindelijk worden uitgebracht voor alle Windows-systemen, zowel op de desktop, tablet als smartphone. U kunt Spartaanse browser downloaden. Er is zelfs een versie voor de XBOX-spelconsole.

De Spartaanse browser heeft de volgende kenmerken:

  • Het heeft een gratis webbrowser van Microsoft,
  • Er zijn ook versies beschikbaar voor XBOX-consoles,
  • Het is ook beschikbaar voor desktop- en mobiele Windows-besturingssystemen.

Hoe Spartan Browser te downloaden op Windows 10

U kunt Windows 10 downloaden van de officiële website van Microsoft. Als jullie de gedownloade technische preview van Windows 10 OS al op je pc gebruiken, volg dan de onderstaande instructies. Om de Spartaanse browser op uw pc te installeren.

download spartaanse browser

Microsoft Spartan-browser is eigenlijk het onderdeel van de nieuwste Microsoft build 10049. Dus jullie hebben de nieuwste Microsoft Update nodig. U kunt ook uw huidige Microsoft Build bekijken.

  • Typ eerst Windows Update in het zoekvak van de taakbalk.
  • Tik vervolgens op Windows Update in de opties.
  • Kijk naar het linkerdeelvenster en tik vervolgens op Windows Update als dit niet is geselecteerd.
  • Klik dan ook op de Check.
  • Nu kunt u uw Windows 10 build 9926 upgraden naar Windows 10 build 10049. Het zal ook samen met de nieuwe Spartan Browser worden gedownload.

Gevolgtrekking

Oké, dat was alles mensen! Ik hoop dat jullie dit leuk vinden download spartan browser artikel en vind het ook nuttig voor u. Geef ons uw feedback erover. Ook als jullie nog vragen en problemen hebben met betrekking tot dit artikel. Laat het ons dan weten in de comments hieronder. We komen spoedig bij u terug.

Fijne dag!

Zie ook: Beste webbrowser voor Android TV – u kunt gebruiken