Minecraft har faktiskt massor av olika spelgenererade strukturer för en spelare att hitta. Strukturerna som faktiskt inte spelar en roll för att få dig till slutet, innehåller fortfarande kistor, och att utforska dem är det riktigt roliga. I den här artikeln kommer vi att prata om hur man använder Minecraft End City Finder – steg. Låt oss börja!

Om ni spelar Minecraft till slutet, och ni kommer till slutet och även besegra Ender Dragon. Sedan kan du försöka hitta End City också. The End City ger i princip användarna, enligt Gamepedia, den bästa byten i hela spelet. Att hitta det är faktiskt värt tiden att leta efter det.

Hur man använder Minecraft End City Finder – Steg

Om ni vill göra saker enklare kan ni använda en webbapp för att hitta End City. Allt ni behöver är frövärdet för er Minecraft-värld faktiskt.

Det finns också en hake; Minecraft har faktiskt två olika utgåvor. Det är Java, och Bedrock också. Detta kommer faktiskt att fungera för alla Java-frön, men det finns inte heller någon garanti för att det kommer att fungera för ett Bedrock-frö eller inte. För att komma runt det måste ni också konvertera Bedrock-fröet till ett Java-frö.

Berggrundsfrö till Java

Om du vill konvertera Bedrock-fröet till Java,

  1. Om frövärdet är positivt, använd den sedan som det är.
  2. Och om frövärdet är negativt, då måste du lägga till 4294967296 till det.

Om ni inte är klara över hur detta fungerar, eller hur ni faktiskt kan hitta frövärdet för världen. Kolla bara in vår detaljerade handledning om Minecraft Seed Converter – Konvertera till Java Seed

Slutstadssökare

Du måste följa dessa steg som de är även om ni använder Bedrock-versionen. Se till att frövärdet faktiskt har konverterats till ett Java-frövärde.

  • Du måste Besök de Chunkbase End City finder app.
  • Från rullgardinsmenyn, bara välj Java-versionen.
  • Ange sedan frövärde.

minecraft end city finder

  • När resultaten laddas kommer ni att se prickar på rutnätet.
  • Nu för musen över en prick och titta sedan längst ner till höger.
  • Du kommer också se koordinater och om och vilken typ av struktur som punkten representerar.
  • Också, notera värdena, och gå sedan till slutet för att leta efter Slutstad.

Ni kan alltid använda kommandon för att hitta slutstaden. Om du är orolig för att förlora dina prestationer etc. I ditt spel kan ni använda fröet för att skapa en ny världskarta i creative och sedan köra kommandot i den. Koordinaterna som returneras kommer att fungera för kartan. Att ni spelar i för att fröet är detsamma. Chunkbase lovar inte att det alltid kommer att fungera för Bedrock, men det är verkligen lätt att kringgå om ni konverterar seedet till Java också.

Slutsats

Okej, det var allt gott folk! Jag hoppas att ni gillar den här artikeln och även tycker att den är till hjälp för er. Ge oss din feedback om det. Även om ni har ytterligare frågor och problem relaterade till den här artikeln. Låt oss sedan veta i kommentarsfältet nedan. Vi återkommer till dig inom kort.

Ha en bra dag!

Se även: Hur man får Minecraft att använda GPU – Handledning