En av de kritiska egenskaperna hos Samsung Galaxy S9 är dess förmåga att utföra trådlös laddning. Detta Galaxy s9 trådlös laddningsfunktionen är verkligen fantastisk och användbar. Samsung Galaxy S9 kan snabbt laddas. Och Samsungs protokoll (Adaptive Fast Charge) råkar vara bakåtkompatibelt med Qualcomms Quick Charge 2.0-teknik också. Detta innebär att annat än att använda snabbladdaren som medföljer själva smartphonen. Du kan också köpa en snabbladdare från tredje part och det kommer att fungera bra.

Med laddare är det alltid frågan om att bära kablar. Ibland kan du glömma att ta med dig en kabel. När du har bråttom och inte kan ladda din telefon när du är ute och går. En annan fråga är att kablar trasslar lätt. Lyckligtvis kan en trådlös laddare lösa alla dessa irriterande problem enkelt.

Ändå förstår många användare inte hur man använder den här funktionen för det trådlösa laddningssystemet. När de är borta från en strömkälla, eftersom de flesta smartphones behöver kabelladdas.

Galaxy S9 trådlös laddning

S9 Trådlös laddning:

Trådlös laddning innebär användning av en laddningsplatta, tallrik, kudde eller pod. De kan använda den trådlösa laddningsfunktionen på. Det är den sista milen i laddningsprocessen som är trådlös. Du placerar din kompatibla telefon på plattan och den laddas via elektromagnetiska vågor. Alla smartphones har inte trådlös laddning. Det är därför endast kompatibla telefoner fungerar med en trådlös laddare.

Dessa laddningsenheter är igenkännbara och funktionella över hela världen, så du behöver inte oroa dig för konsekvens. Därför representerar de Samsung-standarden internationellt. På internationella allmänna utrymmen som flygplatser och liknande, kan du förvänta dig att hitta dessa Samsung trådlösa kuddar. Alla Galaxy S9-smarttelefoner är kompatibla med de trådlösa laddningsplattorna och kan använda den trådlösa laddningsfunktionen.

Notera: Den typiska smartphonen är bara kompatibel med en typ av trådlös laddning. Galaxy S9, som jämförelse, har universell kompatibilitet med olika lägen för trådlös laddning.

Samsung Galaxy S9 stöder Power Matters Alliance och Power Consortium. Det betyder att du kan vara bekväm. I vetskapen om att programvaran för Samsung Galaxy S9 kommer att förbli oförändrad.

Fördelar:

Bekvämlighet:

Den största fördelen med att ladda din telefon trådlöst är bekvämligheten av att inte ansluta en kabel. Släpp det bara i en tallrik och gå och gör ditt arbete (eller lek). Om det ringer tar du upp det och tappar det sedan. Du behöver inte oroa dig för att fastna i en kabel.

Överspänningsskydd:

En andra fördel är mer tillämplig på människor som bor och arbetar i områden som är utsatta för strömstörningar. Frånvaron av en direkt kabelanslutning ger ett visst skydd för s9 i händelse av överspänningar. Detta beror på att den trådlösa laddaren inte kan passera ökade spänningar på din smartphone. i värsta fall skadas laddningsplattan, men din telefon förblir oskadd. Detta gör det säkrare för dig att använda s9 trådlös laddning än att ladda direkt från ett eluttag.

Snabbladdning:

Trådlösa laddningsplattor laddas lika snabbt som kablar gör. Det beror på betyget på laddaren du köper. Så när du handlar efter en trådlös laddningsplatta för s9, se till att kontrollera dess betyg. På så sätt hamnar du inte på en som har ett lägre betyg.

Slitageskydd.

Att använda en trådlös laddare förhindrar slitage på laddningsporten på din Galaxy s9. Skador på laddningsporten är de vanligaste felen i mobiltelefoner då varannan person gick igenom det. Ju mindre du behöver koppla in och dra ut en USB-port, desto längre livslängd har din smartphone.

Det enda du behöver göra är att gå nära en trådlös laddningsplatta, så börjar din Galaxy S9 laddas automatiskt. Vad detta betyder är att du inte behöver bära en trasslig sladd med dig hela tiden, vilket förmodligen är en lättnad för många av er.

Trådlös laddningsteknik är dock här för att stanna. Och vi kommer att se trådlösa laddare utvecklas under de kommande åren. Välkommen till framtiden.

Om du gillar den här artikeln bör du också se;Hur man laddar Samsung Galaxy S8/ Note 8 trådlöst