Zoals je misschien al weet, op chroom gebaseerd Microsoft Edge heeft tab tooltips wordt ook wel ‘Tab Hover Cards’ genoemd. Deze nieuwste tooltips kunnen niet standaard worden ingeschakeld in het stabiele model van de browser. Dus vandaag zullen we bekijken hoe u tab-hover-kaarten in Microsoft Edge Chromium kunt inschakelen.

De functie Tab Hover Cards werd aanvankelijk gelanceerd in Google Chrome 78. U kunt later verschijnen in Edge Chromium, beginnend in Canary build 78.0.253.0.

Zo ziet het eruit in het huidige stabiele model van Microsoft Edge, dat tijdens het schrijven 79.0.309.71 is.

Net als Google Chrome wordt Microsoft Edge geleverd met veel essentiële opties die experimenteel zijn. Ze kunnen niet compatibel zijn voor gebruik door gewone gebruikers, maar experts en testers kunnen ze gemakkelijk inschakelen. Deze functies kunnen ook de gebruikerservaring van de browser verbeteren na het inschakelen van extra functionaliteit. Als je een experimentele functie wilt in- of uitschakelen, kun je verborgen opties gebruiken, ook wel ‘vlaggen’ genoemd.

Microsoft Edge is een op Chromium gebaseerde browser met veel geweldige functies zoals voorlezen en services die zijn gekoppeld aan Microsoft in plaats van Google. De browser heeft al enkele updates ontvangen. Het ondersteunt ook ARM64-apparaten in Edge Stable 80. Microsoft Edge ondersteunt ook veel oude Windows-versies. Het bevat Windows 7, dat momenteel het einde van de ondersteuning heeft bereikt.

Voor pre-releasemodellen gebruikt Microsoft drie kanalen om updates naar Edge Insiders te sturen. Het Canarische kanaal krijgt dagelijks updates (naast zaterdag en zondag). Ook krijgt het Dev-kanaal wekelijkse updates, ook het Beta-kanaal wordt elke 6 weken bijgewerkt.

Hoe u Tab Hover-kaarten in Microsoft Edge inschakelt:

Stap 1:

Ga naar de Microsoft Edge-browser.

Stap 2:

Voer dan in edge://flags/#tab-hover-cards in de adresbalk en druk op de Enter-toets.

Stap 3:

Stel ook de Tab Hover Cards-vlag in op Ingeschakeld.

Stap 4:

Start de browser opnieuw wanneer daarom wordt gevraagd.

Helemaal klaar!

U kunt ook experimenteren met andere beschikbare keuzes en proberen de vlag in te stellen.

Optie b Ingeschakeld B en C wijzig de time-out voor het verschijnen van knopinfo voor een Tab Hover Card nadat de cursor over het tabblad wordt gehouden.

Helemaal klaar!

Hoe Tab Hover-kaarten in Microsoft Edge uit te schakelen:

Stap 1:

Invoer edge://flags/#tab-hover-cards in de adresbalk en druk op de Enter-toets.

Stap 2:

Zet ook de Tab Hover Cards-vlag op Uitgeschakeld, Gehandicapt.

Stap 3:

Start vervolgens de browser opnieuw wanneer daarom wordt gevraagd.

Dat is alles!

Microsoft heeft momenteel de eerste stabiele versie van Microsoft Edge Chromium voor het publiek gelanceerd. Microsoft Edge ondersteunt ook veel verouderde Windows-versies. Het bevat Windows 7, dat momenteel het einde van de ondersteuning heeft bereikt.

Hoe te activeren of in te schakelen in Google Chrome

Tab-hover-kaarten in Microsoft Edge en Google Chrome

Als je ook graag activeer en schakel nieuwe Tab Hover Cards-functie in Google Chrome in browser en volg dan de onderstaande stappen:

Stap 1:

Ga naar de Google Chrome-webbrowser en typ chroom://vlaggen/ in de adresbalk en druk op Enter. Het opent dan de geavanceerde configuratiepagina.

Stap 2:

Nu invoer tabblad hovercard in de Search flags doos.

Het gaat dan naar de volgende keuzes:

Tab-aanwijskaarten

Schakelt een pop-up met tabbladinformatie in om zichtbaar te zijn na het aanwijzen van een tabblad. Dit zal dan tooltips voor tabbladen vervangen. – Windows, Mac, Linux, Chrome OS

Tab Hover Card-afbeeldingen

Geef een voorbeeldafbeelding weer in een tab-hovercard. Wanneer ze zijn ingeschakeld – Mac, Linux, Windows, Chrome OS.

Stap 3:

Als u de functie Tab Hover Cards wilt inschakelen, kiest u: Ingeschakeld voor Tab-aanwijskaarten keuzes uit de vervolgkeuzelijst.

Als u ook voorbeeldafbeelding / website-favicon op Tab Hover Card wilt inschakelen. Kies dan Ingeschakeld voor Tab Hover Card-afbeeldingen ook.

Stap 4:

Google Chrome vraagt ​​u ook om de browser opnieuw te starten. Tik gewoon op de Relaunch now knop om Google Chrome opnieuw te starten.

Dat is alles. Beweeg de muisaanwijzer nu over een willekeurig tabblad en u krijgt de nieuwste gebruikersinterface van de Tab Hover Card geactiveerd.

Als u het tabblad Hover Cards-functie wilt inschakelen en in de toekomst een back-up wilt maken van de klassieke tooltip-functionaliteit. U kunt kiezen voor Default optie uit de vervolgkeuzelijst voor beide opties en start vervolgens de browser opnieuw.

Conclusie:

Hier gaat het over Tab Hover Cards. Is dit artikel nuttig? Als je nog andere dingen over het artikel wilt delen, laat het ons dan hieronder weten. Voor verdere vragen en vragen laat het ons weten in de commentaarsectie hieronder!

Tot dan! Blijf Gelukkig

Lees ook: