De volgende Gears of War-inzending van Microsoft verschijnt in september en het wordt eigenlijk een actievolle uitbreiding voor de lancer-revving shooter-serie. De legendarische campagne dient echter een hernieuwde focus op Kate en haar afkomst. De reeks bijbehorende multiplayer-modi biedt ook nieuw potentieel voor online spelen. De aanstaande Gears 5 Tech Test dient als je eerste kans om het hands-on te spelen, en laat ook zien dat het is Versus multiplayer-sandbox. In dit artikel gaan we het hebben over het spelen van Gears 5 Tech-test op Xbox – Tutorial. Laten we beginnen!

Wat u kunt verwachten van Gears 5 Versus Tech Test

De Gears 5 Versus Technical Test valt deze zomer uit en biedt een voorbeeld van de herziene multiplayer-ervaring voorafgaand aan de lancering. Gepland voor Xbox One- en Windows 10-pc’s, biedt de test eigenlijk twee verpakte weekenden online actie, verspreid over drie verschillende modi en ook twee kaarten.

Voor Gears-beheerder, The Coalition, is de aanstaande test in feite een kans om de online infrastructuur uit te proberen voor de release en stresstestservers in twee weekenden. De studio is ook van plan om de pc-optimalisatie te verbeteren, samen met verzamelde telemetrie en het verzamelen van feedback over multiplayer-modi. En voor jou is het de eerste kans om al vroeg gratis te spelen.

De Escalation lijkt een Gears 5 Tech Test-hoogtepunt te zijn, gepitcht als de pinnacle objective mode ook voor competitiewedstrijden. De vijf-tegen-vijf-modus plaatst spelers over drie cirkelvormige doelen naast nieuwe beperkte respawn en ook versnellingssystemen die het spel opschudden. Het voegt zich ook bij een toegankelijke multiplayer-modus genaamd Arcade, en ook de geliefde klassieker King of the Hill. De test plaagt ook aankomende functies, waaronder een speciale Bootcamp-modus voor het trainen van Gears 5-nieuwkomers.

Hoe speel je Gears 5 Tech Test

In tegenstelling tot bètatests voor sommige aankomende blockbusters, is de Gears 5 Tech Test eigenlijk niet voor iedereen toegankelijk. Beginnende Xbox One- en Windows 10-pc-spelers moeten voldoen aan vastgestelde criteria om te downloaden en vervolgens op hun systeem te spelen. Toegang tot de Gears 5-test gaat gepaard met elke Gears 5-voorbestelling, waarmee u uw exemplaar van de lancering in september veiligstelt. Als alternatief kunnen abonnees van Microsoft’s groeiende assortiment van Xbox Game Pass-abonnementen in juli ook meedoen.

Waar Gears 5 voorbestellen in juli 2019

Pre-orders zijn live voorafgaand aan het debuut van Gears 5, verspreid over de Gears 5 Standard Edition die $ 60 kost en ook de topklasse Gears 5 Ultimate Edition voor $ 80. Beide geven Tech Test-toegang, maar de Ultimate Edition biedt vier dagen eerder toegang tot de laatste game, een fysieke Steelbook en ook exclusieve items.

Een bestelling bij deelnemende retailers zoals Amazon wordt gekoppeld aan een 25-cijferige code die kan worden ingewisseld via Xbox Live. Voor digitale aankopen van Gears 5 rechtstreeks vanuit de Microsoft Store, wordt een licentie ook automatisch gekoppeld aan uw Xbox-account.

De Gears 5 Standard Edition bij Amazon vertegenwoordigt de beste prijs-kwaliteitverhouding, met het volledige pakket minus de niet-essentiëlen voor diehard fans. Amazon heeft de game al verdisconteerd en is deze zomer eigenlijk het beste toegangspunt voor ac.

Welk Xbox Game Pass-abonnement is voor jou?

Microsoft breidt ook de Gears 5 Tech Test uit naar Xbox Game Pass, de Netflix-achtige abonnementsservice voor gaming. Abonnees hebben echter al meer dan 100 titels ingepakt voor een vast maandelijks bedrag van $ 10 en kunnen nu Gears 5-multiplayer vroegtijdig spelen onder hun bestaande lidmaatschap. Xbox Game Pass is de goedkoopste manier om toegang te krijgen tot je Gears 5 Tech Test. Ook uitgebreid tot de volledige lancering in september eigenlijk.

Maar met Xbox Live Gold, dat nodig is om online te spelen, bundelt Xbox Game Pass Ultimate drie abonnementen in een allesomvattende bundel van $ 15 per maand. Xbox Game Pass kost in juli slechts $ 1 als introductieaanbieding, waardoor besparingen moeilijk te negeren zijn.

Wanneer begint de Gears 5 Tech Test?

De Gears 5 Tech Test gaat van start op vrijdag 19 juli om 13.00 uur ET (10 uur PT / 18 uur in het VK), samen met 36 uur testen op 22 juli 2019. Daarna volgt de tweede week van multiplayer-proeven op vrijdag juli 26 om 13.00 uur ET (10 uur PT / 18 uur VK) en eindigt ook op 29 juli 2019. Buiten deze toegewezen testperiodes is de Gears 5 Tech Test niet speelbaar op beide platforms.

versnellingen 5 technische test

Gears 5 Tech Test downloaden

Om deel te nemen aan de Gears 5 beta-tech test. Dan moet je een actieve Xbox Game Pass- of Xbox Game Pass Ultimate-abonnee zijn. Als dat niet lukt, kun je Gears 5 ook digitaal of fysiek pre-orderen voor Xbox One, of via de Windows Store op pc, en vervolgens de code die je ontvangt inwisselen.